Отговори
# 30
Анет страхотни новини! Дано вече нямате подобни изживявания.
mimeto_iv ще питам педито и аз за това Имунокинд. За сега давам само Саностол ама то са витаминчета незнам дали и подобно на това което ти даваш. Но мисля, че трябва и аз да давам нещо инуностимулиращо, че напоследък все е болен малкия.

Ние пък три дена бяхме с 38 гр температура. Вчера нямаше температура и майка ми му даде малко шоколад. Сутринта се събуждаме и го гледам малкия целия в ситни пъпки. Водя го на лекар като си мисля, че може да е шарка, а педи вика -  алергия. Шоколад не яде за първи път  Thinking
Гърлото му адски зачервено и то от много време. Колкото пъти ходим все е много червено това гърло, а докторицата ме кара само с чай от лайка да лекувам. Да ама калпазанина не иска да го пие и се налага да го гоня със спринцовката за да му го давам. Уф, незнам вече... Утре ще му вземе гърлен секрет най-накрая та да видим какво ще покажат резултатате.
poulin така хубаво разказа за градинката на малкия и как се забавлява там, че искам и Крис да пратя вече. Все си мисля, че му е скучно сам в къщи.  Confused
Mpulle ръцете да им изсъхнат на ония гадове  #Cussing out

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 19:58 от моргана

# 31
Здравейте момичета,покрай бременността ви загубих дирите малко! Много съм трогната от заглавието на темата! БЛАГОДАРЯ МНОГО!!! В момента качвам снимките след малко ще ви пратя линк! Иначе всичко мина добре,с изключение на това,че втория ден докторите ми изкараха акъла,като ми казаха,че имал маймунска бразда на 1-та ръка и това можело да бъде признак на Синдром на Даун! Слава богу оказа се,че няма нищо и че такава бразда се среща в родата на баща му! Всичко завърши с Хепи Енд!!

Едит: Ето снимки от нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328278&pid=11021273

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 16:45 от red_girl8602

# 32
  • La casa de Mickey Mouse
red_girl8602 искрено ти завиждам, имаш две прекрасни деца и аз как искам второ, ама на неми стиска смятам че малкия е много малък, голяма смелост се иска, но ето че няма невъзможни неща и ти си жив пример, да те радват двете слънца и да си най щастливата мама на света
добре че е било фалшива тревога с добър край

# 33
red_girl, Честито бебче, да са ти здрави и само да те радват децата!   bouquet

Снимките са чудесни. Бебето е голям сладур. Каката колко е нежна и колко голяма изглежда.
Леле кога пораснаха малките ни деца? Rolling Eyes Wink

Като се подредите, пиши пак, каката как се чувства, как се държи, как се справяш?
За всички вас Hug

# 34
red girl, големи хубавици си имаш Simple Smile Да са ти живи и здрави!  Heart Eyes Второто секцио боля ли повече от първото?  Embarassed
Анет, много се зарадвах като прочетох. Страхотно! Айде вече да не ви се случват подобни работи!  Naughty
Poulin, успокояваш ме много докато те чета. Много се радвам за Румбата. Пък ти колкото се притесняваше  Mr. Green ...Сигурно колкото и аз като наближи времето за ясла...  Blush
моргана, потърси второ мнение за това зачервено гърло. Дано гърления секрет не покаже нищо! Пък за пъпчиците...и на мен ми звучи като алергия.... newsm78
Акси, голям сладур си имате бееее. Расте това дете и хубавее  Heart Eyes И все усмихнат. Браво! Simple Smile Като го гледам и послушен...Крис досега да се е покатерил на столовете и бам в ТВ-то  Laughing

Незнам дали ви казах, но замъкнах дребен на рентген след като цяла вечер се беше скъсал да кашля. Буквало 95% от времето кашлица. На рентгена казаха, че няма пневмония...евентуално да го прегледат за бронхит. После по лекари и в крайна сметка се чувала някаква спастична кашлица, т.е. почнахме Вентолин. Лекарката каза, че трябва да се следи да не тръгне надолу. На втория ден от лечението, т.е. днес малкия се събужда и чувам аз хрипове. Просто полудях. Грабнах го, заведох го при личната само да го преслуша. Влизаме при нея и тя пита строго - "Откога кашлицата му е влажна?"  Shocked Аз й казвам, че е така от 3 месеца и тя го знае! Според нея той досега нямал влажна кашлица, от сега я имал.  Sick Като разбра, че съм го водила на рентген и се ядоса, била съм товарила детето, излишно съм го завела, след като съм нямала мнението на лекар и т.н...Общо взето ми каза, че едва ли не си търся някаква измислена болест и правя всичко възможно, за да излезе от някъде. Пък и като разбра, че други лекарства пие, хептен се изнерви. Преслуша го, каза, че нищо му нямало!  #Crazy Абе човек, чувам ги тия хрипове от 3 метра разстояние поне. Туй не били хрипове, ми от сополите било. Но ако съм искала (и по скоро, за да затвърди нейните думи) да отида при педката (тя попринцип е пулмолог). Отидохме и тя каза, че имало свистене, хрипчета. Просто не мога да повярвам какво се случва! Да не може да видят и чуят очевадното! Както и да е! Иска да спра да му давам изписаното от педката в спешното Флавамед, щото те в спешното не преглеждали толкова обстойно и внимателно и това лекарства му било излишно. Ама то е за отхрачване, т.е. детето да се изчисти. Излишно било. Останалите неща можело. Чудя се кво да правя и май няма да го спирам Флавамед-а. Незнам....малкия точно тази вечер кашля по малко... Пък в неделя сме на преглед при лекарката от спешното. И на Крис вече му писна от капки в нослето и сега се борим да му ги слагам. Ми то как няма...изпи и му накапахме света  Confused

Отивам, че потроши къщата  Laughing

П.С. Вече свири и на свирка, дрънка и на дайре (не ме питайте как са ми ушите и какво ми е в мозъка  Laughing Laughing )

# 35
  • София
red girl, Великолепен е малкият, просто ме върна назад с 18 месеца. А каката - нямам думи, прекрасна, нежна, пу ,пу и двамата кокошките да ги посерат. А за тези къдрици - просто са един път. Посещавай ни по-честичко, ако ти остава време де, но и да не ти остава ще те ръчкаме да разказваш, че повечето от нас се шубелисват за второ, а ни се иска, поне на мен де. Мъжо каза ,че нещо май съм с температура щом говоря за второ.  Mr. Green
Тези идиоти каква маймунска черта, какви пет лева, нали като се родят им правят хромозомни изследвания. Само знаят да плашат майките, тъпаците му с тъпаци.

Джидже, тези лекари тотално са те побъркали. Взимай малкия и марш при КИРЯЗОВ!!! Говоря съвсем сериозно. 15лв е прегледа, слуша със слушалка, гледа уши, нос, гърло. И ще ти предпише адекватно лечение. Разкажи му всичко, кога, кое е пил, напиши си го преди това. Вземи всички изследвания. Вентолина - според мен не го спирай, и ние имахме два пъти влажна кашлица и ни изписваха вентолин,(първият път в комбинация с Мукосулван, втория път с прахчета АСС) освен това направи му инхалации. Взимаш един чайник като заври водата и почне да излиза парата от гърлото, заставаш до чайника на около метър и гледаш парата да влиза в нослето, в това време го тупаш на два-три пръста от гръбнака. Не слагай нищо друго в чайника САМО ВОДА. Когато четях здравния ми направи впечатление, че доста от мамите, които хвалят Кирязов, обикновенно отиват при него , след обикаляне по лекари. Аптекарката във Варна, която направи капките зе нос на КАри, казал на мъжо, че когато закъсат с нейните деца ходят при Кирязов, а иначе самият и съпруг е лекар. Ди и РО също са доволни, Коки май и тя каза ,че е доволна. Какво за бога е пулмолог, познато ми е но нещо не се сещам?  newsm78
Сетих се още нещо. Вентолинът се изписва за отваряне на бронхите или нещо подобно, та след като се съмняват за бронхит - то тогава това е точното лекарство.

Анет, браво на Алекс, борбено хлапе, много се уплаших за вас, чакаме те във Варна с нетърпение.  Hug Hug

_Venera Много си пестелива напоследък  Thinking не ми харесва това, аз като се скапам и депресирам съм така - влизам две думи и до там. Ще.... само чакайте да се върна ще ви вкарам в ред и в редици в парка  Hug Hug Hug

Моргана, взимай секрет и после кажи какво се е оказало и какво лечение ще правите. Смени я тази лекарка, как на малко дете само с лайка бре, тази не е нормална. При малките деца е опасно да се прилагат такива бавни методи, че се влошават буквално за часове. Това ми го казват вече трима лекари. За алергията - кофти работа. Да се изчисти организма, сега трябва да спазвате малко диета, предполагам лекарката ти е казала какво да хапвате. Освен това в никакъв случай не давай ядки, мед, цитрусови плодове и билки - като лайка например.  Ще го израсте малкият. Но определено сега трябва да пазите диета, племеникът ми така имаше алергия ог шоколада и помня, че месец пазаше диета, но каква не помня. Ако искаш ще звънна на майка ми и ще пиша какво точно - тя милата го гледаше тогава, а отделно е и диетолог, но отдавна не практикува, все пак да предупредя, иначе се интересува и чете постоянно за новостите, голяма подкрепа ми е когато се опитвам да обясня на мъжът ми и на свеки какво не трябва да дават на малката, че те едно си знаят и едно си баят. Хиляди пъти ме казват - давай му мед за кашлицата, давай чайчета  ooooh! мазоли ми излезнаха на устата, но сега на последния преглед на Кари лекарката повтори моите думи и свеки беше с мен, та после коментарът беше - леле как се изменят нещата, по наше време......

Поли - браво на Руменчо, мен ми става жал за моята мома, тя милата няма да ходи скоро на ясли и детски градини - няма как с нашите професии, ще изпусне детето купонът.....

Акси - отивам да гледам клипчетата сега, първо исках за попиша.

mimeto_iv Никито и кисел - направо не мога да си го представя, той е просто страхотно хлапе, винаги усмихнат и слънчев. Бързо да му излизат зъбите.

Тонито - колата е любима напитка след бирата и виното - направо пищи като види шишето, така ме издебна веднъж и в опит да отпие от шишето си го изля цялото върху себе си. Аз само се израдвах, че не беше и върху килима  Mr. Green иначе и колата спада към абсолютно забранените неща  Whistling

Гале, малко остана - Жорката да гуши тати, а тати теб  Heart Eyes Мале верно днес петък 13  Sick

Бяхме днес на лекар - видимо подобрение, гърло чисто, гърдите вече не свистят, Аб за жалост до края ще си го лочиме, а аз съм такъв противник на АБ, мамка му и болести. Но малката хич не беше добре, та от шубе хич не се замислих да не давам. Имаме зелена светлина за планина- та утре заминаваме на Банск, уж има нет там, дано де, да ви следя и да се отчитам.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

илонитка, ивон, нигела, надето, дженка, гинчето, мгд, дани, катита, пипибг, тедин, альона, мишолина мдимитрова, мирав, галини, преслава, маграт, азалеа, вярката, ушо, мехх, зузу, иленката и още много други мами - вземете се обадете как са малките, пуснете по едно фото да ги видим, не е честно така - засичам мамите понякога как само ни четат, аз нали си умирам за снимки, та по този повод отивам да си гледам марти.

Този път верно прекалих  Embarassed Embarassed

# 36
red girl много са хубави и двамата да ти са живи и здрави И аз да питам наистина ли второто секцио боляло повече от първото
Анет браво че се е оправил малкия
Сега пък ние от два дни сме с страшно растройство омръзна ми вече от болест в болест лошо ми става  ooooh!

# 37
Моргана, нашето педи за зачервено гърло изписва Гранофурин. Мажеш с клечка за уши и много бързо минава. Питай вашата лекарка, ако искаш да го пробваш.

Джиджа, сиропите за кашлица, които са за отхрачване може изкуствено да предизвикат храчки и сополи. Те по принцип овлажняват лигавицата. При нас се е случвало след настинка Диана да кашля като разпрана и аз давам ли давам сироп. После нашите (педиатри, нали съм казвала) ме накараха да го спра и детето за един ден спря да кашля и сополите й секнаха все едно нищо не е било.

Меги, пулмолог е специалист по белодробни болести. Радвам се, че малката е добре. АБто понякога си е необходимост.
голяма подкрепа ми е когато се опитвам да обясня на мъжът ми и на свеки какво не трябва да дават на малката, че те едно си знаят и едно си баят. Хиляди пъти ме казват - давай му мед за кашлицата, давай чайчета  ooooh! мазоли ми излезнаха на устата, но сега на последния преглед на Кари лекарката повтори моите думи и свеки беше с мен, та после коментарът беше - леле как се изменят нещата, по наше време......
  Mr. Green бре, колко познато. Нашето свеки пък умира да даде на малката шоколадов бонбон. Като сме на гости някак все изневиделица се появяват бонбони и хоп случайно в ръчичката на Диана. Не за друго, ами защото аз не позволявам. Луда калинка.

Мечтание, дано бързо се оправи Боби.
Анет, слава богу, най-после да си отдъхнеш.

Red girl, честито ти бебенце. Да са ти живи и здрави и двамата!

# 38
Здравейте,възползвам се че и двамата спят,за да ви пиша! Първо да кажа за второто дете-ако знаех,че каката ще е толкова луда,хич нямаше да забременявам. Ама като разбрах нямаше как да върна назад малкия Mr. Green

Иначе сега са голяма картинка двамата,каката го целува,прегръща,но не се усеща и може да го задуши с ласките си! Наложи ми се и да преместя кошарата,защото се качваше на раклата и от там прескачаше вътре при него! Сега като го чуе,че плаче и бяга веднага при него с биберона и му го бута в устата! Единствено не му дава да суче,като го види на гърдата и почва да плаче! Когато й го дам да го държи тя сяда с него и почва да го друса! Изобщо добре го гледа каката!

Гледам болнички е имало,дано барзо да се оправят!!!
Толкова от мен за сега,че малкият се събуди!   Hug За всички!!!

П.С. Второто секцио болеше по-малко от първото,противно на очакванията ми!

# 39
red girl, честито! Големи сладури са двамата! На една снимка, където каката го държи, изглежда точно като кукличка Simple Smile
Добре, че нищо му няма на детето, само са ти изкарали акъла!

Джидже, страшна работа е с тази кашлица  Confused Иди при доктора, който ти казва Меги, дано да помогне. То аман от некомпетентни доктори. Човек се надява, че като са професионалисти, поне ще могат да ти помогнат, а те са толкова неадекватни понякога, че да се чудиш какви доктори са изобщо!

Моргана, това с лайката ме уби! За зачервено гърло трябва нещо сериозно и бързо да се предприеме, за да не се стигне до антибиотици. Дано да се оправи и да не е нещо сериозно.

Поли, много зарибяващо звучи тази ясла вашата Simple Smile Сигурна съм, че всички тук си помечтахме да си пратим децата на ясла  Laughing

Меги, ти защо няма да я пращаш твоята хубавица?

Акси, много готини клипчета  Wink Честито зъбче.

Пак много болнички  Confused По-бързо да оздравяват и да свършва вече грипният сезон  Praynig

# 40
  • някъде там
Меги с това линкче изпълнявам две от желанията ти http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11050965
1.Защо не пиша
2 .снимчици
Поздрави на всички!
Признавам не съм чела от много време Confused

# 41
  • La casa de Mickey Mouse
здравейте
принца спи аз оправих дома и сега да по пиша
ауууууууууу илонитка ама каква помощница си имаш само, питка ще прави детето, ама като не му даваш яйцата как да стане
меги гадно е с АБ, при нас беше 5 дена венозно, смятай, но даже не съм се и замисляла, само се молех да се оправи
та да се похваля сноши за първи път си поспах, не ставах през 5 мин и не висях до леглото на малкия, той обаче пък като на пук взе че се събуди в 6 и край не заспа повече  ooooh!
тази сутрин направи луд панаир в магазина, купувам му млека и той ги видя и реши че ги иска на момента, то рев то чудо, едва го успокоих, пуснах го да се разходи до като пазарим и нашия видя един човек да носи хляб, отиде и му висна на крацола и взе да си иска, аз умрях от срам, човека не спря да се хили и даде му какво да го прави, малкото диване се върна при мен с такава голяма усмивка и толкова доволен, че чак и целувка даде на човека, не знам какво ще го правя
болничките да се оправят бързо
някои спомена за разстройство, при наш беше ужас (чак завършихме с маймунско дупе), какво ли не опитах това което помогна и то само за един ден е оризова вода, изпи около 300гр за един ден, много концентрирана и днес е перфектен (да цукам на дърво)
сега спи от 13, а вече 16,30, ако продължи така ще стане пак хладно за разходка

# 42
Момичета, благодаря ви обясненията и подкрепата Hug Утре сме на лекар и ще ви пиша какво е казал. Хриповете си ги има, кашля още, но по на рядко. Сополките също взеха да понамаляват. Снощи ни побърка с баща си. През 30мин рев и пънене. Чудехме се как да му помагаме вече. Прави ми впечатление, че доста често си пипа крачето докато спи и плаче...ама идея нямам.  Rolling Eyes На 2 пъти се разбуди хубаво и реши, че му се играе  ooooh! Но ние сме безкомпромисни в това отношение, сложихме го в леглото и със строг тон му обяснихме, че трябва да спи. Оттогава до сутринта не се събуди.  Whistling Следобед пък откърти за 4 часа и половина  #Crazy Абе шантава история.
А за Кирязов се чудя...В момента 2-ма лекари го лекуват дребен и незнам дали не е по добре да изчакам с него...Уффф, знае ли човек вече как да постъпи... Tired

Спрях Флавамед...незнам дали постъпих правилно....

