МАРТ 2009

• 14 290
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Малееее, излезнахме за един час на разходка с Борката и то завалели...бебета Laughing
Русана, Поли24,Инкогнито,Супур маман, Хели хели честити бебчета!!!Да са ви живи и здрави, пухкави и обичани!Да са на-щастливите и послушни дечица!!!

# 121
Здравейте,мамчета!!!
БЕЛЛА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ЛЕЛЕ ДНЕС ИСТИНСКИ БЕБЕВАЛЕЖ! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ,А НА БЕБЧЕТАТА ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ МАМИ И ТАТКОВЦИ/color]
Успех на всички за които днес е деня Praynig
 hahahaАз със сигурност няма да съм,то си има ред Joy,мисля да ви чакам!!!  Mr. Green

# 122
Честити рожбички на Поли24,Инкогнито,Супер Маман,Хели Хели(дано не пропускам някого)!
Белла,Честит Рожден Ден!Да си много обичана жена и мама!
По темата за тестуването за алергии-никой няма да тръгне да тестува човек,който никога не е имал някаква алергична реакция(то си няма и смисъл).Едва ли би възникнал проблем, а ако все пак стане ,ситуацията не е неовладяема.Така че-споко!

# 123
Леле с тези алергии взех да се шашкам и аз,другата седмица ще питам чичо док,че аз пък към пеницилина съм алергична newsm78
Пък то и време много не остона та незнам newsm78,добре че ви има вас та да се замисля за това Hug Hug Hug

# 124
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА СУПЕР МАМАН! ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА РУСАНА, ХЕЛИ ХЕЛИ И ПОЛИ24!

И аз имам нужда от йога-СЗА - ти къде ходиш ?Но май не може 6 месеца  Shocked

На йога можеш да ходиш постоянно - както преди и по време на бременността (натал йога), така и след като родиш, само че си има асани които можеш и които не можеш да правиш. Аз мисля да започна веднага, щом установим някакъв що-годе предвидим режим, та да мога да оставям Ники за по 2 часа. Иначе ходех при Тодор Захариев, от Българска Йога Асоциация. Бяха преди до НДК и ми беше удобно, близо до работата, а сега са се преместили на ул. Родопски извор в Борово и ми е пак удобно, защото е близо до нас Simple Smile По време на бременността ходех при Роси (забравих й фамилията) в Гаятри студио близо до Лъвов мост.

Аз пък стоях в реанимация почти 24 часа в Шейново, ама това преди три години и половина - може сега да е друга практиката.
 Иначе целия багаж си беше с мене и там, но ползвах само вода, телефон и на сутринта четка и паста за зъби.

Да, и аз преди 5 години в Шейново стоях 20 часа в реанимация, сега обаче те извеждат между 6-ти и 10-ти час.

# 125
Честити бебчета на Русана ,Поли 24, Супер Маман, Хели Хели да са им живи и здрави и много щастливи.
На мамите бързо възтановяване.

# 126
  • София
Аз пък стоях в реанимация почти 24 часа в Шейново, ама това преди три години и половина - може сега да е друга практиката.
Да, и аз преди 5 години в Шейново стоях 20 часа в реанимация, сега обаче те извеждат между 6-ти и 10-ти час.
Ей, това е супер. На мен тогава времето прекарано в реанимацията ми мина супер бавно. А кога ти дават бебока в такъв случай? (в случай, че не успея да родя нормално и ме резнат да си знам, какво ме очаква  Mr. Green)

# 127
Здравейте мами!Честито на всички родили!
Набързо само да ви напиша за мен, че малката май се събужда да яде. Аз нали ви писах, че от една седм. вече съм с Т и днес най-после отидох до ТК при мойта док. и какво се оказва - единият шев на мускулатурата изпуснал и се образувал малък хематом  Crazy Док. казва, че или съм направила някакво рязко движение или съм вдигала нещо тежко.Пък аз нали си се чувствам екстра и хич не се пазя още от самото начало, вдигам си коша с бебка вътре, като я местя по апартамента...та не е да няма от какво. Сега ще ходя 5 дена на нагревки и един курс антибиотик за 7 дена и петък на контрола, дано вече всичко да е наред. Така, че мамите ,които са родили секцио - наистина се пазете много, явно има защо и най-малкото нещо не бива да вдигате!
А за погачата, какви са тия глупости - за момиче не знам си кво, за момче друго?!?  Shocked Какво значение има полът?!?Аз пък знам, че спокойно може и по-късно да се направи, колко бебчета са още в болница поради различни причини или просто заради нещо друго...Просто на самия 40-ден е важно да се заведе в църквата за чиста молитва, пък гостите е без значение кога ще дойдат, но все пак мисля, че по-соро не е хубаво да е по-рано.
Добро настроение, няма проблем за колана след секцио - мойта док. още като ми сваляше конците специално ми каза веднага да купувам колан , че по-бързо да се прибере коремът.Аз го нося от деня на изписването, а имам и едни ластични гащи, с крачолчета и доста стегнати нагоре, като колан - и тях ги нося.
Не се притеснявай за упойката и шиенето - наистина нито усещаш нито виждаш нещо, а музика наистина има /пуснато е радиото/, а екипът си говорят за всичко останало, освен за самата операция, аз си ги слушах като си бъбрят и съвсем нищо не разбрах - на кой му се развалила колата, как не могъл за излезне в тоя сняг и т.н.  Laughing Точно като по филмите  Laughing А за багажа - моят не беше в плик, а в една голяма раница, никой нищо не ми каза.А видях, че и другите са я със сак, я с раница.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 15:41 от *Nikita*

# 128
Здравейте милички. Чудесно е колко бебенца са се появили на бял свят smile3501

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ДУШИЧКИ НА Русана ,Поли 24, Супер Маман, Хели Хели ДА РАДВАТ МНОГО МАМА ТАТИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ.  newsm51 [smilie=smile3525.g

НА ВСИЧКИ МАМИТА 2 В 1 УСПЕХ И ТЪРПЕНИЕ ДА ДОЧАКАТЕ ТЪРПЕЛИВО НАЙ ПРЕКРАСНИЯ МОМЕНТ[smilie=smile3504.gif] newsm07

Днес нещо ми се е загубила Маруся. Дано да се похвали скоро.

# 129
  • Ловеч
Белла ЧРД   bouquet
Честити бебчета Хели Хели, Поли24, Супер маман, русана и Инкогнито. Бързо възстановяване   bouquet а бебоците много да ви радват.
Тоновете на бебо са супер, нямам разкритие и контракции. Оставаме на изчаквателна позиция.
Зори, успех мила стискам палци. Ели дано днес е твоят ден.

# 130
  • Варна
Здравейте, моми4ета! В никакъв случай не съм ви забравила - просто му се щеше да наваксам с четенето, за да съм в час с новините, но това се оказа просто невъзможно. На всички обебили се мами-честито; на бремелинките в очакване - кураж! Ние вече влязохме в релси, т е. що годе имаме някакъв режим. Кърмим се на около 3 часа, а нощем бебка издържа по 4 часа. Аз бързо се възстанових, имах само 2 външни шева, но ме мъчат ужасни хемороиди от напъните. Ако знаете изпитан лек, помагайте, че вече се изнервих 10 дена да не мога да седна спокойно. В родилния ни инструктираха да кърмим по 15 мин. от всяка гърда и в началото се получаваше, но напоследък, когато сменя гърдите, Симона не иска да засуче от втората. Дали кърмата ми тръгна по-силно и се наяжда само от едната? Тия дни я изкарвам по малко на терасата и се моля другата седмица времето да е хубаво и да тръгваме по разходки, че ми се стегна душата в къщи. Айде да не се оливам с писанията. Поздрави!

# 131
  • Варна
Момичета на мен ми се губи от много време Кремитто  newsm78  Отдавна не се е обаждала, дано всичко е наред при тях  Praynig

# 132
  • Sofia
Честит прекрасен бебевалеж   bouquet   bouquet   bouquet

# 133
  • София
Хайде честито на Хели- Хели и щастливия татко! Да расте жив и здрав малкия Александър!!! Хели, видя ли, мила, всичко мина наред и взе правилното решение! Много ти се радвам и чакам вече да се похвалиш посе и с успешното кърмене, дето така добре ни го обясниха на теория!  Peace
veroniki, напълно си права за общия акаунт - ама, да знаете, че аз там няма да влизам, защото хич не съм в час - не се сърдете, ще се опитвам да съм полезна с други неща, ако мога, просто всеки си знае силата и слабите места!
Gery Moore, браво, че вече сте вкъщи и имате режим!

Току-що имам смс от Elg, явно наистина, днес е нейния ден, цитирам:
"В пред родилна съм, 4 см разкритие, контракции на 10 мин, спокойна съм, не е страшно засега, но съм гладна".
Миличка, с теб сме - стискаме палци за леко раждане!!! И да пазиш места на Добро настроение, Мери, Зори, мен, кой забравям от нашия отбор?  newsm78

# 134
Честити бебковци на rusana, ПОЛИ24 и heli_heli  - да са ви живи, здрави и щастливи.

Elg, стискаме и палци бързо да роди в днешния ден - тя и без друго си го беше избрала.

Общи условия

Активация на акаунт