Отговори
# 45
оо анкетка, ей сега ще се раздвижи темата

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката?
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот?
6. Посрещате ли често гости? Колко често?
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?[/b][/i]

1. не, няма кой да гледа дребния, но пък и двамата сме малко домошари и не ни липсва особено. Предпочитаме да се разходим всички в парка. За гостите - приемам с удоволствие, а ходенето е малко по трудно защото дребен си ляга в 8.30
2. ако насаме значи без детето - не, иначе доста време се засичаме вкъщи защото работи на смени
3. бабите са далеч, таткото помага ако трябва, ама сам да поеме инициатива - нъц
4. не
5. ако изключим един период след раждането когато май таткото беше в депресия, даже е по-добре от преди  Crazy
6. един път месечно да речем , понякога се зареждат и повече но общо взето това е
7. уви да, както и очаквах

айде пишете

илонитка, много сте сладки  Hug

# 46
Айде и аз тука Wink
Меги, мишонка, нищо ми няма, нещо съм се треснала, но то често ми се случва. Ама вие ще ме разберете заради килата е Embarassed. Пролет идва пък нищо ново при мен...буксувам. Embarassed Rolling Eyes
Джидже, все чета и те мисля. Тази кашлица много ви измъчи вас. То не бяха илачи, то не беше чудо. Да не би да е от влагата, беше писала, че сте се обзавели с такава newsm78  Когато Крис беше на 4г. и така се беше заформил един период и само кашля и не минава. Какво ли не съм си мислила. Живеехме при майка ми тогава. И зимата в стаята се усещаше някакъв мирис на мухал. След една безсънна нощ ми просветна имеята, че всичко е от този мухъл. Ня сутринта ставам, разрушкваме цялата стая, цялата секция / от огромните стари секции/ рушнах и като я  дръпнахме в единия ъгъл истината лъсна. Всичко изчистихме , освежихме, и даже санирахме отвътре. След всичко това кашлицата ни напусна и повече не се е появявала. В мухъла има плесени, които са опасни. Сега съм сигурна, че всичко е било от това и не е за подценяване.
Анет, радвам се, че при вас всичко е вече добре.
Илонитка, липсвате много  в темата. Маги е чаровница голяма и помага явно. А баткото дивее на воля, голям симпатяга.
Пипи, Дани много пораснал, голямо момченце направо. Голям сладур. Какво ще го правите с тези невинни очи. Heart Eyes
-------------------
1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)? Не, рядко излизаме, но когато се случи си наваксваме здраво  Mr. Green
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката? Не. Все ни е недостатъчно. Laughing
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото? Тук съм от щастливките и съм много благодарна за това. Всички помагат, но само за малко и все пак е нещо Hug
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си? Не, винаги имам нещо да свърша. Трудно отделям време за себе си. На ден си крадвам по половин час, недостатъчно ми е.
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот? Не. Стига да не съм се скапала от безсъние. Тогава съм крива, но в противен случай ...няма прегради.
6. Посрещате ли често гости? Колко често? Не. Може би един път месечно.  Това много ми липсва. Събирами се с хора.
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте? Да. Има такова нещо за съжаление. Rolling Eyes
------------------------
На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 12:25 от _Venera

# 47
Охх, аз пак отървах темата, но поне се включвам по навреме. ))))

Болните дечица бързо да оздравяват, направо като чета не разбирам как може тези лекари толкова време да мотаят едно дете и да не могат да установят точна диагноза. Много неприятно. (((

red_girl8602, на теб честито....направо си герой за мен. )) Аз не бих могла да си представя сега Калина да си има братче, или сестриче. ))))

За анкетата. ))))

1. Излизаме почти всеки ден, предимно на кафе, по ресторанти и заведения вече по-рядко ходим, но просто някак си ни мина и това желание. ))))
2. Ами....тук се замислям какво точно да отговоря, всъщност сме почти постоянно с детето, но все пак имаме достатъчно време и за нас двамата. ))))
3. Да, основно помага свекърва ми, тъй като майка ми в момента е извън БГ при сестра ми. )))
4. По гореспоменатите причини (помощ от свеки) винаги имам време и за мен самата, да изляза с приятелки, да свърша нещо друго за себе си. ))
5. До сега не ни се е отразила госпожицата на интимният живот. Е, разбира се съобразяваме се кога и как, но честотата не се е променила. )
6. Честно казано.....аз гости много не обичам, та нито преди, нито сега посрещаме. Много рядко се случва. Предпочитам да се видим с приятелите някъде на вън. )
7. Не, не са се отдалечили приятелите без деца, все още си се виждаме когато имаме време. )И ни е много приятно заедно. )

# 48
Наминавам малко да ви видя  wavey
Не пиша  редовно ама това не значи че не си мисля за темичката ни.То това нали си знаете че ни стана като второ семейство  Wink

Първо да честитя рожбичката на Ред гърл.Да ви е живо и здраво детенце и пълна къща със смях!

Илонитка  Hug Hug Hug Маги е страхотнааа   love001 Порастнали са много и двамата с батко и!
пипи - ама Дани пък наистина какви очи има - Пу-Пу насрали го кокошките!
Венерче това за килограмите е болна тема и при мене отдавна  Cry сега пак се мъча да се стегна но вече не говоря по темата защото всички около мене по-близки все ми викат че това са го чували и да не се мъча щото ще се предам и без това....Да ама аз този път съм го ударила на инат и се надявам да се хваля скоро че постигам нещо!
мишонче браво на Мила че е добре с крачетата!Ще се оправи детето,нали ще бъде красива дама и ще носи токчета  Peace
Джидже не знам какво да ти кажа относно кашлицата.Вики ми беше общо 21  дена в къщи  като първата седмица се пробвахме без антибиотик и на втората вече беше със доста обострен бронхит. Та по този повод още вде седмици в къщи и 14 дена антибиотик  Rolling Eyes Сега вече е по-добре но пък получи влагалищни гъбички въпреки че превантивно пи хапче против това заради АМ то. Сърби го детето и е с яко течение  ooooh!
Аз съм не добре със същата кашлица както на Вики и пия Флавамед за да къртя но нещо се закучват нещата и трябва отново лекар.Освен това силно възпален синузит и главоболие плюс яко гъгнене.
Алекс беше и той болен до преди два-три дена, е още пиеме и днеска последно сиропи и капки слагаме, но поне спря да кашля и минахме без АМ при него!
За мухала бях писала преди и няма сега да се повтарям! И аз като Венера смятам че  е голям вредител мръсника  #Cussing out
Анет радвам се за вас наистина  Hug Hug HugСтига неприятности!
Меги ама ти вече във Варна ли си бе душо?Аз нещо съм изтървала  newsm78 Поздрави и цунки за вас със Кари!
Тонито гледам че имаш резултати вече със килограмите! Браво!Поздрави и ако искаш сподели как се тормозиш  за да крада идеи и аз наготово  Crazy
Това с което мога да се похваля е че вече отказахме  биберона! Седмица става днеска и от тогава детето спи по цяла нощ непробудно!  newsm68
Сега да взема и аз да се анкетирам и после да ставам да помагам на мъжо че реди ламинат във коридора и да ударя едно раменце - ляво или дясно ще реша на момента  Laughing

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)? Не бих казала за съжаление..

2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката? Не и от това сме лишени!

3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото? Няма кой да ми помага освен таткото! Когато си е в къщи ми помага когато имам нужда.

4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?Нямам такова време за себе си все още но като почна работа се надявам да крада за мен лично!

5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот? Малкото да,защото ни е до спалнята и след последният път когато ме гледаше в очите и скандираше нещо на неговият си език - се отказах още в началото и сега го правим като престъпници и се молим да не ни хванат  Mr. Green

6. Посрещате ли често гости? Колко често? Вече не толкова често а толкова много обичам!

7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте? Еми то около нас вече всички с деца но все големи!Когато обаче родих Вики се получи точно това!

Това е момичета от нас! Чакам си хубавото време защото у нас тоя полудява и къщата вече е тясна а той е ей така нон стоп  smile3540 но без кон
Това е от мен  Hug Hug Hug за всички и за тези които пропуснах   bouquet

Извинете за досадният пост   Blush

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 16:00 от Надя 73

# 49
1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
1.Не, веднъж седмично или имаме гости или ние сме на гости, но и малката е с нас.
2 В момента не в ремонт сме и обстановката е малко по напрегната.
3 Не майка идваше преди ремонта 3 пъти в седмицата да я гледа докато съм на работа. През времето което Ванеса спи баба и гледа тв, а като се събуди говорят или по телефона или я е прегърнала и гледат пак тв. А относно таткото той гледа изцяло Ванеса и цял ден да му я оставя няма проблем. Двамата са повече от привързани един към друг. Определено мога да кажа, че ревнувам.
4. Времето за мен е сведено до минимум, даже и да спи гледам да оправя у нас. А ако нямам работа сядам на комп да си почина.   Това е моето време.
5. Засега не, дори се е подобрил.
6. Ами в седмицата 1-2 пъти имаме гости различно.
7. От нашите познати ние бяхме последните без дете.
Да се запиша и аз малко, че доста време липсвам.
Тоя ремонт вече нещо взе да ми опъва сериозно нервите,  а комбинацията от никнещи зъби, и проявяване на характер ми действат  smile3511 Днес за първи път така ме изкара от нервите малката, че ако не се бях сдържала незнам. Вървим си по тротоара, а тя не та не да седнела на пътя. Веднъж два пъти и обяснявам и показвам колите, които минават, но ефект никакъв. В този момент ми звъни майстора да ми каже, че днес нямало да дойде да довърши монтажа на кухнята и аз вече бях  newsm61.
После у нас като се вкопча в една метла, а за капак прибирам се бясна мъжа ми казва, че водата спряла.
Добре поне слуша докато я подстригваха. Ох науплаквах ви се съжалявам.
Иначе сме добре растем, дивее сега ни никнат 2 зъба едновременно, но горе долу всичко е наред. С ремонта приключваме многото мина малко остава, а мога да кажа, че докато бяхме в разгара на голямото къртене, бутане и пробиване не съм имала никакви проблеми с малката. Бяхме седели 13 дена у нас в една стая без да излизаме, и дори не съм повишавала глас много ме слуша, но днес реши да разнообрази.
Много  Hug на всички болнични дечица и бързо да оздравяват. Пролетта идва вече и дано и болестите да си ходят с идването и.
Сега прочетох Ред гърл какво е писала ами какво да кажа, без думи само пак да и пожелая да са и живи и здрави децата, а малката кака колко е грижовна.

# 50
Цитат
Малкото да,защото ни е до спалнята и след последният път когато ме гледаше в очите и скандираше нещо на неговият си език - се отказах още в началото и сега го правим като престъпници и се молим да не ни хванат
Joy Joy Joy

Сигурно и нас това ни чака скоро  Laughing

Много рядко. Излизаме поединично.
Не. Но на нас и преди да се роди Калина не ни оставаше достатъчно време  Rolling Eyes
Не. И двата комплекта баби и дядовци са в други градове. Нашите са идвали три-четири пъти до сега и то на гости или по други поводи, а не за да ми помагат. Свеки идва от време на време. Преди идваше на три месеца веднъж, после зачести на два веднъж. Нейният мъж не е виждал Калина от миналото лято.
Не ми тежи. Само един път съм изпитала желание да оставя детето на някого и да изляза, просто за да бъда някъде другаде, независимо къде. Това беше след много дълъг период на стоене вкъщи.
Оставя ми време, но не съм достатъчно организирана, за да го използвам пълноценно.
Да, но само с това, че става много рано и аз съм вечно недоспала. Обаче не мога да обясня на таткото да не ме 'напада' пред детето. За сега нямам никакъв успех, просто въобще не му пука. За него тя още нищо не разбира и не се смущава изобщо  Tired
И аз като Мирама не обичам гости, но сега се налага да каним от време на време, иначе ще се забравим с хората.
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?
Както ти отдалечиха, те половината изпозабременяха една след друга. Явно ме чакаха да повлека крак.

# 51
Аз се сетих, че май отдавна не съм ви пускала снимки, та да взема да си поправя грешката. )))
Ето малко от нас. (тези първите не помня дали ги пусках тук).

http://media.snimka.bg/2195/010645792-big.jpg
http://media.snimka.bg/2195/010645814-big.jpg
http://media.snimka.bg/2196/010646684-big.jpg
http://media.snimka.bg/2196/010646685-big.jpg
http://media.snimka.bg/2196/010646732-big.jpg
http://media.snimka.bg/2196/010646743-big.jpg

тук ще си плащаме сметката
http://media.snimka.bg/2373/011001653-big.jpg
http://media.snimka.bg/2373/011001656-big.jpg

показваме си зъбите. )
http://media.snimka.bg/2373/011001662-big.jpg

танцуваме
http://media.snimka.bg/2373/011001669-big.jpg
http://media.snimka.bg/2373/011001651-big.jpg

А за думичките, че някой спомена....не си спомням дали писах, но от една седмица вече си знае името и като я попитаме "Как се казваш?" - отговаря "Кали". )))) Много е смешна, защото все още не може да казва хубаво "Л", но е достатъчно ясно. ))
Целият ни речник се състои от около 25думи, през деня постоянно казваме разни думички и тя повтаря, за да се упражнява и да не забравя. ) Като всеки ден се опитвам да въвеждам по 1нова дума, близка по звучене до някоя друга, която вече добре знае. Понякога се получава, друг път не, но си трябва упорство. )

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 21:36 от Mirama

# 52
  • варна
Здравейте, отдавна несъм писала ама ви чета почти редовно през малкото свободно време което имам Joy

1. Не може би веднъж седмиччно
2. Засега да
3. Да живеем при свекървата тя не ходи на работа и по цял ден е с малката
4. Няколко часа докато спи през деня сядам малко на компютъра, лакирвам се...
5. Не след раждането даже е станал по добър
6. Не може би веднъж на 2 седмици ходим на гости, иначе в нас идват често
7. Да отдалечиха се защото ние сме първите които имаме дете

На всички болнични дечица пожелавам  бързо да оздравяват. И ние се към групата на болните  Sad да ви се оплача :при нас всичко започна с висока температура и понеже е записах на хомеопатия (т.к не исках да и давам антибиотици) се обадих на хомеопатката ни като и обясних че е вдигнала висока темп. 39 градуса мъчи се да кашля и и хърка нослето а тя ми вика елате да я прегледам. Отивам аз прегледа трая не повече от 2 минути при което диагнозата и беше че било от зъби. На другия ден детето отказа да яде само спеше аз пак и званя и и обяснявам тя ми се стряска и ми вика ами така ще е няколко дена при което бях направо бясна  smile3511от лошото и отношение грабнах си детето и на спешен кабинет - с диагноза бронхит силно зачервено гърло с секрети хрипове,едвам отървахме да ни включват венозно антибиотик. Все още се възстановяваме.
Откъм говоренето: казваме само мама, тати, баба и бебе.

Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:24 от klaudiq

# 53
Здравейте и от мен Simple Smile
ХАйде  пак на бързо да се отчета че кой знае кога ще имам пак такава възможност Rolling Eyes Успях да направя основно почистване и по нищо не личи че се е случило освен че фотоапарата много ни липсва Rolling Eyes все ми е на устата да кажа "Мило снимай Сани какви маймунджалъци прави" ама няма с какво ............ както милото казва във фототраур сме  Joy Joy Joy Joy
Днес времето беше страхотно и ходихме до Рилския манастир Simple Smile Много приятно си изкарахме - Станислав си игра на воля със снега, гони котките и кучетата по двора на манастира. И накрая  решихме че се е уморил и седнахме в магерницата да хапнем и познайте - Станислав всигна всички на балон Embarassed набързо се изнесохме, то не беше катерене по столовете, опити да свали закачените по стените носии, дърпане на покривка и като видя че не става на неговото почна да пее човека  hahaha hahaha

Джидже пак анкетка си спретнала а Simple Smile

1.Ох болна тема Rolling Eyes Със Станислав самио на детски клубчета ходим, днес пробвахме на ресторант но уви .......не става. Иначе от време ан време ни огрява и го оставяме на баба му вечер и излизаме но мнооого рядко и само с повод.

2. Не  Confused

3. Свекърва ми по едно време проявяваше интерес и наистина ми помагаше, но от известно време вече не може да се справя с него и все по често отбива номера с по 10 мин макс или ако я помолим да го гледа тя все някъде ще ходи ...........Таткото преди ми помагаше повече ако трабва да съм честна, сега покрай работата и многото отговорности и задължения вечер прекарава голям част пак в работа  #2gunfire
 #2gunfire #2gunfire

4.Не ooooh!

5. Simple Smile Не Simple Smile

6.Гости с деца - да. почти всеки ден комшийката ми с Коко са в къщи или ние ус тях, отделно и други приятели с дечица идват, дори понякога с преспиване:)

7.Болна тема пак. Да отдалечихме се (и ние сме първите с дете) с много мои близки приятели точно защото аз съм с дете а те не, аз за съжаление не разполагам с времето си, всичко е по график - ядене спане игра, а тях примерно не ги устройва да пият кафе в някоя градинка, а ако изляза вечер все гледам да се прибера по бързо че Сани трудно заспива без мен   Rolling Eyes С някои дори вече и по телефона не се чуваме и ми е много кофти  Confused

Ох хайде лека нощ от мен  newsm46

# 54
Привет, момичета!!!  bouquet
Ей, да знаете, че много ми липсвате Hug понеже повече от месец компа ни е развален

Ред гърл, честит син!!!
Да е жив и здрав и много да ви радват с каката!!!

Иначе ние сме добре, общо взето нищо ново - освен, че Косьо вече доста приказва (има в речника си над 40 думички, негови си, но едни и същи използва постоянно за точно определенои неща), сега му пробиват няколко зъбчета наведнъж, та е малко по-кисел от обикновено, но е разбираемо!

Всички болнички да оздравяват и скоро да си спретнем пак една весела среща!!!

Е, това е от нас за сега, извинявам се, че не се обръщам поимено

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:42 от Bulechka™

# 55
Да се анкетирам и аз  Mr. Green:

1.Често пътуваме през уикендите и тогава е нашето време за забавление. Винаги сме тримата , но вечерите  успяваме да отдъхнем и поживеем благодарение на бебефона.  Mr. Green
2.Не бих казала.
3.Има , но не помагат. Rolling Eyes На пръстите на ръцете ми се броят пътите , които майка ми е гледала Румен , откакто се е родил , за да излезнем вечер или да отидем на кино . Confused Иначе таткото помага колкото може. Peace
4. Преди не ми оставаше достатъчно време , но сега като е на ясла , ще си имам и моето заслужено време. Naughty
5. По-скоро да, много ме мъчи ранното ставане и вечер нямам сили да си кажа името. Crossing Arms
6. Със сигурност  много по-рядко от преди да се роди детето. Иначе много обичам гости. Hug
7. По- скоро ние повлякохме крак и сега се обебват всичките ни близки приятели. Не сме се отдалечили, дори с някои сме станали по-близки. Flutter

# 56
привет  Hug
засега само запис, че не съм чела, после ще допълвам.

Ноли беше на отглеждане при баба си и дядо си в Ст. Заг. и се завърна с обрив по цялото тяло (много малки ситни пъпчици без връх и зачервявания), спрях му млечните продукти 3 дни вече (пие соево безлактозно мляко), кара на картофи, ориз, варива разни... ама няма резултат  Thinking
Според свеки не е ял нищо особено (в смисъл не е давала шоколад и тн), което да не е ял и преди...

Ескарина, дай някаква идея  newsm78

# 57
Лeни   баба с какъв прах за пране переше, омекотители.......сапун, лосион или крем нещо да с аизползвали.....може да е от това, друг вариант имат ли вълнени одеала, мокети.... Rolling Eyes контак с животни, кучета, котки....възможно е да са някакви акари в матраците newsm78 казваш, че не е от храната.. Rolling Eyes  Доки какво казва? дано бързо отшуми този обрив на Ноли! Hug

# 58
dobar den dosega ne sam pisala a sam 4ela foruma vidiah 4e ima tema za dnk test  niakoi ima li predstava koga e dobre da se napravi spriamo deteto

# 59
  • La casa de Mickey Mouse
привет и от мен
наде с каква диета се мъчиш душо, давай с дюкян аз преборих с нея повече от 20кг, вече си влизам в част от дрехите, казвай и ще помагаме, нали и аз съм в непрекъсната борба
ние сме много по добре, т.е. добре сме си вече, само уж трябва да се пази, но нали не бяхме излизали цяла седмица освен до болницата, събота и неделя не сме се спряли, за сега да чукна на дърво няма последици от това ни хайманосване
вчера моя синковец реши да си играе на терасата до като баща му пуши, гони кучето идва до баща си гушва се и бяга до леглото на кучето, мята се в него и пак на обратно към баща си, като по пътя следи къде е Тонто, минава покрай него подбутва го залива се да се хили и продължава по пътя си, така изкара повече от час, в бягане и хилене имам и снимки утре ще пусна (надупен в леглото на кучето)
болничките хайде без проблеми вече (кой го казва  Embarassed)
да се анкетирам и аз
1. всяка събота и неделя сутрин кафе, после разходка или пазар зависи от графика и или обед или вечеря на вън ,зависи малкия кога му се доспива, но винаги с него, когато решим да излезем вечер или да отразим едно кино си наемам детегледачка, но не съм особено спокойна, въпреки че знам че дребен спи
2. няколко часа вечер след като дребен заспи, крайно недостатъчно
3. на 3500км са от нас (не знам за зло или за добро), таткото помага когато може, работи до 21,00 и обикновено малкия вече спи, но ако е буден го къпе и слага в леглото, прави той млякото или събота и неделя го извежда аз да оправя в къщи
4. време никакво, между работа детето и къщата, дори не ми стига и все имам нещо недовършено, за глезене ще се глезя сега като с прибера в бг
5. ами честно казано да, малкия отново след проблемите и болницата спи в нашата стая, освен това вечер съм скапана и заспивам преди мъжо, а от всичко на света най много мразя да ме събуждат посред нощ (явно многото ангажименти си оказват влияние)
6. почти всеки ден има някой в къщи, ние на гости не ходим, с малкия ми е по лесно да идват, заспива рано, а на гости се ходи по късно
7. не, познатите които си имаме са си все съшите, просто по малко излизаме с тях, за това те идват и обожават детето

Общи условия

Активация на акаунт