Отговори
# 60
Цитат
Преди известно време се срещам с една стара позната, която също има бебенце и от дума на дума я питам как върви кърменето. Тя ми казва, че вече не кърми заради диетата, която е трябвало да спазва срещу коликите на бебо. "На практика съм само на ориз и картофи. Ми то какви витамини има в тая кърма"
Б..и колко тъпи хора има!Не е истина просто! ooooh!

# 61
Цитат
Тя може и да е за смях, обаче този "доктор", който й е изписал хапчетата, е за   ...
Лошото в случая е ,че не е доктор,ами тя самата е стигнала до това заключение,което си е ...меко казано необразованост.

# 62
И сама ли си е изписала лекарствата?!  Shocked  Мисля си, че се с някой специалист е говорила, най-малкото с фармацевт...
неам думи вече...

# 63
Цитат
Тя може и да е за смях, обаче този "доктор", който й е изписал хапчетата, е за   ...
Лошото в случая е ,че не е доктор,ами тя самата е стигнала до това заключение,което си е ...меко казано необразованост.

Моето лично мнение е, че съвети за такива зверски ограничения на кърмачките с диети тип "ориз и картофи" заради коликите са нещо много порочно и не мога да обвиня никого, ако се е отказал да кърми заради такива съвети.  Говоря по принцип, не коментирам "извинението" бедна храна на майката - бедна кърма.  На мен също се опитаха да ми дават такива съвети, да не ям хиляди работи, уж за да нямалеят коликите, но аз просто ги игнорирах почти напълно.  Приех за логично само намаляване/изключване на продукти от краве мляко.

Скреч, коластрата може да си е направо жълта  Wink  Мойта също беше такава.  Аз бих казала "Жълта, ама чак пък гадна?!"  newsm78

# 64
Цитат

Според мен само си е търсила повод да не кърми. Такива познавам много. Нали са "разбирачки" и или е жълта, или е бистра или е синия все си смучат от пръстите простотии. И повечето го правят, за да захапят мечтаната цигара  Crossing Arms

# 65
Цитат
Според мен само си е търсила повод да не кърми. Такива познавам много. Нали са "разбирачки" и или е жълта, или е бистра или е синия все си смучат от пръстите простотии. И повечето го правят, за да захапят мечтаната цигара   

И не само за това ,ами и да тръшнат бебока на майка си или свекърва си и да хойкат,където си искат.

# 66
  • София
Руки, не ми е бил правилен изказа сигурно, защото исках да кажа, че чак до оранжева може да си измени цвета(демек превъзходна степен  Wink ). Щом жълтата е гадна, значи оранжевата е още по-гадна.

# 67
Руки, не ми е бил правилен изказа сигурно, защото исках да кажа, че чак до оранжева може да си измени цвета(демек превъзходна степен  Wink ). Щом жълтата е гадна, значи оранжевата е още по-гадна.

Аааа, да.  Логиката ти е сразяваща  Laughing

# 68

Е да, ама нали като е като "фанта портокал" е най-добра? Мойта беше от най-добрата - много гъста и с наситен цвят, пък ако ще и гадна  newsm78

# 69

Е да, ама нали като е като "фанта портокал" е най-добра? Мойта беше от най-добрата - много гъста и с наситен цвят, пък ако ще и гадна  newsm78

Е, да ама сигурно детето ти е имало запек, щом е била толкова гъста.  Thinking  Особено ако и водичка не си давала.  hahaha

# 70
Обяснявам на майка си, че смятам да кърмя колкото може по-дълго, защото кърмените бебета по-малко боледуват. Тя ме контрира: "Ами ти не си кърмена въобще, пък ето на, и ти не си боледувала. Само тая пневмония дето изкара, ама иначе - ми не си!" (лежала съм два пъти в болница с пневмония преди да навърша годинка.

# 71
Идва ми да  #2gunfire някои хора. За това бебенце сме се борили 13г. и се опитвал да му дам най-доброто според мен. Кърмя си го колкото си иска. И накрая една позната като разбра, че се кърмим ми изръси:"...И на тия години имаш мляко?".   #2gunfire
Че какво ми е на годините, вярно е, че не съм първа младост и скоро ще стана на 39г., но бебето не пита на колко си, а иска да суче. 
Колко малоумни хора има на този свят!
От сега са ме зачесали с кърменето пък какво ли ще е нататък?  newsm78

# 72
"Не е хубаво да даваш от гърда, не знаеш колко изпива" (това по повод Точица била дебела)

# 73
  • До хладилника, който обичам
"Не е хубаво да даваш от гърда, не знаеш колко изпива" (това по повод Точица била дебела)
Правилният отговор е, "Изтри ми се разграфеното на цицата" Mr. Green

Постигах невероятно смаяни погледи навремето с тая фраза Laughing

# 74
Хихихи Simple Smile аз бях толкова шокирана, че питах само : Е като знам колко пие какво?

Общи условия

Активация на акаунт