Отговори
# 195
  • София
Здравейте!ЕЕх най-после хубаво време ! Днес голяма разходка... друго си,е после заспива от раз. Имахме си и малко преживяване .Тъкмо си затръгвахме и това малкото взе че започна да скимти и да си пипа ръката,гледам аз в ръкавчето една оса се ядосва вътре Confused .Бързо свалих блузката ,а ръчичката нахапана на 4 места и започнало да се надува . Бяхме точно до поликлиниката и докато дойде докторката взех мехлем от аптеката и я намазах . Следях я да не прояви алергия ,,,слава богу само ръчичката й се наду . Биха й урбазон за всеки случай  ooooh! 
......

Друго да се оплача какъв номер ми спретна диваненцето  Laughing. След обяд като се събуди аз я чух ,че си играе и не отидох веднага при нея по едно време започна пак да си бърка в гърлото да си предизвика повръщане ...та нямаше начин вече да не й обърна внимание ... отивам ... икакво да ви кажа ,меришеее не се трае тя се наакала събула си пижамата ,пампарса омазала всичко Sick даже и по лицето имаше ,ръцете също, а щом и в гърлото си е бъркала ..... Sick Та мих и трих  Laughing

...........

Гледам Ушко се появи   bouquet Малката много пораснала  Flutter

На новодомците Мпуле, Гале,само хубави моменти  да имате в новите жилища   bouquet

Гале  много голям малкия ти мъж Hug браво на него!

BlackRose,  много сладък малкия за приказването не се притеснявай, и ние не говорим много,всеки различо проговаря Peace

Ескарина ,браво ,успяли сте да махнете памперсите  Heart Eyes . Снимките - много сте сладки!

Мечтание ,абе и ние зспиваме нещо късно Thinking ,ама след обяд спи от 2 до към 6. Как да я сложа по-рано Confused Стискам палци  Heart Eyesуспешно бебеправене

Лени ,а ти не се заканвай много ,че ще си от последните с второ ,че човек като се зарича ... Имам една позната ,тя все викаше "ааз бременна и булка ...никога Naughty" ,точно така и стана ,още я бъзикаме Mr. Green  Браво на Ноли той започнал много да говори Hug

За яслата, мисля направо на градина да я давам  Peace

Гърне въобще не иска да седне Confused
оставям ви ,неможах да се обърна към всички ,ще ме извините ,утре дано успея. Лека вечер !

# 196
мами бихте ли помогна ли как да си сложа снимка на детенцето newsm78

# 197
добър ден на всички ,с голям интерес чета форума но до сега нямах вазможност да пиша.Момченцето ми е вече на 1 годинка и 5 месеца newsm30

# 198
малак принц и аз нямам представа без компютър бях близо 1 година и нещо , : newsm10 newsm10така че ако може някои да помага

# 199
мами бихте ли помогна ли как да си сложа снимка на детенцето newsm78
Къде  искаш да я сложиш снимката?
1. Ако искаш да ти се показва като аватар на профила (както моята омазана с шоколад принцеса) трябва да си направиш профил и като влезнеш в него, ще ти даде място, където са пейстнеш пътя до снимката си
2. Ако искаш само да ни покажеш детенцето в поста си, като го пишеш над полето с текста ти има бутон с картина, който ти слага тагови скоби [ img ]място за път[ /img ]- между тях пействаш пътя до снимката!
3. Ако нямаш качена снимката в интернет, трябва първо да я качиш на някой сървър - примерно в hit.bg webshots.com има много такива сървъри
По-просто не можах да го напиша, ако не разбираш тук съм  Hug Laughing

# 200
Привет, момичета Simple Smile
Добре дошли на новите октомврийчета  Hug

Аз се надявам да не съм ви заблудила относно напредъка ни с памперсите, който не е никакъв напредък, защото гърне не ползваме все още. От махането на памперса до казване, че има 'пиш' крачката не е кой знае каква, истински сериозната крачка е да се върши работата на гърне. Калина много се съпротивлява срещу него, защото освен, че и е неудобно, е свикнала къде се пишка и ако я събуя се стиска, ходи приведена със събрани колене и чака да и сложа гащи, за да се изпишка. Та ще трябва и с навика да се преборим.
Аз исках да я науча на това докато още не е станало топло, защото като сме по цял ден навън нито ще мога да сменям напишкани гащи, нито да я държа над гърне. Ама топлото време дойде много бързо.

ushco, много е пораснала Ана Мария. И е голяма хубавица  Hug И Калина казва на всички 'бебе', ама първо пробва с 'кака'. И ако случайно детето е батко, още като и кажа "Не е кака...", веднага заключава, че остава само да е бебе.

nelkin, страшна случка сте имали  Joy То само от страни е смешно де...

Меги, как мина първоаприлският номер?

Mpulle, оправяй се бързо. Къде ви намери този вирус баш на края на зимата... То като гледам даже е лято вече.

# 201
Привет, момичета!!!  bouquet
Еййй, оправи се това време най-после и ние като вас започнахме с дългите разходки, сега сме на гости при наще, тук има чудесни градинки и за сега се разхождаме наблизо, даже без количката се престрашавам да излизам, Косьо ме слуша и върви до мен! Има си слънчеви (От хубава оптика са купени, със съответната защита и т.н., детски са) очила и не ги сваля, като излезе, все с тях стои, много им се кефи! Grinning

Честито на новодомците, много детски смях и скоро още едни малки крачета да тичат!
Ушко, радвам се, че се завърна сревд нас, бях се сетила  за вас и се чудех как сте, Ана-Мария много пораснала и много хубава!
Добре дошли на новите ни мами!
Браво за смелостта на мамите решили за второ детенце, то и аз съм се решила, но нека мине още малко време и Косьо да порасне още! Wink
Лени, навестявайте ни по-често!
Меги, да разкажеш за номера, как мина?

