Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 834
  • 13 827
  •   3
Отговори
# 10 995
  • Пловдив
Мнение конкретно за нея нямам,но онкохематологията в Пловдив мисля е единствената тази в "Св.Георги".
Потвърдиха ли се опаснията на хематолога и вашите?
Извинявам се ,че не ви отговорих на личното ,но не съм влизал няколко дни,не бях особено добре.

# 10 996
Добър специалист за зъбни импланти?

# 10 997
Може ли, ако някой разполага с актуален тел. номер на д-р Троев - ендокринолог, да ми го предостави, защото на посочения в интернет не отговаря. Не съм ходила при него във ВМИ и не знам на какъв принцип се записва час, преди в Хрискомед бе по-лесно откриваем. Smiley

# 10 998
Някой има ли мнение за Събка Дякова-Чехович- психолог?

# 10 999
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър дерматолог за преглед на няколко бенки. Може и онко-дерматолог, ако някой е посещавал такъв и има добри отзиви моля да сподели. Благодаря.
Здравей, от години съм пациент на доктор Гюрова. Работи в онкодиспансера и има частна клиника. Махала ми е бенки много пъти. Спокойна съм, защото знае какво прави.

# 11 000
Здравейте,
Интересувам се от една ендокриноложка, за която пише в списъка, но поста е от доста отдавна и искам да попитам дали някой случайно знае дали др Милана Гяурова, която работеше на бул. "Пещерско шосе" № 11 все още практикува.
Била съм при нея, но преди доста години и сега пак имам нужда да отида при добър ендокринолог.

# 11 001
Здравейте,
Интересувам се от една ендокриноложка, за която пише в списъка, но поста е от доста отдавна и искам да попитам дали някой случайно знае дали др Милана Гяурова, която работеше на бул. "Пещерско шосе" № 11 все още практикува.
Била съм при нея, но преди доста години и сега пак имам нужда да отида при добър ендокринолог.
Тя не е ендокринолог. Специалист Образна диагностика е.

# 11 002
Здравейте, моля за препоръки за ортопед за новородено. 😊
Благодаря Ви.

# 11 003
Здравейте,
Тя не е ендокринолог. Специалист Образна диагностика е.

Знаете ли дали практикува все още?

# 11 004
  • Пловдив
Благодаря Ви.

Ние ходихме при д-р Димов
д-р Димов

# 11 005
Знаете ли дали практикува все още?
Не зная,но може да пробвате на тел., има в нета.

# 11 006
  • От липите до сините камъни
Мнение конкретно за нея нямам,но онкохематологията в Пловдив мисля е единствената тази в "Св.Георги".
Потвърдиха ли се опаснията на хематолога и вашите?
Извинявам се ,че не ви отговорих на личното ,но не съм влизал няколко дни,не бях особено добре.
Прегледа ни предстои.

# 11 007
А доволна ли останахте и колко голямо беше бебчето като го заведохте?

Благодаря Ви.

д-р Димов

# 11 008
  • Пловдив
А доволна ли останахте и колко голямо беше бебчето като го заведохте?

Благодаря Ви.

д-р Димов

Аз заведох дъщеря си при Томислав Лазаревски. Има частен кабинет на ул. Брезовска и преглежда с ехограф. Прегледа е 50.00 лв и не приемат направления. Насочих се към него, защото беше най-близо до вкъщи. Не може да се стигне с количка до кабинета му, трябва да се носи детето на ръце или в слинг/раница. Тъй като лекаря е млад, е по-обяснителен от по-възрастните му колеги.

# 11 009
Здавейте, може ли препоръка за ендокринолог за проблеми с щитовидната жлеза на възрастен?
Преди 10 години аз съм посещавала доктор Георгиев по препоръка на позната и останах доволна.
Сега не знам работи ли и къде е кабинетът му.

Общи условия

Активация на акаунт