МАРТ 2009

• 14 304
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Откакто прочетох все мисля за Маруся и бебенцето  Rolling Eyes Надявам се положителната енергия на всички ни да помогне и сега!  Praynig Praynig Praynig
Никита, преди пропуснах - дано бързо се оправиш! Иначе и аз не се пазя изобщо, вдигам понякога баткото, който е към 17кг  ooooh! , а май ще трябва повече да внимавам.  Rolling Eyes

# 166
baby moni, според мен се довери на наблюдаващия те лекар. Той най-добре ще прецени дали се налага да ти предизвика раждане или да те остави да почакаш, но предвид намалелите води мисля, че не бива да се чака прекалено дълго

# 167
Момичета новините от Маруся са много лоши, преди малко бебенцето и е починало. Миличкото е нямало никакъв шанс да оцелее  Cry Cry Cry
 Маруся  Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за малкото ти ангелче

# 168
  • Варна
Момичета новините от Маруся са много лоши, преди малко бебенцето и е починало. Миличкото е нямало никакъв шанс да оцелее  Cry Cry Cry
 Маруся  Hug Hug Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за малкото ти ангелче

Току що ви четях и стигнах до това..........Заля ме ледена вълна........Маруся ужасно ми е мъчно, думите не стигат...........съжалявам много съжалявам  newsm45 newsm45 newsm45

# 169
 newsm45 newsm45 о неееее, защо това трябваше да се случва!Милата, колко ли е тежко за една майка да понесе такава загуба!
Маруся,  Flowers Rose Flowers Rose

# 170
# 171
  • Стара Загора
Маруся миличка защо точно на теб. Ти която всеки един ден искаше и нямаше търпение да родиш!!! Да почива в мир малкото ти ангелче!!!  Flowers Rose Flowers Rose
От снощи насам само такива неща научавам. Снощи почина на моя мъж дядо му и днес го погребаха!!! Мир на праха му!!! Flowers Rose Flowers Rose

# 172
Маруся,миличка,моля се за теб да преодолееш тази ужасна загуба.Това е толкова ужасно,че всякакви думи са слаби.

# 173
Много съжалявам, Маруся!  Cry Flowers Rose Flowers Rose

Стискам палци на всички, които ще раждат скоро!  Praynig

...и честито на мамите с бебчета!!!

# 174
Маруся Weary smile3518За твоето ангелче Flowers Rose Flowers Rose

# 175
Маруся, ужасно съжалявам.........просто нямам думи Hug

# 176
Боже, не мога да повярвам , че се е случило  newsm45 newsm45 newsm45

# 177
Няма думи с които да искажа съжалението  newsm45 newsm45. Никой не заслужава подобно нещастие[/color] Flowers Rose Flowers Rose
И аз се моля за теб да преодолееш мъката си.

# 178
  • София
 cry no 

# 179
Ама как така....изведнъж всичко се обръща и се срива  smile3518

Маруся, просто нямам думи....Каквото и да кажа ще е малко  newsm45
Мога само да ти пожелая много кураж и сили за цялото ти семейство  Weary  newsm17
Нека почива в мир малката душичка  Flowers Rose Flowers Rose  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт