Отговори
# 15
Ескарина  ако му имаш номера ще ти бъда благодарна да ми го дадеш   bouquet

София 1606
бул. "Прага" N14
тел. 02 / 952 59 40

Часовете се записват с един-два месеца напред, поне така беше миналата година като ходихме.
Той има склонност да изписва много лекарства и е голям фен на антихистамините, което според мен понякога е малко излишно, но ако при вас има силно изразени симптоми, може да е основателно.
Не е вярно, че кара хората да си правят тест за щяло и нещяло. Когато заведох Калина за първи път, той каза, че е много малка за тест и трябва да минат поне още три месеца. Когато поисках да повторим теста, няколко месеца след първия, той каза, че има смисъл само ако е минала една година и пак ми отказа. Аз и в двата случая бях готова да си плащам, не се е налагало да ме убеждава, а той даже ме върна.
Дано все пак да нямате алергия!

# 16
И аз да се запиша в новата тема Wink

Мпуле, мноого гадно  Sad Що за хора са това ooooh! И аз си мисля, че си ви познават и са проучили навиците ви. Много смело това по сред бял ден. Добре, че вие  не сте пострадали.
Много ми е гадно напоследък. Вече се отчайвам, много лошотия има навсякъде. И по новините само гадости. Какво да му е на човек. Rolling Eyes

Дано в тази тема има повече весели истории  :pray:

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 17:45 от _Venera

# 17
Тонито   разкажи моля те как минава очния преглед.

# 18
Знаех си, че изпуснах нещо.
Тонито, кажи при кой доктор бяхте на очен и какво те накара да отидеш. Само като профилактичен преглед ли? Аз много искам да заведна Калина, но все се помотвам и се надявам да не стане късно.

# 19
  • La casa de Mickey Mouse
октомври мерки за темата, дано само с хубави неща я запълним
тонито аз бях така, имам несполучлива операция, но в пубертета го изпастнах и от 2 диоптъра и несполучлива операция, сега нищо, ни очила ни дявол, ще го израсте
меги браво на малката, че се подобрява и Алекс е така, но аз го отдавам на това че много се изнерви детето и много бързо се уморява, той по принцип е много активен и сега не му достигат сили, а новото при нас е че сме и с ужасно разстройство, нищо не помага казвайте какво да го правя и стискайте палци утрешните изследвания да са по добри, милия пак е го мъча
мирама браво на малката, все така продължава, ние сме още много назад с говоренето
Mamut те се раждат с по две висши бе мила и аз все се чудя къде му ги ражда малката главичка тия щуротии, вчера например изхвърлих едни бисквитки в коша, че бяха омекнали (той ги предпочита да хрупат), на него му дадох друга, човека обаче я изял отишъл бръкнал в коша и си взел от изхвърлените бисквитки и продължава ли да яде  ooooh!
след това му дадох кис.мляко, но той се загледа по рекламите и аз отидох до кухнята до като го погледна, той хванал млякото и лъжицата и се опитва да яде, не си улучва устата и маже ли маже, много беше сладък
хайде сега пак малко въпроси от мен
какво мляко пият/ядът децата ви, ние сме на АМ, не иска и да погледне друго и кис.мляко на данон за бебета (над 6м) само плодово, за друго и дума да не става
пиете ли сокове и какви и това ни е проблем сокове не иска и да види, по никакъв начин не мога да дам
и някой чувал ли е нещо за Citrosept, предлагат ми да го давам на малкия за имунната системата, че нали сега сме доста зле в това отношение и не трябва да хващаме никакви вируси и въобще давате ли някакви такива хомеопатии

# 20
Гале, Ескарина, при очната ме прати педиатърката. Направи ми впечатление, че Диана примижава, присвива очички и ги търка. Прави го като сменя далечен с близък обект - пример гледа телевизия, аз я храня, тя се обръща да ме погледне и все едно не може да фокусира. Аз съм късогледа и този поглед ми е много добре познат, затова споделих с педиатърката.
Прегледа при очната е простичък - в тъмната стаичка й оглеждат очните дъна с една лампа. Лекарката я гледа няма и минута и каза какво вижда. Сега ще направят по-подробен преглед, но за целта трябва да се разширят зениците и ни изписаха капки. В деня на втория преглед ще й капна три пъти по една капчица през половин час и отиваме. Прегледа за диоптри не знам как минава, на компютър или под микроскоп, ще видим.
Отидохме в трета градска при доктор Русева. Тя е детски офталмолог. Педиатърката ми я препоръча.

mama Mamut, ами Диана днес да вземе шишето с кока кола, раздрусала го да потече през затворената капачка, направила си локвичка на пода, топи салфетки и смуче. Щях да я пречукам, ти казвам. И това докато спринтирам по малка нужда, за няма и две минути. Очите на гърба вече не ми вършат работа, трябва да закача допълнителни чифтове по всички ъгли и на дребосъка да сложа звънче. А най-добре аларма.

Anett, Алекс сладък се стеснява май пред мама да яде самичък. И Диана е така, по-спокойна е като не я гледам и набива с лъжицата. Малката пие само кисело мляко от всякакви марки. Като коте е, чак притреперва като види кофичката. Ако не изпие поне една кофичка, деня й е прецакан. АМ е пила много малко, някъде към 10-я месец, като почна да ми намалява кърмата и преди да се запознае с киселото мляко. И тя в началото не го хареса и нещо се опъваше, но после изведнъж прещрака и сега е фен. Прясно няма да й давам още няколко седмици. Предложих й веднъж, но нещо не й хареса. Сокове изобщо не й давам. А ти не се притеснявай, някои хора просто не обичат сок. Като мен например.

# 21
Ескарина  БЛАГОДАРЯ  bouquet  bouquet bouquet

# 22
Мпуле, много гадно.  Confused Дано хванат идиотите  #2gunfire и вие по-скоро се успокоите.  Hug
Няма да пиша повече, че   newsm46

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 00:20 от Джиджа

# 23
Хай мацки,утре ще пиша повече,че едва гледам,спи ми се ужасно.Само да напиша на Анет за разтройството.
Освен бабешките методи-оризова вода,нишестена вода,мога да ти препоръчам едни ампулки италиански,страхотни са,на Мила само това и изписват при разтройство.Казват се Enterogermina.Питай си педито дали ги има и дали да ги дадеш на детето.За мен са много добри,нямат абсолютно никакъв вкус нито аромат на нищо,все едно е вода,махаш тапичката и даваш както мислиш ,че ще го изпие.И ти сигурно си знаеш де,ма аз да кажа,никакво кисело мляко ,кашкавали сирена масло и.тн от млечните.Храните повечко сухо,ориз картофки,ябълката е за запичане,не знам дали при вас има един зеленчук казва се окумо и също платано верде.Ако има направи му супичка от пилешки гърди,окумо,платано верде.Това също запича.Ако се сетя още нещо утре пак ще се вклча.Айде ,и утре да се похвалиш ,че Алекс е по-добре.
Ние утре сме на контрол при травматолога за крачетата.

# 24
  • Банкя
Да се запиша и аз набързо в новата тема.

Октомври07 Страхотни темичка и заглавие! Но защото не си признваш, ами така анонимно - не че не се досещаме Mr. Green

Тонито И аз съм била с над 2 диоптера от двегодишна възраст в комбинация с леко кривогледство, но се израства. При мен чак през пубертета, но се израства.

MPullе Това е много гадно. Дано в новото жилище да нямате такива инциденти. Hug

И за да ни е малко по-весела темичка, ще ви пусна няколко клипчета на Марти и след това изчезвам, че имам работа, а днес пътуваме за Пазарджик...

Това е от преди месец - след като отдавна гледа с огромен интерес "Сделка или не", вече не пропуска и "Стани богат"...

...това е с вече споменатото "виене" с "талантливите" кандидати в Music Idol...

...и накрая едно как си играе с различните играчки, хвърляйки по един поглед и на ТВ-то.

Слънчев ден!

PS: И накрая една снимка, където ни се вижда деветото зъбче - излезе най-накрая, половин година след 8-то.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 08:44 от Акси

# 25

# 26
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Октомври, мерси за хубавата темичка.  Hug

Редгърл, Честито бебче, да ти е живо и здраво! Hug
Мпуле, това , което ви се е случило е ужасно. Sad Знам какво е от личен опит / септември миналата година го преживяхме и ние/ и искам да ти кажа , че и СОТ-а не спасява положението. Не се ядосвах от това , което са взели, но не мога да забравя чувството , което изпитах тогава- омърсена. Sad М.....та на материалните неща, да сте живи и здрави. Naughty Не искам да те обезкуражавам, но няма и месец след като ни бяха обрали, получихме писмо , че се прекратява следствието. #2gunfire Това е положението в нашата мила родина. В нашия квартал постоянно има обири- преди няколко дена разбиха златарския магазин под блока, а вчера един друг магазин. smile3505
Акси, много е сладък Марти. Истински бонбон. Heart Eyes И как само си играе сам, много е готин.

Румчето втора седмица е на ясла и вече мога да кажа , че е доста спокоен там и че много му е интересно. От яслата съм много доволна / на този етап/, всеки ден получавам лист как му е минал деня, какво е ял, кога е спал, как е общува с децата, поведението му като цяло. Два дена в седмицата имат часове по музика, идва някакво момиче , което свири на акордеон и им пее песнички. Всеки ден рисуват или правят апликации , които ми ги дават вечер. Вчера дори не искаше да си тръгва , все тичаше при децата да си доиграе. Simple Smile Сутрините са му все още тежки , поревава си , но после бързо му минава. Интересното е , че в къщи на обяд винаги заспиваше на ръце , а там от първия ден , в който го оставих да спи е заспал сам в кошарата с някаква играчка изреждайки всички :мама, баба , тата и т.н. Mr. GreenДано все така да е и да ми е здрав. Peace

Целувки от нас! Хубав и слънчев ден! Hug

# 27
здравейте
моето момченце е на преглед с тати, стискайте ни палци, този път изследванията да са по добри
mishonka95 мерси за съветите, оризова вода давам от вчера и наистина има ефект, имам и ябълки, но не знаех че мога да давам, вчера се борихме цял ден без мляко, милия, но вечерта беше не възможно реве и го търси, обадих се на педито и ми каза дай му соево ако не може да заспи без мляко и така изпи 180гр и заспа блажено на секундата, за вечерта имахме само едно сменяне на памперс, за разлика от предната вечер три и малко по добре, по гъсто, дано се преборим, за ампулките ще питам тук в аптеката, а за този зеленчук си го имаме и честичко го ползвам, днес ще му направя супа и за бананите яде само от зелените, другите не му харесват и той като мен не им е любител, целувки на сладка Мила
poulin и моето дете беше така, в началото си поплакваше, но после свикна, грижеха се много добре за него, ядеше добре и всичко, за разлика от в къщи и си го научиха да спи сам, за мен това е най добрия вариант ясла, сега ми го гледат плащам луди пари и съм много ама много недоволна, но какво да се прави, ще изтърпим един месец, а колко е мило да ти дадат някое творение на малкото човече  Blush, тук си имат и празници и тогава са най сладки,ние сега ще пропуснем празника на тати, а го чакахме с такова нетърпение (че нали само папа казваме, мама не иска), но да е жив и здрав до година
Акси Марти е невероятен, все едно гледам Алекс и ние си имаме тук няколко предавания и той така, следи ги с голям интерес, смее се с тях, пляска с тях и танцува когато танцуват, а и твоя господин много прибран взема си играчка и я връща на мястото, при нас това не съществува, когато разхвърли ме води да прибера и с ръце на кръста ме гледа как прибирам, ако пропусна нещо ми го сочи и казва аааааааа, с две думи това го забрави
Тонито май стеснителен излезе малкия мъж, снощи пак му оставих купичка с малко картофки и отидох в кухнята, той си я взе, седна на земята и почна да се мъчи да яде, доста по успешно от кис. мляко, явно така ще се научи сам, аз като показвам отказва категорично и пищи, ама и Диана е една скица, ти пък как може да не дадеш кола на детето и уискито си скрила, ей не те е срам
galentinass как сте с Жорката, много си телеграфна явно пак малкия дивак се изявява и не те оставя, стягай се че септември ще се видим живот и здраве

# 28
момичета обади ми се мъжо изследванията ни са много добри и вече сме ок, чак края на другата седмица сме на профилактична контрола, но вече сме здрави, силно и борбено излезе моето момченце, справи се много по бързо от очакваното, само да знаете какъв камък ми падна от сърцето и колко съм щастлива

# 29
Анет браво за хубавите резултати, дано и разстройството се оправи бързо. аз давам имуностимулиращо Имунокинд, хомеопатично е, вече трети месец не се е разболявал а преди това през 2 седмици беше хремав, явно има ефект. Давала съм и Биогайа, пробиотични капки също за засилване на имунитета. Абе има доста препарати, зависи с каква цел ще се дава, най-добре лекаря каквото ви каже.  Hug
Гале не остана май вече и ще си имате радост вкъщи  Hug
Poulin браво на Румката, все така да е послушен   bouquet
Акси много се сладки  Mr. Green
Мишонка вярвам че всичко ще е наред при прегледа  Hug

Ние пък сме ужасно кисели тези дни, много го мъчат 3тите и 4тите, и горе и долу общо 8 зъба избиват наведнъж, навсякъде надуто и бяло, абе ужас  Confused

Общи условия

Активация на акаунт