Пролетното настроение ни завладява, а пък ЮНИ наближава! Тема№41

• 13 079
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
МНого ми хареса тази кошарка за моята МОника:  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7389

Семпла и сладкааа Simple Smile

# 91
somebody не съм прочела правилно за такъв крем за перинеум и аз съм чувала
ето какво открих и аз      http://www.framar.bg/veleda-maslo-za-perineum-50-ml.-pid30013528.html

# 92
  • София
аз докато напиша за маслото и вие сте и пратили темата, в която се разисква за маслото на Weleda.

за коремчето след секцио, изобщо не е вярно това, все пак не се реже нагоре и да се отпуска коремната стена, но си трябва и малко коремни преси. И без секцио, ако не се правят упражнения, коремът си се отпуска.

# 93
Мерси Франческа, винаги имаш отговор за всичко!!!  bouquet Определено ще си го взема по-нататък, звучи обещаващо!! Hug

Аууууууууу как се прави масажът не е истина, то направи си е прелюдия към секса, ако мъжа ти го правиии Embarassed Rolling Eyes #Crazy hahaha , копирамм

Масаж на перинеума

Цел
- Чрез масаж да се подобри кръвообращението на родовите пътища, тъканта да стане по-мека и да се разтяга по-лесно.

Помощни средства
Бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от жожоба, масло от магарешки бодил (първите 2 са за предпочитане) или специално масло за масаж на перинеума от Weleda.

Подготовка
-   Отпуснете се
-   Изберете подходяща позиция
-   Можете да използвате огледало, за да виждате добре перинеума
-   Определете си даден час от деня, например вечер
-   Желателно е преди масажа да се направи интимен душ с топла вода

Масаж   
-   Начало: около 6 седмици преди термина
-   Много е важно масажът да се прави редовно, всекидневно, по 5-10 мин.
-   Ръцете се измиват добре
-   Слага се малко масло в дланта и се разтриват ръцете, за да се затоплят
-   Перинеумът се разтрива (намазва) с масло
-   Двата палеца се вкарват във влагалището на около 3-4 см и се насочват в посока ануса и стените, като този натиск трябва да води до леко разтягане
-   Перинеумът се натиска отвътре навън
-   Избягвайте допирът с пикочния канал
-   Влагалището трябва да се разтегне с пръстите внимателно, докато се усети съвсем лека болка или изтръпване
-   Разтягането трявба да се задържи така в продължение на около 2 мин
-   Ако имате предишни шевове, насочете масажът и към тях.

Масаж, направен от партньора
-   Партньорът може да ви направи гореописаният масаж с двата показалеца или с палците
-   След няколко седмици перинеумът може да стане толкова разтеглив, че партньорът да ви масажира с два или три пръста на двете ръце заедно.

ВНИМАНИЕ: Масажът е забранен при възпаления или инфекции (херпеси) в областта на влагалището!
След като приключите с масажа, премахнете с тоал. хартия съвсем леко част от маслото, което е стигнало до ануса. Така ще се прекрати евентуалното идване на бактерии от там 

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 13:26 от somebody

# 94
Някой пита за мазен крем ,що мазен? Ако е п/в стрий на корема препоръчвам Перкуталфа.
Секса ммммммммм  newsm781х малко поотложен с тези киселини не ми е до него.

Да ви разкажа днес с беба без да искаме ни снимаха по ТВ. Бях служебно в данъчното и така ми се доходи по малка нужда,че отидох. Там нали сме с номера то взело ,че 3 преди мен ги нямало и бързо дошъл моят номер.И аз като излезнах викнала номера след мен.Отивам при т.нар служителка и и обяснявам тя немога да върна нещата назад да сте били!!!!!!!!!
А чакам от 9,20 до 12,00. Мъжът,който беше наред каза аз се отказвам обслужете я ,тя неможе. ОООООООО право при началника!!!
Там нещеш ли ТВ да взема интервю със шефа и ме помолиха да споделя причината за оплакването ми . Че така дадохме гласност. Пазача бързо извика шефа да не се разгласява и да не давам интервю,че вместо да чакам 7 дена ми издадоха док веднага . А док. беше , удостоверение,че не дължим никакви данъци за пред дет. градина го искат.
А да ви кажа имало гише ,каза шефа дето обслужвало майки с деца и бременни,но на информация имаха сливи в устата.  Хайде лек ден!!!!!! #Crazy

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 13:44 от bellaa

# 95
А добър ден на всички!
Аз искам само да споделя, че като цяло не съм търпелива и не понасям някой да ми се бърка. Обаче ние с майка ми сме в страхотни отношения и имаме силна връзка по между си! Много съжалявам, че аз не съм първото дете и не съм я имала до себе си когато е била по-млада, защото все пак хората се променят с възрастта. Искам само да кажа, че съм и невероятно благодарна, тъй като когато се роди баткото живеехме заедно и нейната помощ беше безценна! Като всяка неопитна майка съм се шашкала за много неща, включително и за диагнозите на лекарите, при което ако тя не ме успокояваше щях сигурно да полудея! Е, опита си има значение понякога! НООООООО! Тя винаги е казвала "аз така мисля, а ти си решаваш" Hug До 1 годинка сина ми беше невероятен ревльо и то денонощно! Представяте ли си да не можете да се наспите 1 година! Не депресия, ами не знам какво мислех че имам вече! Благодарение на майка ми аз успявах в малките часове на деня да подремна докато тя се грижеше за него! Много, ама много я обичам!  bouquet
Виж свекърва ми не мога да я търпя, защото като ме изписаха с детето тя буквално се трапоса цял ден на гости. Седна, наяде се здраво и забрави да си тръгне. Обаче аз го привиках мъжа ми и той и каза айде да те изпращам ! От нея помощ не съм получила НИКАКВА! Тя сина си не дойде за 20 дни след катастрофа да види в Пирогов, та какво остава на мене да ми помага! Не са предразсъдъци като към свекърва, а факти!

# 96
И аз не съм чувала за такова мазило. Но щом го има ще се възползвам и на мен ми звучи обнадеждаващо въпреки, че аз с първото раждане имах само един вътрешен шев с животински конец дето си пада сам, та не съм имала проблем с разкъсвания. Това обаче не пречи да се погрижа щом е възможно и сега да нямам или поне да е в рамките на поносимото. Само нещо много сложен ми се вижда масажа, а ако го прави мъжът ми направо ще трябва и другото ....  Joy

# 97
Незнам,но като чета за този масаж и ми става  Sick.Аз няма да си правя експерименти.По простата причина че ме е страх да не стане някоя беля.Едно време едва ли са си правили такива работи и пак са си излизали бебенцата.А за шева - майната му ще го преживея.А ако объркам нещо и предизвикам нещо - е това няма да го преживея.Също за зърната няма да ги подготвям.

# 98
Здравейте момичета Hug

По темите Laughing
Секс вече непомня какво е Sad а желание не ми липсва, само еротични сънища сънувам Laughing но заради контракциите тъй ще е.
За помощта от бабите, сега съм по-сигурна, но с баткото незнам как щях да се справя, много ми беше паднал хемоглобина след раждането и бях като парцал 10 дни, незнаех къде съм, почти нямам спомени, честно, спях където сваря, добре че беше майка ми. Едно че бях зле физически, едно че и психически се сдухах как немога да си гледам сама детето, ужас. Сега пак ще идва майка ми ако се налага, идва през деня, изчисти, сготви, погледа детето да се наспя и към 5-6 си ходи.
Свекърва ми видя баткото но 1г и 6 м за първи път и единствен засега, живеят в чужбина. Сега щяла да си дойде юли, но тя ако не я викна няма да слезе в нашта къща.  Не се е месила много засега.

Съмбоди ти си ни много добричка, аз незнам дали бях взела някоя приятелка така в нас, но не бих отишла аз със сигурност.
Гъди и аз хъркам не се притеснявай, както нещо съм и със запушен нос.......

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:04 от Алиен

# 99
  • Варна
 Най-после се добрах до мястото си. Хубави теми сте подкарали.
 За  somebody  да ви кажа, наистина е добра, толкова е добра, че чак е като наивно дете. Знам го от личен опит. Аз не въднъж съм й се качвала на главата.
 Сега да изкажа своето съчувствие към нашите половинки, горките толкова са отхвърлени  от нас, цялото ни внимание е насочено към бебечетата, не че е лошо, и с това наше нежелание за секс, направо не им завиждам. Предлагам всяка от нас да им отдели поне малко време и внимание, те наистина го заслужават.

# 100
И аз май няма да се престраша за този масаж, струва ми се неприятно занимание  Stop  Навремето нали го бяхме коментирали тук, та се разчетох из други теми и се оказа, че дори масажът на перинеума не дава 100% гаранция, че няма да има разкъсвания.

# 101
И аз съм го виждала това масло за перинеум, но никога не съм си правила масаж. Сестра ми обаче няма нито едно разкъсване, макар че роди с вакуум и за това може би са й помогнали едни билки, с които си е правила парни бани отдолу. Билките са й били дадени от акушерката, при която е ходила преди раждането.

# 102
Здравейте  Grinning
До сега бях в Юлската тема, но много напред ми изместиха термина за 24.06. с планово секцио към 14.06., затова мисля да се присъединя към вас  Wink

# 103
Ехей, Наде, здравей!
И добре дошла. Peace

# 104
И аз нещо да споделя.Днес бях в университета и останах супер разочарована.Опашки по 50 човека и защо поне един не отстъпи мястото си?Като ме извикаха инспекторите,виждайки ме в това състояние,всички викнаха и ме гледаха все едно аз съм виновна.А бебка се беше изнервила от многото чакане и стоене и риткаше с пълна сила.Абе ужас.
За секса-досега не сме го спирали и много рядко е да пропуснем някоя вечер.Докторите ми казаха,че не е опасно засега.На тази консултация пак ще попитам.Обаче сега е паднало,защото не се налагат предпазни средства.Иначе както бебчо стана от един опит,единсвения път,когато решихме да опитаме,после няма да смеем да се отпускаме.

Общи условия

Активация на акаунт