Стига вече грижи и тревоги - започват АПРИЛските купони!

• 19 421
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Смин, ама пред градината ли висиш? Направо е абсурдно. ooooh!

Ренка, браво на вашата педиатърка! Peace

При нас нищо интересно. Вкъщи съм и с двамата.Соня ще я пускам на ясла от 1 април, че още си пие АБ.

# 196
  • 2 етажа над тавана
Татянка, за такава социална отговорност и общество се моля да има и в БГ, ама като гледам дебилността и безхаберието тук скоро не ми се вярва нещо да се промени Tired

Случая с бебето в колата ме накарада се сетя за подобен случай в Испания с брат ми - шефа му го извикал много спешно , щото пред съседен на работата му магазин била спряна кола с бебе вътре, в жегите при това и брат ми да отиде да направи нещо. Отива брат ми и гледа половината му колеги струпани около колата, чудели се как да отворят, шефа им води брат ми и им казва да се дръпнат, че Хюго(т.е. Любо) ще отвори колата. А брат ми грабва една тухла и тръгва да троши стъклото, при което шефа му изпада в ужас и почва да вика.  Laughing Брат ми пуска тухлата и вика "Ами как да отворя" а, онзи - "Ами нали си българин, вие знаете как да отваряте коли с разни метални пластини и инструменти"  Rolling Eyes Брат ми стоял като треснат и му казал, че по-скоро ще обиколи града да намери собственика на колата, отколкото да се прави зорлем на крадец. Това, че е българин, не значи че е крадец на коли и знае как да ги отваря. Е, намерили жената, отнесла си карането и конското, шефа на брат ми му се извинил и така.

А тук в Бг по-скоро някой ще ти се развика, ако се държиш зле с улично куче, отколкото ако викаш или посегнеш на детето си. Тъжно, но факт Tired

На Татянка и на Красето - честити годишнини, на големи патерици, но от сърце!

Ние пропуснахме нашата годишнина откакто сме заедно тази година, но то и двамата май забравихме покрай другите грижи. За пръв път се случва. Но поне се надявам, че няма да стане постоянно явление. Confused

Като цяло сме добре, само аз малко съм сдала багажа, ама ще се стягам.

# 197
Момичета , и аз набързо прелитам , но не мога да не видя как сте. Не че имам много работа , но и мен почна да ме тресе отново треската за ДГ и ще чета какво са измъдрили.

Свекърва ми и тя ми разправя как едно време като ходели на Слънчев бряг и вечер , докато са в ресторанта,  мъжът ми ,бебе, спял в колата и така до нощите се веселяли, пък детето в колата на паркинга  #Crazy. Казва ,че не може да проумее с кой акъл така са правили, оправдава се , че били млади. Мен ме побиват тръпки  ooooh!.

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:50 от Mayflower

# 198
Моми4ета, мерси  Hug  Не се 4увствам много добре, приzнавам си, като 4е ли се бъркам в 4ужди работи, като 4е ли искам да й правя мръсно на майката  ooooh! Но бебето не може да се zаЩити и не ми даваШе мира, трябваШе да направя неЩо. Сигналиzирах, от тук нататък топката ве4е не е в мой двор.   Confused

Ели  Shocked  Кажи на Хюго ( Laughing ) да каже на Шефа си 4е все пак не е поляк  Naughty (тук поляците са иzвестни zа това  Wink).

# 199

И аз съм в кюпа на нямащите време за тук! Tired

Бабъл, много е чаровна бузанката и много е пораснала!  Heart Eyes Какъв цвят определяш очите й - и Велина е с някакъв подобен!? Blush

Татянка, много добре си постъпила!  Peace Аз лично бих спряла до намесата на место, ама на нас такъв ни е манталитетът, че и на институциите ни. Rolling Eyes

Бубка, честито ти синьо щъркелче! Hug

Красе, поздравления за преборените кг! Peace

Стискам палци на Враненските мами, да се преборят за ДГ!
Praynig

# 200
  • 2 етажа над тавана

Бабъл, много е чаровна бузанката и много е пораснала!  Heart Eyes Какъв цвят определяш очите й - и Велина е с някакъв подобен!? Blush

О, очите на Маги никога не са един и същи цвят, постоянно се менят, като на баща й - та въобще не мога да ги определя - ставали са и с оранжев оттенък - зависи от настроението й, от времето, от дрехите, с които е облечена - въобще от хиляди неща.  Иначе ми казват, че била с пъстри. А баща й е записан в личната карта с кафяви, макар да не са такива.

