Бял списък за гр. Пловдив

• 2 795 562
  • 13 522
  •   5
Отговори
# 11 355
Др Деница Краевска преглежда деца и др Димитрова в Торакс е детски гин.
Аз при такъв проблем бих търсила добър гинеколог, не е задължително да е детски.

# 11 356
Доктор Думитър Йончев. Кабинетът му е на ул. Иван Вазов. Цар е да овладява цикъл и хормони. Успех, ще сте в добри ръце. Специалист с дълъг стаж. Отделно е и шеф на АГ в Окръжна. Мога да ви дам тел на лични

# 11 357
  • Пловдив
Доктор Думитър Йончев. Кабинетът му е на ул. Иван Вазов. Цар е да овладява цикъл и хормони. Успех, ще сте в добри ръце. Специалист с дълъг стаж. Отделно е и шеф на АГ в Окръжна. Мога да ви дам тел на лични
Ще съм ви много благодарна!

# 11 358
Здравейте , препоръчайте ми хирург в Пловдив- Каспела за чернодробен абсцес

# 11 359
В Каспела не знам, но в Еврохоспитал д-р Атанасов, дм.

# 11 360
Моля ви за препоръка за детски гинеколог.
Дъщеря ми почти на 15г е с неспиращ цикъл от 2 седмици(сега ми сподели чак колко е продължителен)
За доктор Леви часове има чак началото на януари,а аз съм притеснена и не ми се рискува да чакам толкова.

Здравей, мога да препоръчам Росица Ангелова-Стойчева. Може да се запази час през superdoc за нея. Не знам дали работи с деца, но сигурно няма да ти откаже, защото е много добър човек и специалист.

Бтв. За утре има часове

# 11 361
Според анонса в супердок, работи с деца.

# 11 362
Здравейте! Търся по препоръка от педиатър начин да запиша час за Проф. Вичева.
Може и на лично.

# 11 363
Моля спешно за препоръка за добър ортопед, става въпрос за руптура на сухожилие при възрастен. Искаме да потърсим трето мнение. Един казва за операция е, друг казва не е.

# 11 364
  • Plovdiv
Може ли да ми препоръчате алерголог за дете става въпрос, защото нашата алерголожка има свободен час чак след НГ, а  ми се спешно

# 11 365
Здравейте! Някой да има отзиви за др Иванка Рангелова от Пловдив и телефон за връзка?

# 11 366
  • От липите до сините камъни
Здравейте, може ли препоръка за детски хематолог?

# 11 367
  • Близко съм
Записах си час в Торакс, за Кунчев, но сега видях в сайта му че проф.прегледи прави само в лабинета му на Руски. Ще ме върне ли според вас , защото се записах в Торакс през супердок?

# 11 368
Според мен не. Супердок потвърди ли резервацията?

# 11 369
  • Близко съм
Да

Общи условия

Активация на акаунт