Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 077
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 325

Не знаех, че вече е станал доцент.

# 11 326
Здравейте, моля за препоръка за педиатър, при който мога да преместя  бебето като негов личен лекар.

# 11 327
За кой район на Пловдив? Добре е да ти бъде в квартала, когато е болно детето, не винаги имаш възможност да прекосяваш целия град за преглед.

# 11 328
В центъра  сме и понеделник пазара ни е близо  като ориентир, въпреки, че бихме направили  компромис  с района, ако си струва.
Някой с отзиви за др Жени Пашева?

# 11 329
аз пак с питане за дерматолог за акне на тийн
ходихме при двама-никакви изследвания, директно изписват мазила , които после не действат

# 11 330
Кога  имам право на направление за невролог,тъй като имах от08.11,след това съм била 5 дена в неврологично отделение на болница?

# 11 331
Мисля, че в рамките на 30 дни след изписването от болница трябва да бъдете прегледана там, ЛЛ няма право да издава нови направления.

# 11 332
След изписването имате право на два прегледа, в рамките на месец, в същото отделение. Пише ви го в епикризата, понякога фиксират и датите.

# 11 333
Някой може ли да слодели мнение за Д-р Сийка Андонова - семеен лекар?
Кабинетът ѝ е в сградата на Фи хелт на бул. България 4.
Аз съм при нея и мисля да се махам. На настроения е. Леко надменна и груба.

# 11 334
След изписването имате право на два прегледа, в рамките на месец, в същото отделение. Пише ви го в епикризата, понякога фиксират и датите.
 Това го зная, но мисълта ми беше друга.Правя физиотерапия с направление  от ЛЛ,а ми препоръчаха още един курс,защото  имам частична пареза от дискова херния. Трябваше ми направление  за физиотерапия от невролог,но разбрах,че немога на този етап.Благодаря на всички, които се включиха.И да,от болницата могат да ми дадат,но само,ако постъпя в отделението по физиотерапия, а това не ми се иска.

# 11 335
Иди на санаториум, тъкмо от физиотерапията ще ти дадат направление. Само да намериш място.

# 11 336
Иди на санаториум, тъкмо от физиотерапията ще ти дадат направление. Само да намериш място.
Няма да намеря,защото щели да работят до 20 .12,а аз съм и на контролен преглед другата седмица.Чакам разрешение за ЯМР от болницата следващата седмица.Така,че нямам  никаква възможност за физиотерапия да я продължа.Благодаря ти все пак DeVa  със съветите!

# 11 337
lavaca, направлението от физиотерапията важи 1 месец. Значи след Нова година също може.
Ако искаш, на ЛС ще ти пратя линк към групата за санаториуми, все някой се отказва.

# 11 338
lavaca, направлението от физиотерапията важи 1 месец. Значи след Нова година също може.
Ако искаш, на ЛС ще ти пратя линк към групата за санаториуми, все някой се отказва.
ОК.Прати ми.

# 11 339
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър детски хирург за дъщеря ми 7г.

Общи условия

Активация на акаунт