Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 66 013
  • 434
  •   1
Отговори
# 390
С този Мелабел се наплесках вчера вечерта и понеже днес не съм излизала и сутринта повторих.Намазах по цялото лице и то доста обилно-както обичам да правя......за сега няма никакъв излющващ ефект.....а и нищо не усещам като го слагам!Бих казала даже ,че много омекотява......цял ден лицето ми е меко и се чувства много добре!
Реших да споделя,понеже подходих с доста предразсъдъци към крема....Чудя се дали добрият ефект ще се запази newsm78 А ако леко избели ще съм още по-доволна,но пише да се ползва месец!
Сега отивам да се мия и пак да слагам от него.....

# 391
katalina69, от никой продукт с такова действие лющенето не започва веднага, даже и от пилингите, прилагани в салоните, които са доста по-силни. Трябва да минат няколко дни, а и си зависи от плътността на кожата все пак, може при някой да е съвсем незначително  Peace

# 392
Момичета аз пък разбрах една полу-добра новина Mr. Green При раждането хванах някаква стафилококова инфекция и слава на Бога съм се излекувала от нея с антибиотика. Сега пък имам ново 5 - Ентерококова ифекция Laughing ще се гръмна значи . Сега пак антибиотик за 2 месеца Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 393
katalina69, от никой продукт с такова действие лющенето не започва веднага, даже и от пилингите, прилагани в салоните, които са доста по-силни. Трябва да минат няколко дни, а и си зависи от плътността на кожата все пак, може при някой да е съвсем незначително  Peace

ами още следя.....Аз обаче ползвам ексфолиант почти всеки ден.....и е възможно ако нещо се лющи да си пада незабелязано  newsm78
Правя си и маслената баня за разнообразие!Действа ми много добре засега!

Само е гадно ,че сега ще трябва да се омазвам с висок фактор,а те стоят едни такива бели.......

# 394
Само е гадно ,че сега ще трябва да се омазвам с висок фактор,а те стоят едни такива бели.......

Не всички. Аз в момента ползвам Аvene Emulsion spf50+, идеално попива и няма никакво побеляване. Ползвала съм също Bioderma spot и Galenic, и двата с фактор 50, също не оставят никакви бели следи, много са добри  Peace 

# 395
аз сега съм с Кларинс.Иначе имам и ф. 30,който е страхотен ама не знам дали е достатъчен......

# 396
аз сега съм с Кларинс.Иначе имам и ф. 30,който е страхотен ама не знам дали е достатъчен......

За кой Clarins става въпрос, ще споделиш ли? Да не е този, който предлага 8-часова защита? Мислила съм си да го тествам, но се разколебах след една статия, че не е възможно да има слънцезащитни продукти с толкова продължително действие и че това било рекламен трик (не знам колко е вярно, просто реших за сега да си остана на изпитаното).  Предполагам слънцезащитните им за лице са доста добри, аз имам впечатления само от продуктите за тяло и съм невероятно доволна. За фактора, честно казано не бих рискувала с 30 по това време на годината и още повече, че ползваш избелващ крем. По-добре си вземи максимална защита  Peace

# 397

За кой Clarins става въпрос, ще споделиш ли? Да не е този, който предлага 8-часова защита? Мислила съм си да го тествам, но се разколебах след една статия, че не е възможно да има слънцезащитни продукти с толкова продължително действие и че това било рекламен трик (не знам колко е вярно, просто реших за сега да си остана на изпитаното).  Предполагам слънцезащитните им за лице са доста добри, аз имам впечатления само от продуктите за тяло и съм невероятно доволна. За фактора, честно казано не бих рискувала с 30 по това време на годината и още повече, че ползваш избелващ крем. По-добре си вземи максимална защита  Peace
Ето този е:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P211011&categoryId=C14264
Имам малката опаковка,ама е доста икономичен.....Вътре е много течен и се разнася много лесно....Но си оставя лек бял отенък,но пък после попива....
Миналото лято ми го препоръчаха заедно с един избелващ гел.....Препоръчва се за чувствителна и акнеична кожа.....Прочетете отзивите на линка за повече инфо.Аз не съм го ползвала от миналото лято и вече не помня......сякаш леко матира-може би заради частиците,но придава и блясък-странна работа!
А 8 часова защита звучи много абсурдно.....но зависи какво ще правиш тези 8 часа-ако си на плаж трябва поне да се повтори.Иначе ако не си изложен на пряко греене възможно е да издържи....
А другия ми е 50 на Ивостин- той обаче е мноооого бял-като маска седи  Laughing

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 18:26 от katalina69

# 398
Ето този е:
Имам малката опаковка,ама е доста икономичен.....Вътре е много течен и се разнася много лесно....Но си оставя лек бял отенък,но пък после попива....
Миналото лято ми го препоръчаха заедно с един избелващ гел.....Препоръчва се за чувствителна и акнеична кожа.....Прочетете отзивите на линка за повече инфо.Аз не съм го ползвала от миналото лято и вече не помня......сякаш леко матира-може би заради частиците,но придава и блясък-странна работа!
А 8 часова защита звучи много абсурдно.....но зависи какво ще правиш тези 8 часа-ако си на плаж трябва поне да се повтори.Иначе ако не си изложен на пряко греене възможно е да издържи....

Мерси много  Hug Може би в такъв случай за мен няма да е съвсем подходящ, аз съм с по-скоро суха кожа. Попитах, защото много ми се иска да прочета лични впечатления за този, 8-часовия, тъй като и на мен ми се струва прекалено странно да е толкова издържлив. Но ако е наистина така е доста практично, в градски условия и на работа честото мазане си е трудна задача  Confused

# 399
Ето този е:

Мерси много  Hug Може би в такъв случай за мен няма да е съвсем подходящ, аз съм с по-скоро суха кожа. Попитах, защото много ми се иска да прочета лични впечатления за този, 8-часовия, тъй като и на мен ми се струва прекалено странно да е толкова издържлив. Но ако е наистина така е доста практично, в градски условия и на работа честото мазане си е трудна задача  Confused

Ами и аз съм със суха кожа!Малко е трудно да се опише този продукт.......Отначало даже мазнее,после си попива.Иначе вярно предпазва много -аз съм била с него на плаж във флорида в най-голямата жега и то с часове....лицето ми си е оставало бяло....докато само за 2 часа разходка раменете ми бяха подпалени!Но сега като си мисля- бих си сложила нормалния подхранващ крем и после този....защото той няма подхранващи и хидратиращи качества.Абе това с високите фактори ми е странно......свикнала съм с обикновен крем с някаква защита- 30.....

# 400
Мацки аз си поръчах една маска за лице от аптеката. Една моя колежка има слънчева алергия и от тази маска лицето и е бяло мега чисто. Съдържа сяра, глицерин и спирт. Довечера ще я взема и ще спя с нея та скоро ще докладвам и за резултати. Hug

# 401
  • София
Мацки аз си поръчах една маска за лице от аптеката. Една моя колежка има слънчева алергия и от тази маска лицето и е бяло мега чисто. Съдържа сяра, глицерин и спирт. Довечера ще я взема и ще спя с нея та скоро ще докладвам и за резултати. Hug

Сярата много изчиства лицето. Даже е една от основните съставки на Авен Диакнеал, доколкото помня. После да пишеш как ти се отразява. И през деня задължително пак със слънцезащита трябва обаче Simple Smile

# 402
  • София

Какво стана с маската? Има ли ефект?

# 403
Така.......Аз да се включа пак и да споделя,че наистина ми се излющи малко лицето от тоя Мелабел!!!!Гадно,ама само за 2 дни и ми мина.....Лющи се само по гънките- около носа и на брадичката.....по гладките повърхности имаше някакви наченки на лющене,ама с ексфолианта веднага изчезнаха.Най-лошото беше под долната ми устна Sad там бая ми се излющи ,но мина за 2 дни и не се забелязваше като имах крем....само като си сложа ФДТ си личи неравността и нецелостта на кожата-нормално.....
Сега се чудя....да пробвам ли пак  newsm78 .....ползвах го само около 4 дни и естествено ефект няма......Само се вкарвам и аз в някви филми..... Rolling Eyes

Иначе слънцето днес е силно.....Лицето и шията ми бяха предпазени, ама седях на едно кафе 2-3 часа......и сега лявата ми ръка е изгоряла яко на ръкав и имам много червена линия м/у врата и едното рамо.... Shocked Дясната ми ръка беше на сянка.... Laughing

# 404
Добро утро момичета Hug

Да докладвам за маската: изсуши ми пъпките, но те пак си излизат някакви и то спирка няма. Махнах всичко сребърно, че започна да почернява. Самата маска изсъхва много бързо, но на пипане все едно е мокра още, но не е.  Аз си изпих антибиотика и нещо голямо подобрение не забелязвам Mr. Green, а само се наливам с лекарства.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт