Отговори
# 60
Лени  newsm78
Малки ситни пъпчици, ако не са зачервени, а с цвета на кожата, не ми изглежда като алергична реакция.

Иначе е възможно да се появи алергия към нещо, което до момента е приемано без проблем, даже много малък процент от алергиите се появяват при първия/втория прием. Но по-вероятно ми се струва той да е изял нещо без баба му да го види, отколкото да има реакция към позната храна.

Това соево мляко също е притеснително. Соята е много силен алерген и ако не е хидролизиран белтък, има голяма вероятност да даде реакция. Освен това при алергична реакция към една храна, е възможно да настъпи временна реакция и към други храни, които са приемани едновременно с нея.

Всякакви дразнители  като прахове за пране, мухъл, козметика, животни и други, вече са отстранени, след като сте се върнали, така че може би трябва да изчакаш да изчезнат пъпките, ако не те притесняват много. И най-добре не давай соевото мляко, ако не е хидролизирано.
Дано по-бързо да изчезнат!

# 61
Гали, Ескарина  Hug
мерси много за включването

ами след допитване тук и там се оказа, че май има и други такива случаи - пак неопределено от какво  newsm78 и минали за седмица-две...

Ескарина, онзи ден като се чудех какво мляко да купя на Ноли и си мислех за вас - вие какво купувате на Калина? (в смисъл точната марка и вид)

Честито бебче на Ред Гърл!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Анет, много се радвам, че малчо е добре   bouquet

Гале, весело ли е пак у дома  Heart Eyes Как е Жорката - тормози ли още мама с неспане?

Джидже, дано Крис му мине тази кашлица вече, много време стана... Апропо, той стои ли на цигарен дим някъде?

Поли, радвам се, че нашият бонбон Румбата е добричък и че ви харесва яслата. Все така и занапред

# 62
Лени, дано и Ноли се оправи!
А за Крис...аз съм върла непушачка (дори отказах мъжа ми от цигарите, а той си е бил страстен пушач) и колкото зависи от мен, около Крис не се пуши. Но по принцип ние не стоим по барчета, а и в нас не се пуши...
Mpulle, много добре сте се поразходили. Пък като намеси и снега...Ех... Heart Eyes
klaudiq, все повече се убеждавам, че свестните лекари са кът Sad .  Добре поне, че са я диагностицирали навреме.  Rolling Eyes

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)? - Не, въобще не излизаме. За година и половина 1-2 пъти излязохме.
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката? - Не   Sad
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото? - Майка ми идва когато се наложи, но за няколко дни само. В началото имаше възможност по дълго да остава. Сега като имаме работа за по дълго време се налага да пращаме малкия в Русе. Мъж ми помага много в къщи, но за малкия се грижа аз.
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си? - О, не  Laughing
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот? - Ми...отразява се. Спим в една стая, освен това той заспива късно...  Confused
6. Посрещате ли често гости? Колко често? - Не.
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте? - Дам...  Rolling Eyes

Вчера водих Крис при лекарката от спешното. Казах й, че малкия е с хрипове от петък и съм го водила при нашта педка. Жената ме попита педката какво ни е изписала, казвам нищо. Тя така  Shocked Каза, че не е трябвало да спирам Флавамед-а  Confused Преслуша го и каза, че има хрипове, свистене, особено изразено в дясната част. Взеха му и кръв, за да изпише лечение. Диагнозата е бронхиолит Sad , от днес сме на антибиотик. Обясни ми, че тази спастична кашлица, която е имал...не му е въведен навреме Вентолин и е станала поразията. Трябва да го следя, за да не тръгне да прави спазъм и да започне да се задушава. Не бях чувала за тази болест, но прави доста поразии. Та се моля при него да няма такива!  Praynig  Както и да е. Според нея до четвъртък трябва да се е подобрил значително, почти да се е оправил. Дано! Започна да спи по спокойно, честотата на кашлицата много намаля, но самата кашлица е доста обострена.

Лека вечер на всички  Hug

# 63
Здравейте и от мен   bouquet

Тук сме ние, /Меги  Heart Eyes/ не пиша, защото не съм чела от много, много време, поради липса на такова и само влизам неподготвена.

Джиджа, хубава анкетка си спретнала, засърбяха ме ръцете да я попълня

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?

Не, нямаме време на този етап. Веднъж в месеца ходим на кино и чат пат някое кафе с приятели

2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката?
Не, както казах нямаме време - той работи от рано сутрин до късно вечер и се виждаме общо взето в неделя.

3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото?
Понякога ни помагат, да - доколкото аз имам да свърша някаква работа, която ми се налага да върша без дребния. Таткото е безценен, когато е свободен.

4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
На този етап - не. Глезя се след като заспи дребният и то ако не съм пред компютъра.

5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот?

Отразяват се да, сега ни е по-интересно  Mr. Green

6. Посрещате ли често гости? Колко често?
Изключително рядко. /не по наше желание/

7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?
Не, отношенията са ни същите.

А ето и една снимка на Дидко да не ни забравите  Blush

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 09:29 от Nigella

# 64
Добро утро! Ние с Жорето снощи  се строихме на летището и чакахме нашия татко.....за моя изненада Жорето го позна Shocked голяма любов, прегръщане, вкъщи веднага се започна лудо игране с колички....малка лудница... Heart Eyes щастлива съм.
Лени за спането......не ме питай  Rolling Eyes намаляха 7 пъти ставам/не 27 както преди/.....моя мъж каза "сега разбирам защо си толкова кг" Laughing щял да почва да ме угоява hahaha
В момента спят 2та...ма тази нощ голям зор....Жорето се събуди надигна се погледна към спалнята и ...голяма ревност...нещо от рода "защо тоя е в леглото на майка ми, а аз съм в кошарата сам" Rolling Eyes не ме дават прегръща баща си, но като види че баща му ме гушва иде нагло и той да се наслагва hahaha сладури....та 2 часа прекара в нашата спалня, примъквайки си играчките, като че ли смяташе да седи там цяла нощ и да ме пази Heart Eyes
Това засега ще наминавам да давам отчет, чакат ме перални да пускам. Лек и спорен ден!

Nigella  Hug беше ми домъчняло за теб...а Дидко толкова е пораснал и голям хубавец! Heart Eyes

# 65
  • Банкя
Хайде и аз да се анкетирам набързо, че тази седмица нещо натоварена ще е май... Rolling Eyes

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?[/b][/i]

1. Не много често, да не кажа направо рядко;
2. По принцип не, но сега ще сме 2 седмици ергени Mr. Green и смятам да наваксаме;
3. ДА, майка ми идва всяка седмица от Пазарджик, за да гледа малкия тук при нас. Таткото също помага при всяка възможност;
4. Не, направо никакво време не ми остава за глезотийки (изключвам посещението тук във форума);
5. Не, той спи в отделна стая;
6. Много рядко и то главно приятели с деца;
7. Не, номерът е сега и тях да присламчим към отбора на родителите. Mr. Green

Четох малко диагонално, така че ще драсна само набързо:
red_girl Радвам се, че всичко е минало добре, че се гледате вече в къщи и че кака Ани ти помага. Peace
Лени Дано Ноли скоро се оправи. Виж наистина да не е от някаква материя или перилен прах. Мартин нали така се изрина преди месеци, но с такава диета се изчисти и сега е ок. Млякото, което пи тогава, май беше на Nestle AL 110, но трябва да потърся рецептата и да видя, точно то ли е било. Hug
Гале Радвам се за вас, сега вече ви е пълна къщата. Браво на Жорката, че е познал татко си, но ти май забравяш, че той вече е голям, много разбира и помни. Hug

Ако има болнички - да оздравяват!