Моргана, нашето педи за зачервено гърло изписва Гранофурин. Мажеш с клечка за уши и много бързо минава. Питай вашата лекарка, ако искаш да го пробваш.

Това не беше ли едно зелено лекарство? На мен са ми го изписвали като имах афтичка в гърлото. Но доколкото съм запозната се намира трудно.

илонитка, голям бонбон. И като гледам последните снимки....извинена си  Mr. Green Това къде е?

Отдавна не е имало анкета, пък много се харесват май  Mr. Green Ето една по-мамина анкетка  Mr. Green

1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката?
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот?
6. Посрещате ли често гости? Колко често?
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?

Всички болнички да оздравяват! Много  Hug от нас  Heart Eyes

# 43
Здравейте мацки,радвамс е,че Алекс вече е добре ,Анет браво.
Браво на Румбата ,че е свикнал бързичко с детската.
Джидже-пожелавам ви от сърце да оздравеете бързичко,дано ,че идва пролет и трябва да сте здрави за разходките.Да пишеш след прегледа.
Ред гърл-страхотни сладури са децата ти.Каката колко е щастлива,личи си.
Илонитка-страшна помощничка имаш в кухнята. Laughing
Акси-Марти е голям сладур,как само си играе самичък и дава да го снимаш,Мила не седи,иска ми фотото.
Моргана-дано и вие оздравеете бързо,аман от болести вече.
Меги-супер ,на почивка в Банско,това си ми беше мечта от много години,ама кога ще идем,незнам.Браво на Кари,че е здравичка вече.Дано си изкарате супер и да направиш много снимки.
Венерче-да не си в депре ?Що тъй си малкословна? Hug
Аз да кажа сега малко за нас,дребната е добре с краката,има голяма разлика каза доктора,каза,че е нормално децата да стъпват навътре до към 5 годишна възраст,и че децата ,нищо ,че прохождат на 1 година,каза ,че това не значи ,че знаят как да вървят,и че това става до към 3 годишна възраст.Продължаваме да ходим боси,по-чорапи де в къщи,това е най-добрата терапия каза доктора.Та на лято пак на контрол.Сега сме в дуг филм,батко ни е с ангина,обаче аз нали съм вече половин доктор дет се вика,още снощи му видях гърлото с налепите и след справка с докторката по телефона почнахме антибиотик,вечерта вдигна малко Т и това беше.Днес след прегледа се оказа ,че е бактриално и малко се успокоих,че да не хване дребната ако е вирус.Та така,докторката каза,че ако не бяхме дали АБ днес нямаше да може и името да си каже и щеше да е с висока Т.Та така при нас.Сега за анкетката
1. Излизате ли често да се забавлявате с половинките си (тук включвам кафета с приятели, гостита и заведения)?
2. Остава ли ви достатъчно време насаме с половинката?
3. Има ли баби, дядовци, които ви помагат и доколко? А таткото?
4. Остава ли ви време да се поглезите - как? Колко време отделяте само за себе си?
5. Отразяват ли се и как децата на интимния ви живот?
6. Посрещате ли често гости? Колко често?
7. Отдалечиха ли се от вас познатите ви без деца, след като родихте?

1.Като сме си в Бг да,тук не,няма кой да гледа Мила,иначе ходим всички заедно..
2.Не.
3.Не.Таткото помага доста.
4.Ами за това имам време,защото таткото гледа Мила,аз ходя на фризьор,маникюри,педикюри,скоро плана е да ходя и на фитнес.
5.Не особено.
6.Ами не много често,поне 1 път в седмицата идват съседите,приятелка имам тя ида на 2-3 седмици веднъж или ние ходим.
7.Нямам такива тук.Но в Бг имахме едно приятелско семейство,които не можеха да имат деца и като се роди Мишо се отдалечиха.

# 44
 Hug

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 09:55 от pipi_bg

Общи условия

Активация на акаунт