# 201
Днес най после си вzехме билетите до Варна, та ве4е сме сигурни zа Усоето  Wink

# 202
newsm44, Татянка, newsm44!!!!!!!

Бабъл, абсолютно - и на Вили й се менят, ама си мислех, че си въобразявам!
Blush

# 203
Мнеее, още не съм опънала палатката и тъкмо гледам, че дните напреднали. Зачудих се дали няма списък и в нашата градина вече. Мисля да проверя тази работа след час-два. Мислих си даже да съм наглярка и да звънна на директорката да я питам, но още не съм събрала смелост, пък и тя едва ли ще каже. Най-добре лично!
Смин, ти вече чакаш Shocked
Аз чета из темата за кандидатстване ако евентуално някой свирне за нашата да бягам, ама още няма престрашили се.

Данче, каква торта ще правиш?
И аз май клоня за домашен РД, което значи че трябва и торта да правя. Не че е задължително, но някак си чувствам че трябва. Ще го мисля де.

# 204
Татянка, според мен си постъпила съвсем правилно. Това е пълен абсурд да си оставиш бебето в колата.
Аз все повече започвам да се ядосвам на идиотщината в тая държава. Вдигам скандали, карам се като не ми дадат касова бележка, звъня на таксиметровите компании, когато шофъорите не ми дават бележки....голяма скандалиджийка съм станала, но иначе не може  Close

За детските градини - чета, дебна и се моля да се доберем до някое място, не ми се мисли ако не успеем...., освен да си родим едно бебе и 2 години да си ги гледам двете  Laughing

Вени, надявам се  нещата да се подредят по правилния начин  Hug

# 205
  • София
Нуни, ами хайде, действайте! Wink

Татянка, супер, дано се видим най-накрая тази година.

И моите очи са пъстри и такива са по лична карта. менят се в зависимост от светлината, дрехите и др. неща. Rolling Eyes

# 206
  • София
Привет!

Танче, и аз бих направила така, незнам, нямаме соц. служби, но все нещо щях да направя - полиция, телевизия... Браво на теб!   bouquet

Рени, радвам се, че сте добре!

Ренко и за теб се радвам! Яж, ти имаш къде да трупаш!

Анелиз, и ние ходихме при Димитрова, истината обаче е, че прегледа беше от главата за краката с влизането ми каза, че очето е за операция, прегледа го много, много набързо, през това време 2те сестри й носеха някакви документи, говореше по телефона, въобще лудница. При частния доктор, при който ходихме месец преди това прегледа беше съвсем друга работа - прие ни на мига, в който влезнахме в клиниката, прегледа Стаско внимателно, бавно и спокойно. Не, че не съм доволна от Лиляна Димитрова, даже пак при нея ще ходиме като се наложи, но.... претупана работа това си е. Стискам ви палци, дано малкия овньо склони да съдейства на лекарката  Praynig

Чинно си изчетох темата, отивам да.... оф, от къде да почвам.... да правя нещо  Mr. Green

# 207
Здравейте и от нас Hug
Я да питам за добър УНГ, че искам да го водя Алекс за трета сливица че нещо ме притеснява с тия сливици  Tired
Гледах в това "Детско здраве" някой да е ходил там  newsm78
Иначе нищо ново, ходим на ясла аз гледам да свърша нещо, търся работа и така

# 208
А пък Иво от първи април тръгва на градинкааа  Laughing най-накрая!

# 209
  • София
Шлябада, бада, бада  Mr. Green - Честитооо!  В коя градина тръгва?  Heart Eyes

Пете, в МЦ "Детско здраве" на Ами Буе предполагам питаш? Ние там ходихме на детски невролог като беше бебенце Стаси /лекарката после се премести в Токуда/. На Кало на Деси педиатърката също е там. Виж из форума препоръки за доктор, все пак си мисля, че в Токуда имат добра техника и специалисти. В "Детско здраве" последно ми правеше впечатление, че кабинетите са доста ошушкани да не казвам мизернички, НО моите наблюдения са повърхности и само това.
Какво те притесняват сливиците на твоя сладък душко? Станимир напоследък доста похърква, спи с отворена уста, одеве майка, ми пусна същата муха за третата сливица.

Общи условия

Активация на акаунт