PS: Благодаря за милите думи за моя Марти. Hug

# 66
Привет и от мен.

Честито бебче на Ред Гърл!!!     smile3525 smile3525 smile3525

Анката няма да попълвам, защото Калин не е при нас. Това не значи, че имаме време за себе си или за купони, така ни е завуртяла работата, че вече сме луднали и двамата. Пътувам всеки свободен ден до Плевен, ама старата Рени (карам едно 20 годишно Рено) всеки път ни поднася изненади. неприятни. Предната седмица спуках гума на магистралата, със 140, слава Богу, нищо не се случи. Вчера пък ми избиха маркучи на охладителната система, пушек и дим, голяма картинка. Добре, че все се случва близо до някои град, та все има кой да дойде на помощ. Искам нова колааааааа  smile3511 или поне да е на 10 години.... дано дядо Коледа се смили над мен и ми донесе подарък..... Но засега си кретам с тази, ремонтирам и пак пулен напред. Мразя автобусите, и затова

Иначе Калин става все по-лош. Не знам защо. В градинките дърпа на децата играчките, пищи като заклан и се инати като магаре. Онзи ден майка ми си отворила шевната машина, и той като един истински футурист се залепи за нея и иска да човърка. А там игли, ножици и какво ли не опасно. Отнасям го в другите стаи, а той ме забаламосва и хоп!-  пак на машината. Казвам му че боцкат иглите, а той ги взема и ги забива в ръката си, да види наистина ли боцка. И на ютията си изгори ръката, добре, че не беше много гореща, та нищо му няма. каквото му кажа, че не може да пипа, той нарочно там..... Иска сам да се храни, не дава никой да му дава храна  с лъжица или вилица. Сам! И яде разделно - например мусака - първо картофите, после каймата, после хляб. Когато иска да яде де, напоследък не иска нищо, освен кисело мляко или сирене. Онзи ден си отворил хладилника сам, взел една буца сирене, разопаковал я и ръфа човека като не видял #Crazy а цялата кухня в сирене около него.
Любимата му игра е да вземе една тенджера (вече си има негова, която майка ми не ползва, той не и дава шанс да я ползва де) и да я хвърля на земята да дрънка. И това може да го прави половин час. Или докато не ни побърка и му вземем тенджерата. След което надава кански писък, нерви се и се захлупва на земята сърдит. Сигурно е период на извоюване на позиции, ама е голям зор. Ама понякога е толкова смешен с тези щуротии.

Толкова от мен. Отивам на лекции  ooooh! Писна ми това ученеееееее, и да ме пита някой що се хванах Sick

# 67
Здравейте и от мен!!! За анкетата-на повечето въпроси немога да отговоря,защото мъжо е в Холандия! Иначе мераклий за бавачки има много Mr. Green

А сега да помоля мамите с момченца за някой и друг съвет! Знам,че на момченцата пишленцето трябвало да се забелва! Та въпросите са-От кога се започва,колко време продължава,как да разбера докъде трябва да спра!? Много страшно ми се вижда и като незнам какво да правя почва по-страшно да ми става Embarassed

# 68
red_girl общо взето мненията за забелването са на двата полюса. Който питаш различно ще ти каже. Аз лично почнах към 4тия месец, дърпах по малко да не го боли, полека лека се показа главичката покрита с ципичката. Там става вече по трудно защото ако искаш да го забелиш хубаво трябва повече да се опъва. Аз лично не смея много да дърпам и по малко докато го мия. От едната страна малко се е показала главичката и така полека лека трябва да стане.
Други мами предпочитат нищо да не бутат, трети се доверяват на татковците, четвърти отиват на лекар да свърши от раз тая работа и така ....

# 69
red_girl8602 мънички сте още,изчакай още малко.по темата има доста противоречиви мнения и може само да се объркаш.Аз всяка вече дърпах кожичката но от главичката се виждаше само колкото върха на кърфица от онези с топченцата.Доста се притеснявах от факта че може да се наложи лекар да помага. И една вечер просто стана ей така изведнъж!Дръпнах и тя се показа цялата а аз бях ей така  Shocked и после цялата треперех от ужас защото за миг реших че ще се заклещи главичката! Е слава богу на страха очите се оказа по голям  Laughing
Посъветвай се с лекар но според мен би трябвало чак към 4-5 месец да почнеш да придърпваш  Peace Ох само да не те подведа че то се забравя  Blush
Галенце - добре дошъл на вашия тати!Порадвайте се взаимно едни на друг!
rozenshon целуни палавника от нас всичките, а на тебе успех в ученето!
Поздрави момичета  от нас!

# 70
И аз да се отчета с анкетката Grinning Мерси Джидже Hug

7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?[/b][/i]
1. Рядко, когато излизаме сме тримата Grinning
2. Не Confused
3. Не няма за съжаление, а понякога имам огромна нужда майка да е до мен Cry Таткото ми помага изцяло вкъщи, но с малката основно се занимавам аз.
4. Не особено. Само когато Лени заспи имам време за мен и тогава плета нещо за нея, шия или нещо такова.
5. Да Embarassed Спим в една стая, тя заспива късно, налага се да се съобразяваме Laughing
6. Не много често. А с нея ми е по-трудно да идем на гости.
7. За съжаление ДА! Приятелките ми са без деца, а аз вече не мога да съм толкова гъвкава с програмата си за деня. За съжаление обаче и тези, които имат деца и с тях не сме много близки - техните пък са доста по-големи от Ленката и не им е интересно да си играят с "бебето" Confused

Ред гърл, браво че вече се оправяте Hug
Лени, ще стискма плаци с Ноли нещата да се оправят и да разберете от какво са тези пъпчици Peace
Гале, честит татко Heart Eyes
Нигелка, много е пораснал Дидко. Да ти е жив и здрав!
Джидже, дано да се оправи бързо Крис Praynig Peace Че като чета диагнозата ми настръхват косите #Crazy Моята сестра като беше на около 2 годинки получи спастичен бронхит и непрекъснато имаше кризи на задушаване, спяхме на смени нощем, за да я следим да не получи пристъп. Беше ужасно, не ви го пожелавам Praynig
Наде, оздравявайте бързо! Честито отказване на бибата Peace И ние сме така, аз много се радвам Party
Ако съм пропуснала някой да ме извини  bouquet
Сега ви оставям отивам да плета. На всички  Hug Hug Hug

# 71
Благодаря момичета за отговорите,значи има време,а аз се бях притеснила да не съм закъсняла Embarassed  Embarassed  Embarassed

Сега да ви кажа за моята Тарзанка,чудя се как ще опазя бебето от нея! Сега сме в една стая и двете кошари и тя влиза в нейната и от там пак при бебето! Незнам вече как да ги разместа,добре че бабата си е в къщи за сега,че иначе щях да съм в лудницата вече!!!

# 72
Napravih stranitsa vav facebook -oktomvriiki..elate tam i shte si kachvame snimki,klipcheta ..

http://www.facebook.com/groups/edit.php?gid=61657540945#/group.p … p?gid=61657540945

# 73
Малко спам Laughing(копнах го от Добричката тема,да не ми се сърдят,ама много се хилих)

ПИСМО НА МАЙКА БЛОНДИНКА ДО ДЪЩЕРЯ И БЛОНДИНКА

Здрасти скъпа дъще,ако получиш това писмо,значи е пристигнало.Ако не го получиш,обади ми се ще ти го напиша пак.Пиша ти бавно,защото знам,че не можеш да четеш бързо.Между другото, за онова кожено палтенце ,което искаше,казаха че е много тежко за колет с тези големи,масивни копчета,та затуй ги отрязах,заший си ги пак ,сложила съм ти ги в дясното джобче на палтенцето.Баща ти си намери нова работа,сега има под него 500 човека,коси тревата на гробището.Сестра ти Сийка се омъжи.Ще си има бебе.Още незнаем какъв пол ще е бебето,та затова не мога да ти кажа чичо ли ще ставаш.леля ли .Ако е момиче ще го кръстят на мен.Странно решение на сестра ти да си кръсти детето МАМА
Брат ти Тони затвори колата и ключовете останаха вътре.Наложи се да се върне 10 км пеша,за да вземе резервните и да ни пусне да излезем от колата.

МАМА

P.S - Исках да ти пратя малко пари,ама вече залепих пощенския плик

# 74
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug 
Nature Snowman Nature Snowman

Общи условия

Активация на акаунт