Разгледах всички снимки - ами какво повече да кажа, освен, че нашите октомврийчета са най-прекрасните и хубави дечица Hug

За говоренето, както съм казвала и преди Косьо много говори, преди седмица му броих думичките и ги записвах в дневника му, та са към 60, които му се разбират и си ги използва всекиднесвно, иначе има поне още толкова, които не съм ги разкодирала какво значат Wink
С гърнето, сме до никъде, беше започнал да си сяда на него, но напоследък само ми го носи, казва: "Пиш, пиш", но като реша да му събуя пампите и да го сложа започва да плаче, та ще го прибера да го забрави и ще купя адаптор (май така се казва) за тоалетна и там ще го пробвам, да видим дали ще стане! Wink

Като гледам всички излизате, ми хайде една срещичка да си спретнем в Южния ни парк любим, какво ще кажете?

Е, това е от нас, извинявам се, че не се обръщам поименно! Hug

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:46 от Bulechka™

# 202
  • София
anelia 10  welcome welcome

malkiatprinc , anelia 10 тя Ушо ви е обяснила, сега ще се опитам и аз.

Първо трябва да качите някъде снимка на бебоците.
Снимката трябва да е намалена според правилата, за аватар - това са малките картинки под името, например моята е кучето ми.
Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
След като сте намалили снимката вече може да я качите в нета, за тази цел си направете регистрация например в снимка бг или уебшотс. Като на втория сайт има опция да се намалят вече качени там снимки.
http://www.snimka.bg/login.php
http://www.webshots.com/homepage.html?vhost=www
След това отивата в своя профил бутончето синьото отгоре.
От ляво ви излизат различини категории, там в настройките може да смените аватара си.
избирате лична картинка - след това копирате адреса на качената снимка и би трябвало да е готово.
Мале че обяснение направих, ето тук може дасе прочете по-добре

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

За първоаприлската шега - издъних се вчера, мъжо разбра че ми е дошло  newsm50

Нелкин - милото Йо, нахапана от гаднината. Аз бих се притеснила два пъти повече. А за номерът с памперса  hahaha hahaha и кари го е правила, но не беше наакана, просто се беше съблякла гола и умираше от кеф.......

BlackRose Браво на момчето, чашката надига вече сам и скоро и сам ще папа.

Ескарина, ще свинке малката хитруша, въпросът е, че ти вече правиш нещо, докато аз още се услушвам като гърмян заек.... Нека стане топло, нека почне да говори повечко, нека това, нека онова - търся си извинения на мързела........  Blush

Мацки как е времето в София бре, тук духа, даже пръхвърча сняг  cold етаги, а вчера по жилетка бяхме.....

# 203
  • София
ААА за говоренето съвсем забравих да ви споделя. Жорката е просто номер едно, направо ми скри шапката - за няма и два месеца не го бях виждала и като ги събрахме с моята още на втората минута останах с отворена уста като рибита. Жорката вика " Кали елаааа" Подава и нейната кукла и вика Калиии гушш, Калии лаффф бебе  Shocked Shocked Shocked В превод кари обича бебе, да му се невиди малкият учи чужди езици от сега, за това естественно тати е виновен, но пък и обича трудно ще каже. После идва Жорката и вика "мамуууу ладен Оли" - като Жори го казва много сладко, естественно не точно както трябва, но не мога да го пресъздам с букви, но напълно разбираемо. 
"Икам офки с оли" - е това е искам картофки с пържоли.
Направо ви казвам мигах сигурно два-три часа след срещата, то моята си е бебе сравнение с Жорката...
Знам, че Галето ще си мълчи и няма да ни каже, та затова аз да изпортя Жорката.   bowuu

# 204
.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 20:35 от galentinass

# 205
eх това със снимките ми е сложно newsm78

# 206
ехааааааааа Гале, Меги страшен подарък ти е направила  smile3501 smile3501 ама заслужаваш си го Simple Smile сега тати като си е тук е време да отпуснеш  ефективно Simple Smile 
Булечка ние вече с количката почти не излизаме, мноооого  рядко ако се наложи да ходя до някъде по надалеч. иначе дребния бъезо свикна да ходи заедно с мен ама и аз се съобразявам с него Simple Smile винаги минаваме през 3-те градинки около  нас преди да отидем където и да е другаде  Wink

Айде дребен се прибра от разходката с баба
Simple Smile
после ще дописвам  Peace

# 207
  • София
EXXX гале добре, че си махнала снимките, че някой хора не знаеха къде сме ходили  Crazy Blush Blush
иначе щяха да ни набиват канчетата а  bash bash
Който видял, видял, другите сориииииииии  smile3534

# 208
Видяхме, видяхмме, всичко видяхме.
Браво на вас newsm10 по библиотеки и музеи сте ходили. /Тва за когото трябва   Laughing/
И ние преплакнахме малко Hug
Браво на Жорката! Голям бърборан Heart Eyes! Бързо наваксва детето. Ама и той с тези учебници тухли на мама как няма да са научи детето на лаф. Нали заедно с мама учи  за юрист. Ами там лафене трЕбе  Laughing
Пък и пред мадама като Кари, какво му остава  Hug
На всички  Hug Hug Hug

# 209
Пак съм аз Wink
Честит рожден ден, Гале Hug
Нека всичко в живота ти се случва така, както ти го искаш !
Бъди обичана, щастлива и преуспяваща!
Желая ти още много ЛЮБОВ, ти я заслужаваш
Hug

ИЗБЕРЕТЕ   Wink

Общи условия

Активация на акаунт