Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 099
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам хавлийка на Bebetto.
Ето такава:
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=26&products_id=46
Мекичка е и е много хубава. Взеп я от Хиполенд за 14 или 16 лв.

# 151
Франчи благодаря ти за инфото.Ще я видя и аз в Добрич и ще реша.
Минди аз имам каталога на Бертони от миналата година и леглото "Класик" е с две позиции на скарата,голямо чекмедже и възможност за преобразуване на юношески вариант на размера 70/140.Незнам розовото колко струва /аз имам само бук,череш и синьо/ и 60/120 - 150лв и 70/140 - 163лв. без матраци и тем подобни.

# 152
И аз се върнах от лекар - всичко ни е идеално, както на мен, така и на малчо. Ще е момченце със сигурност, видяхме му и тестисите  newsm44  Ех, как се зарадвах. Мерките и развитието му били перфектни просто.

Прегледа ме и отдолу - опипа ме с ръка, идеални матка и шийка, взе ми и секрет, погледна го на микроскопа - идеална флора  newsm68   Единствената забележка беше по изследванията, които му занесох - трябва да ям повече извара, сирене и кашкавал (каза - по възможност, от истинските, ако има такива вече  hahaha) заради ниския белтък, иначе рискувам и аз да си докарам отоци. Малко ми стана странно, защото пък всяка сутрин закусвам с по 2 варени яйца, отделно през деня похапвам по малко сиренце и кашкавал, но явно не са достатъчно  smile3506

Правихме и Доплер, Боянчо се чувствал прекрасно,този път и риташе. Плацентата ми и като рапзоложение, и като зрялост била идеална. Много съм хепи, следващият преглед ни е на 17-ти  април, дори трябваше след 6 седмици, но заради Великден и почивните дни решихме по-рано. Много се кефя на лекаря си, страшно рационално ме кара да се преглеждам smile3508

Да ви кажа - и аз се замислям да си изпрося болничния месец по-рано, заради психическото натоварване, което от няколко дни поемам в работата. Хем си казвам, че не трябва да се ядосвам, хем продължавам да го правя, а нещата стават все по-зле. Ще се консултирам с майка ми, която е счетоводител, дали наистина се променя сумата на майчинството, ако излезна по-рано в болнични.

Да се похваля - утре не сме на работа, нали миналата събота бяхме на тийм билдинг, за сметка на утрешния работен ден. Ще поизчистя вкъщи и после ще пообиколя магазините за някоя и друга дрешка и за мен, и за мъничето ми  newsm10

somebody, отиди до гинеколога, би трябвало да ти се полага отново направление за ПКК+урина. На мен поне ми дадоха, за втори път си взимам. Платих си само за албумина и белтъка май (или пък нещо друго), ама каквото и да е, общо 7,50 лв. ми взеха, а виждам, че са ти назначили същите изследвания като моите, без глюкозата, но те съветвам да си пуснеш и такава.

Ох, аз като се включа, имам чувството, че всички се изключват и ми става скучно самичка. Ми изключ и от мен тогава, лека нощ  family

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 21:21 от Gydelichkova

# 153
  • София
 Gydelichkova -да променя се, но са някакви 30 или 40 лева, за които не си заслужава да се нервираш мисля. Попитай майка си, тя ще ти обясни най- добре взимат се  последните 12 месеца, ако излезеш сега или към края на месеца ще си на 80%за един месец само, защото към края на април трябва да ти дадат болничния от 45 дни и реално си на 90% така че за 1 месец не мисля че ще ви е проблем като цяло. Само месец ще сте на 80%, но пък ще сте си във вкъщи със семейството и ще се приготвяте за бебо.

# 154
Гъди радвам се ,че  и при теб всичко  е наред!!Мдааа знаех си, че нещо съм изпуснала да кажа на лекарката, а то  е е доплер, не ми правиха това изследване, май и аз ще последвам твоя пример и ще освободя часа при Марков, нали като  се роди ще се гледаме нон стоп, така ще бъде изненада за нас личицето и!!

Аз вече втора седмица съм си всяка вечер самичка, писна миииии, ебаси  и работата и чудото, поне да му плащаха, че работи  и през ноща, да има за какво #Cussing out #Cussing out

Сега видях и глюкоза са ми назначили да изследвам!! Peace

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 00:07 от somebody

# 155
Здравейте момичета мног опишете не мога да ви насмогна да ви изчета ooooh!
Гъди радвам се че всичко при вас е на ред Peace

# 156
Да се включа и аз на финала на деня Simple Smile Гъди, супер е, че всичко е наред! Много се радвам!!!

Франчиии, честита количка! (Гледах те на едно промо по твоята телевизия и викнах "Това е Франчиииииии". Домашните ме гледаха недоумяващо, та после обяснявах  Laughing

somebody, сигурна ли си, че трябва да стоим 3 дни в болница, за да ни дадат болничен предварително? За първи път чувам!!!

Мен ме беше хванала някаква апатия тия дни, но днес сякаш се посъбудих. Явно ми се насъбра - 1. голямо напрежение в работата; 2.  гостенка у нас от понеделник (роднина-студентка, останала внезапно без квартира); 3.  мисля бебките и въпреки че вярвам, че всичко им е наред, изглежда имам потиснати тревоги. Но снощи се наревах едно хубаво... и доста олекна  newsm45.  Имала съм за изреваване, но днес определено съм по-добре  #Silly .
Мишо иска да излизам в майчинство вече, за да не се товаря психически в офиса, но все си мисля, че и у нас няма да се чувствам добре. Особено в момента. 

Утре съм на работа, но ще имам мнооого свободно време и ще се включвам по-често тук Simple Smile Нямам търпение да се завърна в по-добра психо-форма  Crazy Crazy Crazy

# 157
Аз пък препоръчвам само български хавлийки! Имам и турска, но не е същото качество и определено не попива. Странно и моята турска е като тази с жирафчето, но синя  newsm78 на Берфу, но не ми харесва. Има и една свирка - писукаща точно на качулката на главичката, която убива, а и се повреди след първото изпиране в пералнята. Колкото по-малко апликации има на места, които се допират до тялото на бебо, по-добре  Peace Сега малкият има хавлия с ръкави на "Яна" Панагюрище - страхотна е.

Jenist, за креватите ....много мнения има. Моето бебе не се "кефеше" да го люлея /имам и такава опция/. До 5 месеца не обичаше и домашната люлка от колегите на мъжа ми на Премама, страхотна, уж срещу колики, нооо Simple Smile не щеше.
От скрина долепен до леглото мен ме беше страх и имам отделен - бебето започва да пипа и да се катери! А и не може да се остави нищо отгоре от един момент нататък. Височината на преградата е важна - колкото по-високо, по-добре. Куп неща Simple Smile За юношеско чак не ми се вярва, мисля, че се поизносват мебелите особено от малко детенце. Но това си е все мое мнение. Сега ще правя голямо креватче и малкото остава за бебето.
Но пък и човек няма как да знае при първа покупка кое ще му свърши работа, а и по вкуса и изискванията си действа.

Somebody, съседке, защо така си сама? Брато там ли е?

Моето бебенце също на 12.03 беше надолу с главицата, но мисля, че може още да се върти. Отново си е с 10 дена напред.

Кате, усетих аз нещо, че поизчезна Sad Дано ти отшуми напрежението, може би Мишо има право, но ти ще си прецениш. А и с бебките всичко ще е наред. Мислиш ги, защото жените си имаме вроден майчин инстинкт и все за дечицата на първо място мислим. Ти ще си страхотна майка.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 00:08 от ayas

# 158
Кате за Токуда със сигурност е така, за другите болници незнам- една приятелка миналата година излезе в болничен от 5-тия месец, но не лежа в болница беше от частната болница на Мазнейкова! така, че може би има вратички  и без да се лежи в болница! Гледам и на теб ти върви на гостенки, добре ,че поне твоите  са кротички и бързо са се изнесли, аз още умувам как да го направя, че да се размина с дългото гости! От утре те очаквам на линия и в добро настроение!! Hug

# 159
Добро утро, момичета

Днес се събудих още в 6! Ама така е, защото тук вече става светло от 5 часа сутринта. През юни дори не се стъмва - как ще различава бебчо ден от нощ,не знам!

Снощи таткото се върна от Цюрих, и ни донесе швейцарски шоколад Simple Smile ммм, много вкусен. Обаче се е разболял     по тази командировка, та се наложи да спи в хола Sad...

Ни май окончателно решихме за името - Стефан Александър. Таткото е Александър, и вместо да го кръщаваме Александров, решихме с двойно име Simple Smile. Иначе си е Стефчо.

И друго - записах се на курс за раждане и бъдещи родители - 4 сесии по 2.3-3 часа - ще се учим как се диша, ще ни показват кърмене! екстра - даже е на английски, което е много важно, че аз със шведския не съм много на ти. И най-важното, ще ни обяснят за здравната система тук - също много полезно, предвид, че аз нищо не знам!

Момичета, много бързо качвам кг - вече съм +11 (55 ob6to )кг! а съм само 1.54 - ще се търкалям до края! хем се опитвам да се храня здравословно - по принцип месо не ям, наблягам на салатките и от време на време пълнозърнест хляб, или пълносърнеста паста...И пак си качвам скорострелно. Не ми се мисли до накрая!

пожелавам ви приятен weekend с много слънце и хубаво време за разходки!

# 160
Добро утро  и от мен.
Явно доста не са на работа и още спинкат  smile3524   
Таман си мислех, че един път и аз ще съм първа но snowwhite ме изпревари.
Лек ден.

# 161
Добро утро и от мен!
Гъди, somebody , радвам се, че с младежа и девойката всичко е наред, половете са потвърдени, а вие сте добре.
ayas - на Кати хавлийките като бебе /общо 5 на брой, че съм запалена да купувам спално бельо и кърпи/ са всички българско производство и също съм безкрайно доволна от тях- попиват, мекички са...И сега ги гледах, че ги има и са на смешна цена 10-12 лв. От тях също ще си взема една. Те бяха комплект халвия+ лигавник.
snowwhite , Стефан-Александър ми харесва страшно много като съчетание, макар че, по принцип не обичам двойните имена. Peace

И да се оплача, не съм спала, защото Кати снощи не вечеря и цяла нощ се въртя и мята гладна из леглото. Най-накрая изненадващо поиска филия с течен шоколад в 5,30 сутринта. Shocked

# 162
  • София
Добро утро и от мен.
Ние снощи си навихме телефоните за 5,40, защото исках да си мия косата, че снощи я пропуснах при вечерния тоалет.... мнооого ми се спеше и не ми се занимаваше със сушенето и после. Заспахме към 20,30. Сутринта се събуждам аз бодра, отивам до тоалетната, поглеждам към часовника - 6,30 Shocked Не сме отметнали в телефоните, че става въпрос за събота. И от там газ, сега в главата съм като маслобойна.

Ех, че хубави новини има от прегледите снощи, дано да е само така и за в бъдеще!

# 163
Добро утро и от мен Hug
Таткото и баткото излязоха на работа и детска градина и за си пийвам кафето още. Малкия подготвят празненство в градината за Пролетта, е падаме си от смях и умиление като започне да си казва стихчето и песничките  Heart Eyes много ми е сладък, още не говори много правилно и е много забавен Heart Eyes
Гъди, Съмбоди много се радвам че всичко е наред. Гъди май ням да ти се промени много майчинството, все пак е за 1 месец, а ти се взимат 12 назад, майка ти щом е счетоводителка, ще ти обясни най-добре Peace
Хавлийка бях взела някаква турска, не помня каква, подариха ми българск по-добре попиваше, сега сме с халатче на ЯНА, много е добро, и аз съм много доволна.
Мисля и аз да се поразходя после, но за съжаление на пазар за вкъщи Rolling Eyes наложено ми е вето за покупки за мен Laughing за 8ми март отнесох една чанта и сега съм в застой Laughing

лек ден, пак ще се включа после Hug

# 164
Добро утро. Днес не съм на работа, но се оцъклих в 7 ч., допреди малко си четох книжката за бременните в леглото и щраках каналите, но станах, за да ви видя и да се мятам в домакинските задължения.

somebody, за болничния - сигурна ли си, че от Токуда трябва да ти дадат? Нали ходиш на ЖК и по ЗК, не трябва ли от там да ти го дадат  newsm78   Много заплетено ми стана.

Мами, снощи спах много добре, само веднъж станах за тоалетна, не съм сънувала кошмари, дори успях да поспя и на дясната си страна и ми беше доста удобно. Явно съм била натрупала доста подсъзнателни притеснения преид прегледа, които вчера са отшумели. Или пък просто съм била много уморена  Flutter

Кате, аз бях така преид няколко дни - не точно апатия, но почти всичко ме дразнеше, непрекъснато ми се ревеше. Радвам се, че това настроение те е напуснало. Добре, че природата е измислила плача, колко много разтоварва.

Алиен, снощи се чух с нея и тя ми каза същото като теб, но утре като се видим, отново ще я разпитам, за да съм на 100% сигурна.

Навън грее слънце, но пък духа ужасен вятър, усещам, че времето лъже визуално. Да се обличате по-дебело.

Общи условия

Активация на акаунт