Отговори
# 75
Мишонка, и аз много се смях. rotfImbo То и за такива неща се иска акъл.
Ако има и други попадения, пускайте да разведрим малко.
 Пораснал е малко към 10 кила е и 82 см. Въобще не искаше да контактува с лекарката и сестрата. Гледаше ги страшно и подозрително. Дума не обели.  Close  Въобще не е контактен. Laughing Те въпреки това много му се радваха.
За последната ваксина ни казаха да отидем след 40 дена /ДТК/

На всички  Hug Hug Hug

# 76
Добро утро момичета Hug
МишонкаJoy hahaha Joy hahaha
Извинете ме, че ще спамя, но искам да пиша на Танчето (Булечка) ЛС, обаче й е запълнена кутията Blush Танче, дай ми ICQ или Skype да те питам нещо, или освободи си място в кутията, моля те Praynig

# 77
  • София
Поздрави от нас на всички!  bouquet

# 78
Никой не пише  newsm78 Моят син ме заключи на терасата та си поседях малко на студено двайсетина минути
Добре че мина една съседка та и казах да се обади на таткото да си идва от работа да ми отвори А той само пита
Това детето ли го направи ? Мъже

# 79
Айде кат никой не пише, аз да се разпиша  Laughing
мишонкаааа, умрех от хилеж  Joy Joy Joy Много забавно  Mr. Green
Нигелка, Дидко голям хубавец. Жалко, че толкова рядко ни навестявате  Sad
Мечтание, добре, че не е станало нищо докато е бил сам. А и добре, че е имало начин да влязат у вас. Аз се бях заключила отвътре, та единствената ми надежда беше дребен  hahaha
венерка, гледам все някакви реакции след този Пентаксим. Дано поне при вас да няма  Praynig Ние ваксина кой знае кога ще сложим  Confused
розеншон, все едно описваш Крис. Но за съжаление не мога да ти помогна много. Най-общо станала съм много строга с него, спряла съм да му повишавам тон за всичко, а само за сериозните неща. Старая се да съм непоколебима, защото се качва на главата на човек. Обръщам му внимание повече когато се ядоса и му отвличам вниманието. Доста често му пускам песнички, започва да танцува и се успокоява. Наказвам го я с леглото, я като му взема играчката, с която е. Баща му пък от време на време му се кара, но му върви по гайдата, затова и не го слуша. Ако аз му кажа да ляга, прави го. Ако го каже баща му - почти не. Та затова си мисля, че има някакъв ефект...поне ме слуша от време на време.  За друго не се сещам.  Confused
мимоза, и моя косъм натръхна докато четях за болестта и само се молех никоя от тия тъпанарки "лекарки" да не ми се вясва скоро, че... #Cussing out И само като си помисля, че искаха да ни пращат за поредн път на УНГ и да ни карат да даваме 100лв за тестове за алергия ....  Sick

Аз не пиша, защото умуваме апартамента и лека полека го почнахме. С мъжо ша са избием ви казвам - за една мебел не мой се разберем, за един цвят не сме на едно мнение даже. Аз казвам копче, той топче  ooooh! Мноооого нерви хабя покрай това. Що не ни оставят тия мъже да си прайм както си знаем бе! Така или иначе и една точка да има по тяхна идея, ще ни боде очите цял живот и ще им го натякваме  Twisted Evil

Аз съм много щастлива, защото днес бяхме на лекар и казаха, че Крис няма хрипове и свиркане в дробчетата. Камък ми падна от сърцето. След 4-5 дни спираме всякакви илячи и дано се е оправил напълно. Кашля още, но много рядко и вече успява да се изкашля. Ох...леко ми е, весело ми е.  Heart Eyes Оказа се обаче, че педиатърката не работи в нейн кабинет, а само дава дежурства в спешното и няма как да ходим при нея Sad Поне изкопчих телефонче и определено ми е по спокойно  Party Не да ви плаша, но започва грипна епидемия, та гледайте да избягвате МОЛ-ове, сладкарници и т.н. Особено ако детенце е боледувало наскоро е по податливо на болести.

Това е за сега,   bouquet

# 80
хайде и аз да се разпиша с анкетата

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката?
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот?
6. Посрещате ли често гости? Колко често?
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?[/b][/i]

1. Винаги, когато е хубаво времето излизаме заедно с Косьо! Поне 2 пъти в месеца излизаме само двамата Wink
2. Бих, казала, че "Да", остава ни време, особено, когато Косьо е при наще, но и кагото сме си тримата винаги намираме време само за нас двамата!
3. Да, моите родители много ни помагат, особено като взимат Косьо за няколко дни! Таткото помага с каквото може, някоя къщна работа, пазаруване и т.н.
4. Да, остава ми, успявам да отида на козметик, да се видя с приятелки. Различно, зависи дали съм с Косьо или бес нег.
5. Определено има малка промяна в интимният ни живот след появата на детето, но не е драстична.
6. Не бих казала често, но 2-3 пъти в месеца.
7. Някои се отдалечиха (направо се разсърдиха и не ни говоря още след сватбата), но повечето се радват заедно с нас на Косьо!

# 81
Добър вечер Simple Smile
най-накрая и аз да открадна малко време да пофорумствам. От както времето е кофти Сани ми спира тока  Crazy мнооого е продуктивен с белите вече,  от сутринта като ме метна та няма почивка бе,,,,,,първо сутринта направи любимия му номер - тасзипа прясното мляко докато баща му си пиеше кафе, свалих го за 5 мин при баба му след като го плреоблякох, за да измия пода че локватз беше голяма а той с кеф цопаше, отивам да го взема, олял се целия с кафе - от горе до долу. Преоблякох го, но нямаше боди в шкафа и докато отида до простора да взема, човека си свалил памперса, наакал се и целия се омазал - лице, ръце, легло  #Crazy щях да получа инфаркттттттттт. И всичко това до 9.30 ч  ooooh! след това разходка в пакра и накрая реши че не му се ходи та трабваше да го нося...............побърквам се ..............
Джижде - браво за подобрението на карис, време беше то на нищо не прилича тия лекари какво са учили се питам аз newsm78

mishonka95  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Мечтание  Shocked добре че е могъл таткото ви да влезе, аз винаги заключвам вратата и ключа е вътре,а сега като ни обраха съм още по-старателна в оключването

Хайде свърши ми кафе брейка по никое време Simple Smile

# 82
Mpulle Голям палавник е Сани също като Бобо Абе дали момичетата са по-кротички newsm78
Джидже браво на Крис че се е оправил той е смело момче Peace
Ох това много ми хареса
http://www.bgvip.tv/play.php?vid=59579

# 83
  • София
Здравейте момичета ! Да взема и аз да драсна някой ред! Ще ме извините ама нещо нямам време с тази работа... ,а и това малкото като види ,че сядам на компа се качва на бюрото и сяда пред монитора   Tired. Сега батко й се прибра та гледам нещо се забаламоса с него Wink 
Лени минаха ли пъпчиците ...как сте?

Гале добре дошъл на татито ви!

Мишонка умрях си от смях ,даже го пратих по скайп на познати Blush

Розеншон успех в ученето и поздрави на малкия! 

red_girl забелването ,на баткото го направи доктора ,но не си спомням в кой месец ,след това възложих на таткото тази задачка  Wink

НигелаДидко много сладък и пораснал.

Меги[/b]  гледам добре  си изкарвате ,Поздрави от нас!

Венера как сте след ваксината? ние ще я бием след 20 май, тогава правим година от последната

Мечтание
Цитат
Абе дали момичетата са по-кротички
не е до пол ,момчето ми беше по-кротък на тази възраст,  Outta Joint освен ако съм забравила !

Джидже браво на Крис ,радвам се че се оправя  bouquet

Аз ,какво да ви кажа ,добре сме само дето моето диване неще да яде ,само маже и мачка храната ,използва я за игра ,на мен не ми дава да я храня иска сама ама като й дам сама  не яде ,а я пръска.... Tired

ЕЕЕх анкетата ,май ще е по-късно,че взеха да ми досаждат!

Хубава вечер на всички! Бъдете здрави!

# 84
Здравейте мили майчета!! Най-сетне да се включа и аз след 100 години мълчание! Имам да чета страшно много, то се знае, но обещавам, че вече ще съм по-редовна във включванията. Аз започнах по-активно да работя от вкъщи и ми остава малко време за разсейки. Малко попътувахме по празниците и за съжаление изкарахме гадния вирус, в момента Варти пак е със сополи:(
Иначе за отчета - 11 к и 200 грама
Не казва нищо смислено, освен че бръщолеви на непознат език. Всъщност казва само есиии, което ще рече мерси.
За сега не мисля да го пускам на ясла, но още не съм решила октомври дали ще се връщам на работа или не. Това ми е голямата чуденка. Жал ми е да го давам, като знам какви болести ни чакат, пък и още ми се иска да му се радвам максимално у дома...
Иначе Варти е страшно дружелюбен и се залепя все за по-големички деца, които съответно не му обръщат никакво внимание.
Наскоро установихме, че обожава котките (като майка си). На гости на снаха ми, която има две, просто забравих, че имам дете. Те му бяха като бавачки, голяма игра падна с тях и най-странното е, че той им говори с някакъв невероятно нежен глас. Такъв за нас не е изкарвал:) Та такива ми ти Вартански приключения...
Ще пиша пак, честна пионерска Crazy

# 85
  • Банкя
Честит Рожден Ден, Танче!
Бъди жива и здрава,
много щастлива и успяла,
най-обичаната съпруга и майка!

# 86
Таня /Bulechka/,
Честит рожден ден! Бъди щастлива, обичана и винаги толкова позитивна!

МОМИЧЕТА, ДНЕС Е ПЪРВА ПРОЛЕТ ! НЕКА НА НИ Е СЪНЧЕВО В ДУШИТЕ !

bouquet bouquet bouquet

При нас всичко е нормално. След ваксината нямаше никакви неразположения. Wink

Радвам се, че се появиха майчета, които ни бяха позабравили.

А ние чакаме хубавото време, че много енергия е насъбрал Велински. Rolling Eyes
Радвам се, че най-после има подобрение на болничките. Hug
Да оздравяват напълно Naughty
Мпуле, Сани много чУврЪст  Laughing Пада си по белите. Да са здравички само. И Велин ги върши понягога такива. Без това не може.
Азалея, Много мила картинка с Варти и котките.Как си преправял гласа Heart Eyes И аз си умирам за котки.
Нелкин и Велин хич не обича компютъра. Само като седна и търси копчето да ми го гаси или си измисля проблем някакъв. Rolling Eyes

На всички  Hug Hug HugНЕКА ДА НИ Е ПРОЛЕТНО !  bouquet

# 87
честит рожден ден Bulechka !

# 88
Ч.Р.Д. на Булечка!!! Да си жива и здрава и много усмивки ти желая!!!

Мечтание,чудех се да плача ли,да се смея ли! Ама ако съм на твое място хич няма да ми е до смях!!!

За говоренето ние казваме 'мамо' на всички. Други думи са :айди,бебе,ето,дай,ам,бау,мяу и другото са неразбираеми боботения! Разбира като й казваш нещо,но все на обратно го прави!!! Mr. Green

# 89
Танче, честит рожден ден!!!
Жива и здрава бъди,
много обичана, уважавана,
ценена и щастлива!!!
Усмихната като пролетта!!!

Момичета, Много усмивки и щастие!

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:50 от mimoza°

Общи условия

Активация на акаунт