Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 104
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Момичета, докато  newsm79  wash  hang  и newsm55 сте изписали толкова мноого  ooooh! едвам ви изчитам вече..
По въпроса с бабите : гласувах ЗА, но да не налагат мнение. Свекито, хич я няма, първото си внуче остави да плаче 1 час неистово, но не го гушна, за да не си развали лака  Shocked е как бих могла да си поверя децата на тези ръце  ooooh! А майка ми, да много е мила, но и малко досадна, точно в отношението на това, че ако не приемеш нейното мнение за правилно, веднага се обижда  newsm78 Колкото и да не ми се иска, май ще разчитаме основно на себе си, дано таткото само не се стресира много, защото като знам и двамата колко ни е куца организацията, ми става смешно като си ни представя с бебоците. Важното е, че имаме желанието да се справим по най-забавния начин, независимо от трудностите. Молим се да сме здрави и ние и бебчетата, пък всичко друго ще се нареди.
И да ви споделя, за една салатка, която ми хрумна в следствие на всичките сухи храни, които хапвам напоследък...
Та нарязах доматки, краставички, пресен лук и печени чушки и се зачудих с какво да разнообразя този път и освен зехтинче, сложих малко ябълков оцет, много малко сол и капнах на око соев сос  Rolling Eyes натроших малко сиренце и отгоре поръсих с натрошени орехчета.
Разбърках я, и я оставих за 10 мин. в хладилника, след това с чиста съвест си я изядох цялата, понадух се в първия момент, но стомахчето бързо се справи и реших да си спретна и десерт  Blush много бърз, лесен и вкусен- изцедих две кофички кисело мляко, добавих какао /май попрекалих с него, но пък така не слагах захар  Mr. Green / разбърках го с миксерчето и хайде по купичките, отгоре пльоснах по две ягодки и парченце портокал. Стана със много странен вкус, ама пак вкусно и сравнително лекичък десерт. И така с племенника опразнихме купичките и за вечеря пак иска  Grinning
Nadeto, добре дошла при юнките  Hug
Мен също ми изместиха термина за месец май, обаче от тук не мърдам, много са готини всички   bouquet   bouquet   bouquet
Днес, които са на прегледи ви пожелавам приятни срещи с малчуганите и ако има изненади, да са само хубави!
В този ред на мисли Mil_kuzmanova честита ти девойка На това му се вика изненада!

# 122
Здравейте, да се разпиша и за днес.

Секса ми е забранен вече заради ниската плацента. Ито не само "същинският" секс а и всякакви други ласки, защото самият оргазъм води до контракции.

Да ви се оплача - бях голяма ентусиастка да си работя до 45-те дни, но сега като се стресирах с тази ниска плацента и нисък плод и се чудя дали да не си взема отпуска малко по-рано. А пък и ми е съвестно. Не че няма да ми влязат в положението и някой ще ми каже нещо, ама.. чувствам се сякаш кръшкам от работа.
Има ли други луди като мен?
...А и вече много ме домързява  Embarassed

# 123
Здравейте и от мен Simple Smile

Наде, добре дошла Simple Smile   bouquet  Hug

fresh_ , мисля, че беше ти писала за бюста ти - и аз се мажа редовно , но и на мен ми се появиха стрии под гърдите и то няколко  Rolling Eyes Всичко е до ген, така мисля, все пак от кожа до кожа има разлика Simple Smile

Да ви се похваля, днес ми пристигнаха пелените от екомама Simple Smile) Много съм щастлива, отделен е въпроса, че ги гледам малко странно и се чудя яйцето или кокошката  #Shocked Сега трябва да си намеря една кукла и да тренирам  newsm30  babydust7

За секса ни стана малко трудно - само си търкаме коремите...  newsm03  Иначе не сме се спирали Simple Smile

За идеята да става Монинския бръснар ... ще му спестя мъките - един път само лееееко му подметнах, ама като му видях изплашената физиономийка... и ми стана жал...

За бабите - не знам как ще я бъде: Снощи като се прибрах от работа и започнах едно радване, че ни е дошла водата (нали сте чували за вечния сух режим във Враца...). И по едно време се звъни на врата като на пожар , аз тичам, мисля си , че се е случило нещо лошо със съседката, тичам , къде гола - къде облечена.... Свекито , моето 'злато' , ме търсила по телефона 3 пъти, после звъняла на съпруга ми и най - накрая решила да се обади на съседката.... Тя запъхтяна идва.... В това време звъни свекито... Къде съм?! Търсила ме е и не съм й вдигнала   ooooh! smile3506  Казах й , че съм имала запек и не съм свикнала да си взимам телефона във тоалетната ! Е , нормално ли е ми кажете?  Confused  Контрола е пълен , не знам, тя се сърди като не се съглася с нейно мнение - съответно не я уважавам... newsm78

Както и да е , надявам се, че поне до този момент сте ок, като за петък 13-ти  smile3521

Mil_kuzmanova , аз все си мисля, че ще ми кажат и на мен такава новина  Laughing Честито Simple Smile Пренастройвай се  Flutter

Мисля да се откажа от прегледа на 18-ти март при Марков... newsm78

greenlife , по принцип съм като теб, но здравето преди всичко , по - добре си вземи отпуска, че само за това ще мислиш и ще се притесняваш Simple Smile

# 124
  • София
greenlife, имай предвид, че колкото по-голямо става бебето, толкова ще натежава надолу и като си в движение и не си почиваш повече, може да стане белята по-рано. А и бебето като става по-силно и рита и се върти, ще предизвиква и повече контракции, ако си склонна към такива. За работата, никой няма да ти даде медал. Аз бях преди години като теб и ходех болна и с темперарура на работа, само и само да не спъвам нещата. И да не мислиш, че някой ми беше благодарен?

# 125
Здравейте и от мен!
Секс не сме правили от както съм разбрала , че съм бременна.Страх ме е да не стане нещо и после да съжалявам.
За помощта на бабите-предния път сестра ми дойде за изписването и стоя 5 дни, а след нея баба ми 10 дни и това е оправяхме се сами. Този път от самото начало ще сме си само ние. Но и аз мисля, че след време всеки би се зарадвал, ако има кой да остане поне за малко с детето и той да се почувства малко свободен.
А за ходенето на работа и мен вече много ме домързява и не ми се ходи.

# 126
МНого ми хареса тази кошарка за моята МОника:  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7389

Семпла и сладкааа Simple Smile
Аз загледах синия вариянт , дали е на нива тази кошарка , имаш ли представа  newsm78

# 127
Здравейте, и от мен темичката е супер Hug незнам дали съм късметлийка или не ,но свекърва нямам а това ще е първо бебче и си мисля че ,ще имам нужда от помощ в самото начало.По скоро ще имам нужда от помощ с домакинската работа и без  налагане на мнение #2gunfire

# 128
Отиваме на лекар, стискайте палци и аз, и малкият да сме добре  Praynig   

Така ме е яд, че заради тъпото метро са променили маршрута на трамвай 9, беше ми толкова удобен за ходене до лекаря. Сега се чудя с какво да ходя и май по пътя ще го мисля. Реших да не рискувам в задръстванията с кола и ще разчитам на градски транспорт  Tired

# 129
Гъди, стискам палци.
Ох,като се замисля от кога не съм ходила на ехограф/сигурно има месец/ и лошо ми става.Лекарката ми я нямаше 2 седмици и мисля утре да и се обадя и да я питам кога ще е на работа, за да я посетя.
Но така или иначе вече като усещам активни бебешки движения съм по-спокойна, а не като преди в началото на бремеността все се чудех живо ли е или не Tired

Nadeto, добре дошла  bouquet

# 130
 newsm44 Имам си количка!!
Обадиха ми се следобяд, че количката е в магазина и Иво помоли зет си да я докара до нас.
Сама си я сглобих и сега не може да й се нарадваме с Кати. Party
За Роси, след като вече имах възможност да се запозная от близо с превозното средство установих, че вътрешната страна на коша за новородено се сваля и има две лица- зимно, което е поларено, а другото от плат се води лятното. Отделно има дюшече от полар, което е съвсем отделно. А и кошът може леко да се люлее. Летният кош обаче няма пълно легнало положение, а от 45% на горе.

# 131
Mindi,  не знам мила,но ще ходя в един магазин, къдеъо предлагат неща на Бертони,за да попитам точно за това и дали я предлагат,за да я видя на живо. Simple Smile Мисля,че може да се пусне запитване в този сайт...,но пък ако беше на нива според мен е трябвало да го отбележат...  newsm78

# 132
Цели две теми съм изпуснала, много пишете  Hug

Отивам да чета и после ще се включа  Simple Smile

# 133
  • София
greenlife, не си само ти, и аз вися още в офиса. Страхувах се да не предизвикам съдбата, ако си взема болничен без причина, но честно казано през април ще се скатая поне за една седмица. А другата седмица ще съм в отпуска за 5 работни дни. Много се ядосвам в работата, иначе физически не съм много натоварена, но психически съм направо смазана. Определено ме домързява вече и мен, но постоянно се задъхвам и коремът ми опира в бюрото, ръцете ми окъсяват.... atwork

За секса - ами мъчим се там нещо......

За помощта - за съжаление свекърва вече си нямам Cry Тази жена само за внуче мечтаеше и така и не го доживя.... Майка ми е с много опънати нерви и е голяма паника, която се страхувам да не пренесе върхо мен, че и аз съм податлива.... Искам да ми помага малко, но не съм сигурна много в успеха. На сватбата ни в старанието си да помогне забърка страхотни каши! И понеже и казах, че младоженецът е вече при кумовете и няма да се върне да вземе украсеното от нея менче, което тя е забравила, тя изпадна в нервна криза и сговни насторението на всички ни. После пък вече идват да ме взимат и т хукна обувки да си купувала в последния момент, ама къде бил пазарът, ама да отишъл някой с нея.... Абе ужас някаккъв! Та много се чудя. От друга страна ми се иска тя да се чувства полезна, защото нещо ми се струва, че се е предала и е на предела....

somebody, ужас! Гледай да намерите начин учтино да им откожете "подслон"

# 134
Ох, и на мен днес не ми върви, сутринта ходих на обременяването с глюкоза и си проверих резултатите по интернет и всички са малко завишени над допустимото, е поне не са драстични-над 11. Лекарката каза, че ако са завишени се повтаря теста, но нямам такова намерение, че още ми е гадно на гърлото от този разтвор, кръвта се взима от вената и трите пъти, пък и 16ч. глад никак не ми се отразиха добре, ама то и не го направих май както трябва теста,  защото не можах да изпия разтвора за 5-10 мин. А иначе и аз нямах никакви признаци при ПКК кр.ми захар си беше нормална, пратиха ме само заради повечкото килограми общо +11, до 27-ма седмица и заради това че беба върви една седмица напред.  
Nadeto, добре дошла!
Мислете за здравето си и най-вече за бебчовците момичета, никой работодател няма да оцени това което правите.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 13:24 от vanny_76

Общи условия

Активация на акаунт