Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 116
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 340
Здравейте!
Някой може ли да сподели мнение за доц Нончев в Каспела. Предстои ми биопсия на щитовиден възел и много се притеснявам. Не намерих мнения за него ,странно!

# 11 341
Здравейте!
Някой може ли да сподели мнение за доц Нончев в Каспела. Предстои ми биопсия на щитовиден възел и много се притеснявам. Не намерих мнения за него ,странно!
Най-добрия избор, който си направила. Той е най-добрия за Пловдив!

# 11 342
Подкрепям! На майка ми прави биопсия преди две години.

# 11 343
  • Пловдив
Правила съм биопсия при Д-р Нончев.Мислех,че ще е нещо страшно, а се оказа убождане със спринцовка с инсулинова( най-тънка )игла под ехографски контрол.Дано резултата от изследването е добър.

# 11 344
И на мен ми прави ТАБ миналата година, самата процедура не е кой знае какво, не се притеснявайте от нея, единият ми възел беше със засилен кръвоток и имаше лека болка, докато при другия възел се усети само убождането.

# 11 345
Слава Богу! Много ме успокоихте! Към него ме насочи д-р Ботушанов старши. Както казвате,притеснението ще е докато излезнат резултатите! Една дама във друга тема беше написала лоши отзиви за него и затова се бях поизплашила! Благодаря ви!

# 11 346
Д-р Кетев също е добър,преглежда в Спс поликлиниката,но май само определени дни.
Здравейте.Може ли да дадете актуален номер на доктор Кетев за час за преглед.Благодаря😊

# 11 347
Здравейте! Трябва ми консултация с децки онкохематолог.Някой да има телефон на д-р.Мария Спасова? Или да ми препоръчате друг  специалист? Благодаря!

# 11 348
Здравейте! Трябва ми консултация с децки онкохематолог.Някой да има телефон на д-р.Мария Спасова? Или да ми препоръчате друг  специалист? Благодаря!
Д-р Стоянова, но не знам дали още работи
Завеждаше детската онкохематология във ВМИ

# 11 349
В ВМИ нали? Имам го. 0888387706

# 11 350
Здравейте! Трябва ми консултация с децки онкохематолог.Някой да има телефон на д-р.Мария Спасова? Или да ми препоръчате друг  специалист? Благодаря!
В ВМИ нали? Имам го. 0888387706
Да ВМИ на Васил Априлов.
Сърдечно благодаря!

# 11 351
Здравейте, търся много добър кожен лекар, който да направи профилактика  на вече хроничен еризипел.

# 11 352
Здравейте, търся много добър кожен лекар, който да направи профилактика  на вече хроничен еризипел.
Д-р Мариана Лукова

# 11 353
Здравейте, тъй като не съм от Пловдив , бихте ли ми  препоръчали лекар за разбиване на камък в бъбрека
Спешно е моля Ви

# 11 354
  • Пловдив
Моля ви за препоръка за детски гинеколог.
Дъщеря ми почти на 15г е с неспиращ цикъл от 2 седмици(сега ми сподели чак колко е продължителен)
За доктор Леви часове има чак началото на януари,а аз съм притеснена и не ми се рискува да чакам толкова.

Общи условия

Активация на акаунт