Отговори
# 225
Честит рожден ден Гале
Бъди много щастлива и обичана жена !
Много поводи за радост и усмивки !
Здраве, късмет и успешни начинания !
Весел рожден ден !

Джидже, няма закъде да чакаме Peace

# 226
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕ !!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО ЛЮБОВ , КЪСМЕТ,
ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И ЕДНА СЕСТРИЧКА НА ЖОРКАТА !!!

# 227
  Напълнихме темичката с мечетааааааааа 

newsm47 Благодаря на всички!

# 228
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Galentinass! Желая ти много любов и щастливи моменти! И тази година да изкараш шофьорския  Laughing!   bouquet  bouquet  bouquet

# 229
Ч.Р.Д Гале,

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов, пари, усмивки и всичко това да следва теб и семейството ти Grinning Всяка следваща година да бъде все по-хубава и по-хубава, и да се сбъднат мечтите ти
  bouquet

# 230
Гале, Честит Рожден Ден! Нека да се сбъднат всички прекрасни пожелания, които получи днес Simple Smile

# 231
# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ГАЛЕ   bouquet

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет,
 любов и красиви мигове с любимите ти хора

# 233
Гале Честит рожден ден! Желая ти много здраве и любимите мъже само да те радват!
Видях че се е появило бебенце, докато аз се павя на работещо момиче и въобще...
Влизам набързичко само за да кажа че при нас всичко е наред.
Мария е голям шемет и определено се очертава не само като прицесата на тати, но и като голяма флиртаджийка и купонджийка.
Доста съм изпуснала и не си правя труда да наваксвам с четенето, защото слугинажът ме зове... а имам доста работа из къщи.
На всички желая много усмивки и прияткни пролетни емоци....

# 234
 Hug Благодаря отново на всички за пожеланията!

# 235
Добър ден момичета Simple Smile
Ех вън какво хубаво време е  Wink
Извадих вече дрехите с къс ръкав  Mr. Greenвече е пролет Mr. Green
Хайде да ви черпя едно кафенце

# 236
Mpulle, супер кафенце, че и напомня за моренце:) Мерсиии!
Днес времето е чудно, ще има разходкиии. Хайде лек и приятен ден на всички майчета от нас с Варти  Heart Eyes  bouquet

Галее, не се спотайвай ами разкажи как мина и се похвали с подаръците Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 13:18 от Azalea

# 237
добър ден и от мен еххххххххххх че хубаво време  Nature Sunny 1swing

НАЙ-ПОСЛЕ  И ТОВА ВРЕМЕ ДА СЕ ОПРАВИ Hug

# 238
Здравейте, сладуранки! Heart Eyes

Гале, Честит рожден ден! Желая ти щастлив живот, прекрасна младост и навред успех!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Влязох днес да видя как я карате и се нагледах на сладки октомврийски дечица. Heart Eyes
От две седмици съм вече в редиците на работещите мами и честно казано ми е много добре.  Simple Smile Румен си ходи чинно всеки ден на ясла, свикна детето , но като го взема от там се започва едно лигаване, едно чудо. Само на мен и баща си прави номера, там/ в яслата/ казват , че е много послушен. Няма нови думи в репертоара си, но пък се научи да заспива сам в леглото си. Wink Опитва се и да се храни сам , за сега неуспешно, но важно е желанието.На гърне казват , че го слагат, но в къщи не иска. newsm78

Надявам се да открадвам по-често от работното време и да ви навестявам.
Целувки от нас!   Hug Heart Eyes Hug

Р.S.Пускайте снимки да плакна очи. Naughty

# 239
  • София
Честит рожден ден, Галентинас !!! Пожелавам ти здраве, късмет и много хубави моменти с двамата ти мъже!!! Hug
Добре дошли на новите мами  Hug

Ние сме малко болнави и тримцата, но нищо сериозно. Ники дивее, все вън иска да сме, не е от най-разговорливите, но има време  Wink
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт