Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 3 част

• 110 977
  • 896
  •   1
Отговори
# 720
Блонди, точно макарички са. Може и да хитрува малкото Wink Дано!
denica70, като има някакво възпаление на ушите тогава ли тече нещо през ушите през макаричките?
masha, стискам палци! всичко ще е наред  Hug

# 721
Момичета, а вие как почиствате ушите с макарички? На мен докторът ми каза да не ги пипам, само 2 дена преди да го посетим, да й капя малко капки да омекне ушната кал и той с аспираторче ги чисти?

# 722
Ох, сега мерих температурата. 37,3 градуса. Миналата седмица заради толкова отложиха операцията. Сега вече не знам какво да правя!  ooooh! Стегнахме багажа за болницата. Трябва да го прегледа педиатър и да ни приеме. Ни да скрия за температурата, нито да кажа... #Crazy

# 723
Марис, два пъти след операция сме мокрили ушите и се възпаляват, тогава има течност. А макарите не допускат да се събере такава, създават добра вентилация.
За туби не съм чувала. newsm78

Маша, по-добре е да не криеш за Т. Успех!

# 724
Момичета, а вие как почиствате ушите с макарички? На мен докторът ми каза да не ги пипам, само 2 дена преди да го посетим, да й капя малко капки да омекне ушната кал и той с аспираторче ги чисти?
Мале е как да не се чистят!? Ужас, аз съм ги чистила с бебешки клечки. на нас не ни е казал такова нещо докторът
Маша, кажи си за Т, да не му е било топло нещо?
denica70, и тогава виждаш навън да изтича течност, така ли

# 725
Да,Марис,   когато има такава. Може и петна по възглавницата да има. Но Той, ако е през деня, сам усеща някакво пукване и гъделичкане. И след това ушето протича.

# 726
Да,Марис,   когато има такава. Може и петна по възглавницата да има. Но Той, ако е през деня, сам усеща някакво пукване и гъделичкане. И след това ушето протича.
Ясно. мерси много

# 727
  • София

Как така ще капеш капки в ушите при положение, че няма тъпанче ?? Shocked Сигурна ли си, че това  е казал доктора?
Мен ако питаш изобщо не капи нищо...ухото има перфектна самопочистваща се функция. Та, нали ще влезне през макарата навътре в главата, може да запушите макаричките...
Единствено може с клечка да почистваш ухото в началото на дупката и то вкарваш и избутваш навън...за да не вкараш мърсотията навътре. Това правя аз.
Попитай пак лекаря, дали да капеш при наличието на макарички. Ако пак ти каже същото, моля те пиши, защото за ръв път чувам подобна практика...

# 728
сам усеща някакво пукване и гъделичкане. И след това ушето протича.

Да не би такова нещо да усеща и моя син и от него да се оплаква толкова?  Thinking
Преди малко в колата пак плака и скимтя, но за около 5 минутки му разминава. Но нищо не тече или поне не виждам.
За чистене не са ни казали нищо, няма да ги пипам до конторлния, и косата няма да мия, като го разпитам подробно - тогава. Да си ходи мръсен  Grinning

# 729
  • София / Пловдив
...

Преди да махнете третата сливица наблюдавали ли сте при децата намален слух?

Дъщеря ми се оплакваше, че едното ухо заглъхва и не чува добре с него.
След махането на сливицата всичко се оправи веднага.

# 730
Диана, когато ни се случиха тези възпаления се налагаше преди антибиотичните капки за уши да се промие ухото. Това ставаше с накапване на кислородна вода, след това почиствах и капех капките. Процедурата в болницата е същата, но изтеглянето на водата става с аспиратор.

# 731
  • Букурещ
В никакъв случай не пипайте ушите, ако детето е с макари!

# 732
В никакъв случай не пипайте ушите, ако детето е с макари!
Дори и да се чистят с клечки ли (имам пред вид само от вън каналчето с бебешки клечки)

Ади пък е с някакви бели налепи по двете останали сливици! Лекарката каза д ане се притеснявам, че се случвало след операции. взе секрет та да видим дали ще пие антибиотик

# 733
  • софия
Здравейте на всички,

препоръчаха ми доктор в Първа градска, който е УНГ специалист. Казва се Иван Йорданов. Тъй като не ми излезе нищо с търсачката, се обръщам към вас с молба за някакви отзиви. Трябва да заведа дъщеричката си за преглед на 3та сливица

# 734
  • София
Айдеее...ново двайсе  ooooh! И аз знам, че ушите не се пипат, докато са с макарички. Единствено видимата част на отвора...но явно различните лекари имат различна практика.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт