mimeto_iv ще питам педито и аз за това Имунокинд. За сега давам само Саностол ама то са витаминчета незнам дали и подобно на това което ти даваш. Но мисля, че трябва и аз да давам нещо инуностимулиращо, че напоследък все е болен малкия.
Ние пък три дена бяхме с 38 гр температура. Вчера нямаше температура и майка ми му даде малко шоколад. Сутринта се събуждаме и го гледам малкия целия в ситни пъпки. Водя го на лекар като си мисля, че може да е шарка, а педи вика - алергия. Шоколад не яде за първи път

Гърлото му адски зачервено и то от много време. Колкото пъти ходим все е много червено това гърло, а докторицата ме кара само с чай от лайка да лекувам. Да ама калпазанина не иска да го пие и се налага да го гоня със спринцовката за да му го давам. Уф, незнам вече... Утре ще му вземе гърлен секрет най-накрая та да видим какво ще покажат резултатате.
poulin така хубаво разказа за градинката на малкия и как се забавлява там, че искам и Крис да пратя вече. Все си мисля, че му е скучно сам в къщи.

Mpulle ръцете да им изсъхнат на ония гадове