Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 66 862
  • 434
  •   1
Отговори
# 225
Допълнението на слънцезащита към формулата осигурява активна защита срещу UV лъчите. Този лек крем с мека текстура също съдържа пигменти за отразяване на светлината за озаряване на цвета на кожата от момента на нанасяне.

letsgo
става и за слънцето Peace Peace

# 226
Dai4eto, супер си!  Hug Как беше като усещане? Лек или по-мазен? Според теб добре ли е за смесена кожа? Нещо не мога да му намеря състава в нета.

# 227
Допълнението на слънцезащита към формулата осигурява активна защита срещу UV лъчите. Този лек крем с мека текстура също съдържа пигменти за отразяване на светлината за озаряване на цвета на кожата от момента на нанасяне.

letsgo
става и за слънцето Peace Peace

Кремчето е с IP12, признавам, че не съм наясно това какво точно ще рече Embarassed, пък и по аптеките на места казаха, че е фактора, на места не знаеха... но ако е фактора, за лятото това е безумно малко, особено ако става дума за кожа, предразположена към пигментация. Наистина го дават за дневен, но като знам какви последствия съм имала от слънцето при редовно мазане с крем SPF 50+, за такъв с по-нисък фактор не си и помислям  Naughty Ако някой може да даде малко повече яснота по въпроса, нека да се включи.
Много ме интересуваше и мен това кремче, евентуално бих го слагала през 1-2 вечери за поддържане на резултата. След опита ми с другите 2 продукта от серията, нямам грам съмнение, че си струва да се пробва,  само дето в нито една аптека не успяха да ми дадат категоричен отговор става ли за лятото, така че все още не съм си го взела Rolling Eyes Веднъж си докарах беля с ползване на избелващи продукти по това време и вече доста се страхувам.

# 228
*Mademoiselle*, това ли си ползвала?

Напълно ли премахна петната ти? А те от слънцето ли бяха? За мен фактор 12 е ок. Кожата ми е тъмна и до скоро проблеми със слънцето нямах. Миналото лято за първи път в живота ми изгорях на морето. Явно това слънце става много гадно. Преди години като се сетя как се пържех и нищо ми нямаше.

P.S. Забравих. IP е френското на SPF  - Indice de Protection

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 12:58 от letsgo

# 229
Честно да ви кажа резултатите от това кремче при мен не са отлични, ами средни. Предполагам, че другите две

въпросните ще имат по-голям ефект. Но мисля да ги ползвам чак октомври, защото и мен ме е страх да не се проваля нещо. И за мен фактор 12 е малко. Naughty Ако имаше 100 щях да си сложа Mr. Green

# 230
Dai4eto, супер си!  Hug Как беше като усещане? Лек или по-мазен? Според теб добре ли е за смесена кожа? Нещо не мога да му намеря състава в нета.

# 231
  Blush извинявай забравих да отговоря Blush Blush Blush

утре имам изпит и съм много разсеяна

Като усещане е лек, попива за около 10 минутки. Аз съм с мазна кожа и ми беше екстра. За това мисля, че за смесена също ще е идеален.
Състав
LIPOQUINOSOMESTM 5%, избелващ комплекс 10%, UVA/UVB слънцезащита, пигменти, отразяващи светлината.

Hug Hug Hug Hug

# 232
*Mademoiselle*, това ли си ползвала?

Напълно ли премахна петната ти? А те от слънцето ли бяха? За мен фактор 12 е ок. Кожата ми е тъмна и до скоро проблеми със слънцето нямах. Миналото лято за първи път в живота ми изгорях на морето. Явно това слънце става много гадно. Преди години като се сетя как се пържех и нищо ми нямаше.

P.S. Забравих. IP е френското на SPF  - Indice de Protection

letsgo, много благодаря за разяснението за IP, наистина не бях наясно Hug Щом си по-тъмничка може би няма да е проблем при теб, но аз съм прекалено бяла, а и с тази склонност към петна... направо се пазя с най-силните възможни средства  Peace

За избелване ползвах точно тези продукти, които си показала. Петънцата ми не бяха от слънце, а заради стар проблем с хормони, който отдавна отшумя, те обаче си останаха. От тогава бях напрекъснато в опити да се отърва от тях и чак тази година напълно успях благодарение на въпросните продукти. Безумно доволна съм. Е, не ми е перфектен тена все още, малко мътен ми изглежда, но петна вече няма  Grinning

# 233
*Mademoiselle* завиждам ти благородно Blush  аз отбелязах една година в борбата с петната, но още поразителен ефект няма Mr. Green

# 234
  • София
Аз да кажа, че съм изумена от кремчето Кларина, което препоръча Letsgo. За два дни и няколко мазания пъпчиците, които имах направо се излекуваха. Бяха ми излезли някакви гадни след последната маслена баня и кремчето ги пресуши и започнаха да зарастват. За мен това е много бързо, моите трудно се оправят по принцип. Crazy

# 235

ето го и кремчето, ако някой се чуди как изглежда  Peace

Аз последната седмица се опъпчих много неясно защо!? Станах с 10 нови пъпки на лицето и ще си го взема тая вечер да го пробвам  Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 16:36 от Dai4eto

# 236
*Mademoiselle* завиждам ти благородно Blush  аз отбелязах една година в борбата с петната, но още поразителен ефект няма Mr. Green

Dai4eto, най-искрено ти пожелавам да успееш да се справиш с тях възможно най-скоро  Hug Много са упорити действително, но и ние трябва да сме упорити в борбата с тях  Peace На мен това ми е... даже и не помня точно, но ще стане или четвърта, или пета година, откакто се бяха появили. Има си начини според мен, само че при всеки е различно и няма гаранция какво ще подейства. При някои явно лесно се повлияват, при други почти нищо не дава резултат. Аз сериозно се бях замислила за лазер, но...хубаво, че не се стигна до там.

# 237
  • София
И при мен стана така, не знам защо...ама сякаш от маслената баня Thinking

Кремчето поне е евтино (2.60).. 'щото аман от скъпи експерименти без резултат Crossing Arms Laughing

# 238
Dai4eto, много ме зарадва!   bouquet За лятото ще взема кремчето на Lierac.

*Mademoiselle*, ако LED Trio E не ми премахне напълно петната ще пробвам и аз серумите на Lierac. Само се чудя дали сега или да оставя за на есен.  newsm78 Петната поизбеляха. Днес се обелих за n-ти път. Имам още за около седмица. Дано да се махнат гадовете.

Illy, много се радвам, че и при теб Кларина действа.  Grinning И при мен пъпчиците заздравяват много бързо. Дори изобщо не правят ранички и корички, както обикновено. Още се чисти лицето ми, но разликата е огромна само за две седмици. Но не пропускам вечер, без да се намажа. Мажа на дебел слой още щом се прибера и стоя така до сутринта.

# 239
за първи път чувам за този крем на Хималая ама звучи добре!......а и цената е супер и ако не ми хареса няма да злобея срещу аптекарката Laughing

Да се похваля,че от 2-3 дни съм с чисто лице без петна и пъпки!!!!Не мога да се позная в огледалото-последните зимни месеци бяха ужасни за мен и бях забравила как изглеждам....
Даже ми се струва ,че промяната стана буквално за седмица.....Ползвам няколко нови продукта и не знам на какво се дължи.След като изхарчих куп пари за козметика без резултат реших да пробвам въпросния Ахромин (изгледаха ме зле в аптеката....). Ползвам го вечер и лицето ми се избистри доста.Ползвам и термална вода и чай от лайка ,който си пръскам по лицето Wink Смених ФДТ-на с Виши за суха кожа-понася ми добре.И най-накрая се сдобих с крема ,който ми действа най-добре и прави лицето ми блестящо Garnier Skin Renew,Anti-Sun damage, само че не мога да го намеря в БГ...Много добре се съчетава с ФДТ.
Всички тези продукти са странни марки и не очаквах да ми харесат,но в момента кожата ми признава само тях,а и резултатът е повече от блестящ.Сега изглеждам прилично дори без грим......а преди седмица ме беше срам да се покажа дори на най-близките ми хора....
Дано положението се задържи така

Общи условия

Активация на акаунт