МАРТ 2009

• 14 302
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Marussia,  стискам палци всичко с бебчето да се оправи!Скоро чакаме хубави новини!

На всички момичета, които са в трепетно очакване на сладурчетата си - леко и безпроблемно раждане и здрави бебчета!

# 151
Маруся, много ми стана тъжно, моля се на Бог всичко да се оправи....ние сме с теб  Praynig

# 152
Мила Маруся стискам палци и се моля най горещо по най бързия начин всичко да се оправи  Praynig
Еля на теб пожелавам най лекото раждане и до края на деня да гушкаш своето съкровище  Hug

На всички нови мами честити бебчета -да са живи и здрави и да ви носят само радост    bouquet

# 153
  • София
 Ох, много гадно ми стана като прочетох за marussia  Cry С теб сме миличка, дано всичко е наред с бебко  Praynig Ще чакаме добри новини

Честита дъщеричка на Polly-Wolly - да е жива и здрава, а на щастливата мама бързо да се възстановява. От няколко дни я мисля, защото ми писа, че влиза в болница, а пък не знаех за кога и е насрочено секциото.

Току-що имам смс от Elg, явно наистина, днес е нейния ден, цитирам:
"В пред родилна съм, 4 см разкритие, контракции на 10 мин, спокойна съм, не е страшно засега, но съм гладна".
Милата Elg Дано всичко мине бързо и като по вода, че да си хапне после

*Nikita*, ти направо си за бой. Пази се бе жена - те за да казват, че не трябва да се вдига тежко значи има за какво. Добре поне, че си отишла на лекар, че да вземеш мерки навреме. Бързо да се оправяш.

# 154
  • София
Marusia, stiskam palci wsichko da se oprawi. Wsichki sme s teb, mila.
Nie weche ne sme na sistemi, no za smetka na towa malkija imal njakakwa infekcija i mu dawat antibiotik:( Kazaha, che ne e nesto strashno, da ne se pritesnjawam. Inache go slagah na gyrda weche, no njama sila milija da dyrpa.
Blagodarja na wsichki, che me podkrepjate:)

# 155
Марусия  Hug стискам палци всичко с бебко да се оправи  Hug
Еля успешно раждане  Peace

# 156
Маруся, с теб сме и стискаме силно палци на бебчето ти  Praynig
Поли-Уоли, честита ти радост   bouquet
Никита, много неприятно. И аз сега се замислих, че още от самото начало хич не се пазя. Много съм немърлива към собственото си здраве.
Животинче, браво на малкия герой. Не се притеснявай инфекцията ще мине.

# 157
Момичета, току що получих смс от Марусия ще цитирам защото в момента ми е много трудно да пиша - Родих по спешност - секцио, отлепи ми се плацентата. Бебето е в кома заради тези 5 мин. Стискайте му палци. -  Моля ви всички да се помолим и да сме с Нея и с бебето в този труден момент. Съжалявам за лошата новина, наистина незнам какво да кажа. Стискам палци  Praynig

Много тъжно ми стана от тази новина. Моля се за бебето на Маруся - искрено се надявам да се стабилизира и да се оправи. Praynig Praynig Praynig Маруся, кураж!!!

Поли-Уоли, честита ти малка госпожица! Да е здрава и щастлива!!  bouquet

# 158
Маруся с теб сме дано всичко да се оправи по най- бързия начин. Praynig
Поли Уоли честита дъщеричка да ти е жива и здрава и много щастлива.
Еля  Hug

# 159
Маруся моля се за твоето малко бебече!!! Вярвам, че ще се оправи и в най-скоро време ще се приберете в къщи!!! Моля се силно за това!!!

Шу пожелавам ти и при теб всичко да е наред с бебето!!!

Честито на всички нови мамчета, да са им живи и здрави бебетата и много радост да им носят!!!  bouquet

# 160
Ели   fingerscrossed  и хайде днес да се отчетеш на  петък 13, леко раждане и скоро да ни се похвалиш и да ме чакаш ей ....,  Hug!
Маруся, много късмет ти пожелавам Flowers Four Leaf Clover много ме притесни, дано всичко лошо се размине и скоро да гушкаш малкото юначе...много много съжалявам, но искренно вярвам, че всичко ще приключи добре! Peace Praynig
Много сила, вяра и кураж ти пожелавам и знай, че всички се молим за теб и бебе Praynig!!!
Честити бебчета на всички родили мами, много щастие с бебчетата им пожелавам!

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 18:16 от dobro_nastroenie

# 161
еля не стискай тази мома вече,чакаме те с добри вести   newsm51

поли уоли честита принцеска newsm51 много усмивки да носи

маруся с теб сме миличка,дръж се,дано всичко е наред и бебо се оправи,ще се моля за вас миличка,знай че всички тук сме с вас Praynig newsm17

момичета искам да споделя нещо с вас и ако може за съвет,днес бях на преглед,1 пръст разкритие (което си беше така от няколко седмици),контракции си имам доста чести и болезнени,но не са ритнични,днес ми правиха запис на тоновете на бебо,защото докато бях на преглед и доки засече контракция и ме прати за запис за да се убеди че всичко е наред,оказа се че няма нищо страшно и бебо е добре,доста е пораснал от предния път и му е станало доста тясно,водите почти ги няма,та доки ми каза в неделя по обяд да пия рициново масло и вечерта да ходя в родилно и тя ще ме поеме от там,ако момента не настъпи до неделя какво да правя,аз мисля вече в неделя да си раждам,все пак тези малко води ме притесняват  newsm78 споделете какво мислите Hug

# 162
Честито на новоизлюпените мами,да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват.

Маруся,мила стискам палци на милото детенце,пращам ви позитивната си енергия,дано помогне. Praynig

# 163
Маруся миличка с цялото си сърце се моля и ти и малкото ти бебче да сте добре  Hug Hug Hug

Честито на всички мами които днес са гушнали бебчетата си

# 164
  • Стара Загора
Маруся с теб сме и се молим бебчето да се оправи. Кураж и много стиснати палци и от мен!!!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт