МАРТ 2009

• 14 299
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Е пак много сте изписали! Я да се запиша докато не е свършила темата! Mr. Green

Честити бебовци на Хели хели,русана,Поли 42! Да са им живи и здрави и много да ви радват!!!

# 136
Еля, стискам палци! PeaceИмах някво странно чувство че тя днес ще ражда-баш на моя рожден ден Mr. Green

# 137
  • Варна
Момичета, току що получих смс от Марусия ще цитирам защото в момента ми е много трудно да пиша - Родих по спешност - секцио, отлепи ми се плацентата. Бебето е в кома заради тези 5 мин. Стискайте му палци. -  Моля ви всички да се помолим и да сме с Нея и с бебето в този труден момент. Съжалявам за лошата новина, наистина незнам какво да кажа. Стискам палци  Praynig

# 138
Маруся, с теб сме мила!!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
дано всичко много бързо се оправи и да се гушкаш с бебчо!!!

# 139
  • София
Имам честта и удоволствието да ви съобщя, че днес, в 9.46ч, Поли-Уоли е станала мама на много, много красива девойка с прекрасното име Ана и завидните мерки 3.650кг и 52см Heart Eyes Да им е жива и здрава!   bouquet    bouquet  bouquet Натси, това ли си чакала?  Grinning

Честити рожби и на всички останали мами! Да са живи и здрави!  Hug    bouquet  Heart Eyes
Елг, успех, мила, с теб сме!  Hug
Роси, и на мен не ми правиха тест за алергии към упойки, обясних ви какво ми казаха - че спиналната упойка на преви контакт с кръвта и нма как да направиш реакция към нея.  Peace По прицнип имам алергии и ги предупредих, въпреки това не ми правиха и двата пъти.
Окич, мисля че наистина съм с плоски зърна, така каза и онази акушерка, ще се консултирам с някой спец. по кърменето  Peace
Ох, сега прочетох новината! Милата Маруся! Стискаме палци всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig Много ми е мъчно като прочета, че някое бебче страда.  Sad Много прегръдки от мен!

# 140
Стискам палци на Маруся,дано всичко се оправи!!! Praynig  Praynig  Praynig

# 141
  • Sofia
Стискам палци на Маруся,дано всичко се оправи!!! Praynig  Praynig  Praynig

Praynig  Praynig  Praynig

# 142
Стига бе!Дано не става най-лошото! Praynig Praynig Praynig
Деси, дръж ни в течение!

# 143
  • Ловеч
 Praynig Praynig Praynig Praynig Дано да се оправи, милата душичка. Деска, давай информация като имаш.

Честита мома на Демек Поли-Уоли

Друго не мога да кажа  Cry

# 144
Марусия, от все сърце се моля след малко да дойде и добрата вест за бебчо
                                        Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 145
  • София
                                       Ихааа, и Поли Уоли днес!!!
                                                bouquet   bouquet  bouquet

Да ти е жива и здрава Ана и много да сте щастливи!!!
                        Elg, давай и ти днес - леко и спокойно раждане

Без да видя съм пуснала пост от общия профил - за Маруся. Дано това е знак- че всички сме с нея и бебчето й, и че наистина след лошата новина скоро ще дойде добрата!!! Praynig

# 146
Честита сладурана Ана !  Heart Eyes
Да е жива и здрава - днес цял ден я чакам тази хубава новина , даже почнах да се притеснявам .

Дано с Марусия всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 147
  • Варна
Честито на Поли-Уоли! Да ви радва малката красива девойка!

Писах на Марусия че всички сме с нея и стискаме палци за малката душичка. Ако има новини ще пиша веднага.

# 148
ЧЕСТИТА МОМИЧКА НА ПОЛИ-УОЛИ

ЕЛЯ СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА МИНЕ НОРМАЛНО

СКЪПА МАРУСЯ НАЙ ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКО ДА ЗАВЪРШИ БЛАГОПОЛУЧНО Praynig Praynig Praynig СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ И СЕ МОЛЯ ЗА ТВОЕТО МАЛКО СЛЪНЧИЦЕ

# 149
Маруся, това е ужасно, направо настръхнах като прочетох, дано всичко е наред! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт