Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казва съвременното очистително лекарство, което можете да закупите от аптеката?
Кога започва да действа съвременното очистително лекарство?
Какво е мнението за помощта от бабите през първите дни след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казва съвременното очистително лекарство, което можете да закупите от аптеката?
-
Кога започва да действа съвременното очистително лекарство?
Според опита на един от участниците, съвременното очистително лекарство започва да действа около 8 часа след приема му. Той посочва, че има по-меко действие от рициновото масло и е по-подходящо за секцио. Въпреки това не е ясно дали се предписва на бременни, които се очаква да родят в близките часове.
-
Какво е мнението за помощта от бабите през първите дни след раждането?
-
Какви са отзивите за кремовете против стрии по време на бременност?
-
Какви са мненията относно присъствието на бабите и свекървите в първите дни на бебето?
Ех, как се зарадвах. Мерките и развитието му били перфектни просто.
Единствената забележка беше по изследванията, които му занесох - трябва да ям повече извара, сирене и кашкавал (каза - по възможност, от истинските, ако има такива вече
) заради ниския белтък, иначе рискувам и аз да си докарам отоци. Малко ми стана странно, защото пък всяка сутрин закусвам с по 2 варени яйца, отделно през деня похапвам по малко сиренце и кашкавал, но явно не са достатъчно 

. Имала съм за изреваване, но днес определено съм по-добре
.
на Берфу, но не ми харесва. Има и една свирка - писукаща точно на качулката на главичката, която убива, а и се повреди след първото изпиране в пералнята. Колкото по-малко апликации има на места, които се допират до тялото на бебо, по-добре
Дано ти отшуми напрежението, може би Мишо има право, но ти ще си прецениш. А и с бебките всичко ще е наред. Мислиш ги, защото жените си имаме вроден майчин инстинкт и все за дечицата на първо място мислим. Ти ще си страхотна майка.
много ми е сладък, още не говори много правилно и е много забавен