Как да се справим с пигментните петна (акне, хиперпигментации и др.) - 2 тема

• 65 989
  • 434
  •   1
Отговори
# 375
Ама мацки то при всеки е различно. При мен примерно само носът започна да ми се бели, друго нищо. Но четох някъде други мацки разправяха как са се лющели здраво. Та за това ви казвам. Ама вие как не смеете да мажете. Аз каквото си купя веднага го плякам на лицето, никакви тестове и чудеса не правя Rolling Eyes

# 376
Ами то моето лице уж носи на всякакъв произвол от моя страна......ама това с лющенето не искам да става ,защото после и ФДТ да си сложа пак си личи като ти стърчат разни люспи от лицето.... Embarassed
доста е смешно......Ама сега като се измия ще се наклепам пък да видим.....

# 377
 smile3529
Много полезна тема ; ще се опитам да я прочета цялата.

# 378
Някой пробвал ли е да заличи петната с белтък? Когато бях тийннейджърка страдах от младежки пъпки. Казаха ми да се мажа с един крем, от който цялата ми кожа се излющи и ми се появиха кафеникафи петна. Бях чувала, че белтъкът прави чудеса и започнах да се мажа всяка вечер. Лицето ми се оправи.
След раждането под лявата око ми се появи кафеникаво продълговато петно. То постепенно се издължава и се притеснявам да не стане по-голямо. Мисля пак да опитам с белтък.

# 379
мазала съм се с белтък, но много опъва кожата и става суха след това.  Обаче на мен 10-15мин ми се виждат малко за маска и затова я държа около час  Embarassed

# 380
Аз също стоя около половин час. Но, за да не ми се изсушава кожата след като се измия с вода само попивам с кърпа без да търкам лицето. Така кожата става мека.

# 381
  да вземем пример  Mr. Green  http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2088031

# 382
хахахаха представям си... Аз си направих маска с мая, ама много течна ми стана пу ooooh! Между другото на мен много ми се омазни лицето и идея нямам от какво. Може би от кремчето Здраве newsm78

# 383
Ох, "мерси" ще кажа аз на такава дарба  fingerscrossed
Dai4eto, аз не съм забелязала такъв ефект от Здраве-то. При мен има дни в които при едни и същи манипулации, кожата се омазнаява различно. Може нещо такова да е и при теб Thinking

# 384
Аз направих този тест пуснат по-горе.но защо излизат такива йеруглифи,иначе,поне се виждат някой витамини май които ми лиспват....
Посочените от Вас симптоми предполагат недостиг на:

Витамини
· Витамин A
· Витамин B1
· Витамин B2
· Витамин B3
· Витамин B6
· Витамин B8
· Витамин B9
· Витамин B12
· Витамин C
· Витамин E
· Витамин F
· Витамин H
· Витамин K
· Коензим Q10

Минерали
· Калций
· Цинк
· Магнезий
· Мед
· Желязо
· Молибден
· Селен

#Crazy #Crazy

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 23:05 от анаморф

# 385
анаморф, пробвай да смениш Encoding-a. В офиса като го правихме, се показаха йероглифи и не можаха да се оправят, но в къши като избрах Unikod (UTF8) и се показаха нормални букви  Peace Ако не стане, остава успокоението че поне може да се ориентираш за витамините, но за минералите - няма как.  Sad Текста отдолу дава препратка към секцията Любопитно и продуктите на фирмата, така че не пропускаш много от него  Peace
Иначе как ти се струва, аз си мисля че въпросите са смислени и може да има някаква доза истина  Laughing

# 386
а АХРОМИНА има ли ефект на лющене.
Също и за ДЕРМАБИОНА, питах ама никой не каза, как го пиете т.е. какво количество

# 387
  • София
Също и за ДЕРМАБИОНА, питах ама никой не каза, как го пиете т.е. какво количество

Пия го по схемата на опаковката. 2 таблетки на ден. Peace
Преди две-три години, когато го пих за първи път беше по-различна- първият месец сякаш беше 3х2, вторият 3х1. Ама не съм убедена дали правилно помня, тогава лекарка ми го изписа.

# 388

Aхромина е плътен! Мазничък е-като нощен.....Не излющва!!!!!!даже прави кожата мека

# 389
Благодаря ви, за пореден път сте много отзивчиви  bouquet
Значи ги започвам и двете.
А някакви отзиви за това кремче
http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4&id=11
Че нали трябва след ахромина нещо с висок фактор

Общи условия

Активация на акаунт