Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 423
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Бубка, 4естит син Щъркел  Hug 

Мис, а вие как сте? Ве4е си мислех 4е си опънала палатката пред детската градина  Wink

Роси, как е новата работа?

Вени, нали zнаеШ 4е ние жените сме по силния пол и 4е трябва ние да вzимаме важните реШения  Confused  Желая ти да вzемеШ правилното реШение  Hug

Прави сте да праzнувате вкъЩи вместо по скъпи клубове  Peace Направете една украса zаено с децата, малко хапки и една торта и готово  Peace

В4ера имахме годиШнина от сватбата и времето беШе 4удесно, макар и студено, но в слънцето беШе супер  Sunglasses  Ходихме по магаzините, купих белите миШки zа тортата  Grinning и после раzорихме бюджета в един мебелен магаzин  Whistling

# 181
А неи рещихме да празнуваме РД на Иво, като идем на екскурзия до Белоградчик. Ще обиколим, ще разгледаме, хем и детето да запомни с нещо рождения си ден.

Вени,  Hug

Бубка, честит ти втори мъж! Как ще го кръстите, Ивайло ли?  Mr. Green

# 182
  • Варна
Не знам дали Мисчето е опънала палатката, ама Смин вече го направи. Аз се глася за след 4-5 дена, до тогава всеки ден ще минавам през градината. добре,че ми е наблизо... Даже няма търпение да се наредя да знам, че не са ме изпреварили, изтърването на списъка е равносилно на загуба на надежда. Ето това ни вълнува във Варна, пълно безумие е, не можете да си представите дори какво...
Данче, аз гледам да кротувам, готвя, чистя от време на време и седя у нас. Свалих вече 7 кила и това едничката ми радост...
Вени, винаги така става, все в жената е контрата  Hug
Ние имахме годишнина в събота, дори целувка нямаше, както винаги де..Хичн не се чудя..Завлякоха ни на РД, аман от роднини!
За РД 10 човека са ми наглавата и ще си чакат манджата, щот ще искат да шорат. Искам да си поговоря с моя дали да не ги извозим с по едно кафе и торта?! Или пък да пият уиски, без туй направихме склад, ние не пием такива нища  Mr. Green Две кила фъстици готово...
Размечтах се.....

# 183
Добро утро  Hug
Анелиз, стискам палци от сега и се моля всичко да е наред с вас и да не се налага да пътувате  Praynig
Бубка, честит малък мъж  Hug Дано резултатите са добри и ще чакаме да се похвалиш  Peace
Ели, толкова красив и весел РД си направила на малката принцеса  Hug Сигурна съм, че се е забавлявала много  Party За свещичките и на нас мама винаги ни е слагала по още една, която не се пали и се слага легнала и тя е за годинката, която започваме  Hug
Вени, дано имаш сила да вземеш най-доброто решение за себе си  Hug
Успех на всички, които се борят и тази година с градините и ние сме сред тях  Tired

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 10:05 от Nadeto

# 184
  • Русе
Привет!
Честити отминали годишнини на Татянка и Красетоbouquet  bouquet
Здраво, сговорно и растящо семейство ви желая! Grinning

Маги е прекрасна на празника! Heart Eyes По нищо не й личи през какво е минала, милата..., само на мама й личи малко. Wink

Бубе, честит ти втори малък мъж! Hug

Вени, не си пожелавам да съм твое място  ooooh!, дано всичко се нареди по най-добрия за теб начин! Praynig

Слънчева и пролетна седмица за всички! Hug

# 185
Мили момичета, прелитам набързо  Hug
Честит празник на всички, които са имали повод   bouquet
Чета ви по диагонал да си призная, но не съм и предполагала, че на такава маймуна ще ме направят. Обаче става дума за 4 години от живота на детето ми и ще направим всичко, което трябва. Както Краси е писала - почнахме чакането за детска гардина (подават се документи на 01.04  Whistling).
Лек ден и успешна седмица!   bouquet

# 186
Танче, хайде че чакам снимка на тортата! Hug
Вени, майките са си майки, но има едно предимство - винаги мислят доброто на децата си и казват всичко  с добри намерения също така.

# 187
Здравейте сладуранки,

Благодаря ви за готовността  за палцестискане в петък. Знам, че е вълшебно и това ме стопля. Ще си взема три дни отпуск, защото единия ден ще трябва да водя Стани да му вземат кръв за ПКК, на следващия сме на консултация при анестезиолог и в петък - е въпросният преглед. Все се надявам в четвъртък лекарката да успее да го убеди да й съдейства и да му направи преглед, без да се налага упояване, но като го  си  го знам моето твърдоглаво овено-теле... нямам много надежда. Данче, ние ходим при д-р Димитрова в Токуда. Там само тя е офталмопедиатър. Аз съм много доволна, пък и има страхотен подход към малки и големи дечица.
Бубка, честит син щъркел! Радвам се, че амниото е минало ОК. Със сигурност и резултатите ще са добри!
Вени, сигурна съм, че ще вземеш най-доброто решение за всички ви. Пък и като се замисли човек, може би това да е изпитание, което съдбата ви поднася с цел да сплоти още повече семейството ви в бъдеще!
Относно детските градини - и аз съм в напрежение! Като си помисля, че има вероятност и да не ни приемат за наесен! А свекърва ми вече я виждам, че няма много желание да го гледа  - но аз я разбирам - като знам колко ми е "добро" детето! Сега лятото ще го прехвърля заедно с каката при майка ми, но чакам да свърши училище и да не се налага да пътува!
Лек и успешен ден на всички!

# 188
Малееее, аz майтап си правих с палатката, а то си била истината  #Crazy Иzумена съм, 4естно. Стискам ви палци да се уредите в желаната градина  Praynig

Аz току Що се обадих в социални грижи. В петък ве4ер на паркинга на супера до нас беШе спряна кола с ревяЩо бебе вътре. И само бебето. Ни майка, ни баЩа. Вляzох бегом в супера и иzвикаха собственика на колата. Дойде бърzо една млада жена и ни се ядоса 4е сме я иzвикали  Shocked От тогава това малко бебенце не ми иzлиzа от главата и днес реШих да сигналиzирам слу4ката на службите, може би майката има нужда от помоЩ  Thinking Но ми е едно такова.....де да zнам.

Аги, в сряда. Тортата ми трябва zа 4етвъртък, не мога от сега да я направя  Laughing

Красе, според мен торта, кафе и уиски с ядки е супер  Peace На 1вия РД на Милена така направихме, между другото (и то в БГ  Mr. Green ).

# 189
  • Варна
Татянка, току виж съм им спретнала пилешки дробчета  Joy Joy Joy
вече ме избива на лиготия...

# 190
Татянка, няма желана градина, има тази, която ти се полага  Rolling Eyes

# 191
татянче, аз гледах един епизод на CSI Las Vegas с едно бебе, което беше умряло от горещина в кола, паркирана пред един магазин. Това е картина, кяото просто ми се е запечатила в ума и всеки път, като се сетя, ми потичат сълзи от очите, макар и да е само на филм... Според мен си постъпила правилно! Човек и куче не трябва да оставя само в паркирана кола, камо ли детето си!

Смин, ще ви стискам палци на теб и на Красето.

Анелиз, на вас също! Дано всичко е наред!

# 192
Смин, в таzи тогава  Hug

юл4е, бяха 2°, бебето по скоро можеШе да zамръzне.....  Cry

# 193
  • София
Закъсняла честитка за рождения ден на Дея! Да си много щастлива мама на две здрави и готини овненца!

Ели, много хубав празник сте спретнали на Маги. Вече да е все така радостна малката бърборана!

Бубка, честито  stork-boy Стискаме палци резултатите от амниото да са добри!  Peace

Анелиз, дано и вашата консултация в петък да мине добре и всичко да е наред с малкия разбойник!  Hug

Татянка, страхотно е, че си толкова социално отговорна! В БГ хората хич не се впечатляват, ако някое дете страда. Даже, ако някой постъпи като теб, всички ще го плюват, че се бърка, където не му е работа. Въобще, много сме зле като общество.  Rolling Eyes

А за абсурда с детските градини, просто нямам думи! Някой просто измисля поредната гавра, за да види, колко дебилно търпеливи можем да бъдем.  Crossing Arms

Рени, аз съм доволна от нашите консултации. Не го преглеждат чак по 1 час, като новата Татянкина педиатърка, но пък и тя все пак познава детето добре. Последните пъти въобще не ме е разпитвала, но пък много се занимава с него - накара го да даде кончето от коша с играчки, даде му листче да нарисува нещо и избра химикалка с капаче, даде му да си вземе бонбонче от една кутийка, която като натиснеш копче и ти изплюва бонбончето (Валски бая време я разучаваше, докато успее), попита го какво е животното на календара на отсрещната стена - всичко е като игра. Направиха ми впечатление тези неща, защото една от майките, които са при нашата лекарка се оплакваше, че след 1,6-2г са много претупани консултациите - не я питали нищо, не й казвали нищо. Пък според мен, така е много по-добре, отколкото да е като разпит.

Аз пък миналата седмица много се разболях и в четвъртък с Валски отидохме при мойто мамче да ни обгрижва, което се оказа лоша идея, защото само папахме и сега съм сигурно с 5кг нагоре.  Ако не се взема скоро в ръце, лятото няма да може да ми се събере трибуквието на плажа.  ooooh!

# 194
Ренка, тук в Бг, първо няма на кой да звъннеш, второ никой няма д ате вземе насериозно за дете, че майкаму го е оставила в колата. На много хора съм го казвала, но никой не приема, че това е сериозна опасност. Независимо какво е времето навън.

Общи условия

Активация на акаунт