Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 66 008
  • 434
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Каталина, виждам, че си писала за ниско тегло и стрес. Аз имах подобен проблем, но килограмите така и не успявам да си върна. Винаги съм си била слабичка, но все пак искам да кача 2-3 килограма. Ще споделиш ли дали си се справила с този проблем и как, ако не е много нахално?

Малко извън темата е, ще прощавате..  bouquet

# 331
Каталина, виждам, че си писала за ниско тегло и стрес. Аз имах подобен проблем, но килограмите така и не успявам да си върна. Винаги съм си била слабичка, но все пак искам да кача 2-3 килограма. Ще споделиш ли дали си се справила с този проблем и как, ако не е много нахално?

Малко извън темата е, ще прощавате..  bouquet

Ами....аз бях много зле в края на лятото.38 кила Shocked Сега съм 44-45.Не съм се насилвала да качвам ,стана постепенно и имам нужда от още малко.Пих разни витамини,бирена мая.....казват ,че се качвало от тях ама не е вярно!Сега не съм толкова стресирана и положението се оправя от самосебе си.Иначе не знам за начин за качване-може би повечко протеини,но не и мазнини,защото вместо да се закръгля като цяло ,само хващам целулит,което е странно за кльощави крака Laughing
Сега си взех Герикапс (Геритамин) ,които са добри и за избистряне на тена на лицето и понякога повлияват и пъпките....
Иначе и аз вече 2 години съм хърба.....а преди това бях 52 кила.....и промяната стана за 2 месеца поради стрес пак

# 332
  • София
Благодаря ти  bouquet Всички неща съм ги правила и аз, но нещо няма резултат..
Иначе от Герикапс аз съм много доволна, и ноктите и кожата стават много хубави при приема.

# 333
Записвам се при вас и бягам да чета назад!  Hug

# 334
Ами вчера четох темата за Геритамин и се зарибих и днес си купих...дано забележа нещо.Поне не е скъпо като Ревалид и Пантогар....
Ох...иначе за качването на кила и аз се интересувам,ама да е здравословно качване.....Обикновено през май пак почвам да свалям Rolling Eyes и това няма да е добре,защото засяга косата ,кожата ,а и вътрешните органи Sad

# 335
Поздравления за хубавата и полезна тема!  bouquet
Подсетена от вашите коментари и аз се захванах по-сериозно с лицето си.
Имам няколко тъмни петна, от слънцето вероятно(защото не съм пила противозачатъчни).
Дразнят ме винаги като се погледна в огледалото.
Май сега е вече късно за по-радикално избелване,но ще опитам с нещо природно.
Вчера се намазах с настъргана краставица и много ми беше добре лицето.
Сега варя отвара от магданоз.
Купих си минерална пудра с екран 50 на SVR.
Ще я слагам над слънцезащитния ми крем(JCD-bio taches 40),че е много плътен и стои бял на лицето.
Добре че свършва и ще търся нещо да попива по-добре.
Взех си и измиващ гел с изсветляващ ефект на URIAGE(depiderm citywhie).
От същата серия имат дневен крем,но е само с UVB 15 и серум за изсветляване.Ще си помисля и за тях,нека да видя как ще е гелчето.
Много съм навита за това:Noreva Trio expert.Рол-он е и се слага само върху петната.Ако някой го е ползвал да сподели? Hug

# 336
Иначе от Герикапс аз съм много доволна, и ноктите и кожата стават много хубави при приема.

витамини ли е това? колко парички струва?

# 337

витамини са - А и Е.Пият се месец после се почива 30-40 дена задължително! и после пак....
днес ги купих за 3.50 за 20 капсули.По 1 на ден!!!
има тема за Геритамин (Герикапс) -ако я намериш чети.Геритамин вече не се произвежда научих днес!
аз ще го пробвам за лицето- за тена

# 338
  • София

Каталина е обяснила всичко Simple Smile
Герикапс се комбинират страхотно с Калмацин, бирена мая, Дермабион Peace

# 339
ами.....така е по листовка.Първия месец само и то при сериозен косопад,а на мен косата ми яко се проскуба миналата есен( заради стрес и ниско тегло) и това наистина ме спаси.Другите 2 месеца в нормални дози.Но и не съм ги смесвала с други витамини!
Няма страшно.....просто не трябва да се прави системно! Peace

Ааа така е по-добре. Не трябва да е системно. Щом е регулирано е екстра. Peace

И аз стм много доволна от Герикапс. Heart Eyes

# 340
Моля ви, кажете за Дермабиона по каква схема се пиеше. На кутията пише по 2 хапчета на ден, ама мисля, че тук бях чела за някаква схема.
Иначе аз пих един месец Мерц, после един месец бирена мая, ама ефект никакъв
Дано от това поне видя някаква полза, че ми писна вече да давам всеки месец сума пари за козметики и пак да съм като пица в лицето

А  този Герикапс не е ли за коса или има ефект и върху кожата

# 341
Момичета, този геритамин  май е нужно да се изпише от лекар  newsm78   
четох една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156154

нещо страх ме хвана  Confused

# 342
Момичета, този геритамин  май е нужно да се изпише от лекар  newsm78   
четох една тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156154

нещо страх ме хвана  Confused

Няма какво толкова да се случи.....ако не се прекалява и се спазва схемата на прием.Не съм чувала да е навредило на някой.Аз за по-сигурно ще ги пия отделно- т.е. спрях мултивитамините, за да не претоварвам бъбреците

# 343
Искам да попитам за употребата на копринената ръкавичка за лице.
Първо - търкате ли до видими търкалчета от мъртви клетки?
Второ - колко често го правите?
Трето - появяват ли ви се в деня на ползване подобие на пъпки - по-скоро леки подутинки, които са червени на цвят?

За тяло я ползвам и съм мега доволна. Но с лицето още не мога да двана цаката. Първия път, като я позлвах за лице бях във възторг, но следващия ...

Понеже вече сменям втора ръкавичка и съм много доволна - да отговоря на запитванията ти   bouquet

1. Да, понякога, когато примерно цяла седмица не съм ексфолирала дълбоко, падането на повърхностния слой мъртви клетки е доста видимо  Peace Ако го правя два-три пъти в седмицата обаче не винаги е така - при мен процедурата се улеснява, ако лицето е "накиснато", т.е. ексфолирам към края на душа,  не в началото, когато кожата ми е суха и опъната  Peace

2. 2 пъти седмично цялото лице, отделно ако има някое петънце за заличаване може само него и по-често, но не бива да се претърква кожата - тя все пак има важна защитна функция  Peace Според мен човек трябва да устои на желанието да ексфолира прекалено често и надълбоко (независимо с кой продукт), защото така кожата става много по-чувствителна, а и понякога несъзнателно наблягаме повече на проблемните участъци, което може да ги влоши и раздразни допълнително. Избягвам да ексфолирам, когато са ме нападнали пъпчици, имам чувството, че ги разранявам и разпространявам инфекцията  Tired

3. не са ми се появявали подобни неща... болезнени ли са? Истински пъпчици ли са, или по скоро като обривче? Странно е наистина, появявали ли са ти се от нещо друго?

# 344
За пигментни петна след бременността си ползвах много кремове, но единствения, който ми изчисти петната е Иклен - серум на Мерк - в аптеката ми казаха че това е най-добрия депигментиращ серум на пазара, и аз си го взех. Изключително доволна съм защото всички петна ми изчезнаха от него, най-хубавото е че няма никакви киселини и може да се ползва през цялата година, дори през лятото. Това е продукта който на мен ми помогна да се справя с проблема - "маска на бременността".

Общи условия

Активация на акаунт