Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 077
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 310
Здравейте, не съм от Пловдив.
Става въпрос за дете на 2,5 години, което ходи на пръсти.
Мускулатурата на краката му е изключително стегната. Посещавам рехабилитатор, но правим само масажи.
Разбрах, че в Пловдив има център за рехабилитация за деца, където могат да се прилагат повече методи за рехабилитация, освен масажи.
За съжаление нищо по-конкретно не ми казаха.
Моля, ако някой може да даде насоки.
Също ако знаете добър детски ортопед и невролог ще съм благодарна.

# 11 311
Здравейте, не съм от Пловдив.
Става въпрос за дете на 2,5 години, което ходи на пръсти.
Мускулатурата на краката му е изключително стегната. Посещавам рехабилитатор, но правим само масажи.
Разбрах, че в Пловдив има център за рехабилитация за деца, където могат да се прилагат повече методи за рехабилитация, освен масажи.
За съжаление нищо по-конкретно не ми казаха.
Моля, ако някой може да даде насоки.
Също ако знаете добър детски ортопед и невролог ще съм благодарна.
Дъщеря ми имаше подобен проблем. Оказа се скъсен ахилес.
За детски невролог препоръчвам д-р Йорданка Пискова.
За ортопед - д-р Стефан Димов.
Комбинацията от тези двама лекари + рехабилитации при Атанас Пешкиров помогна да изчистим проблема.

# 11 312
Здравейте , тъй като не съм от Пловдив да Ви помоля да ми препоръчате добър Нефролог спешно е става въпрос за пикаенее на кръв.

Д-р Димитър Николов. Работи в Медицински център "Хипократ-Н"
+1 за доц. Николов

# 11 313
Много Ви, благодаря !
Лек ден !

# 11 314
Някой може ли да слодели мнение за Д-р Сийка Андонова - семеен лекар?
Кабинетът ѝ е в сградата на Фи хелт на бул. България 4.

# 11 315
Къде е най-добре да се направи ЯМР за дискова херния. Един неврохирург  каза Каспела,а другия Пълмед и сега незнам  къде е най-добре.Ще съм Ви благодарна, ако някой ми даде съвет!

# 11 316
Аз съм доволна от Лаборатория Русев, до Окръжна болница. Не е точно за дискова херния, но за за лумбална зона ми беше.

# 11 317
  • Пловдив
Зависи ,кой ще е оператора , кой ще прави фюжъна на изображенията от магнитния резонанс и интраоперативния CT .Обикновено го прави образния диагностик на MRI ,според наличния в
операционната CT .Ако спиналната операция ще се прави в св.Героги -
д-р Димитрова на резонанса в св.Георги.
Ако е само с информативна цел -всеки 1,5Т MRI и добър образен диагностик ще свърши работа.

# 11 318
Лаборатория Русев до окръжна изобщо не си правят труда да разчитат дисковете.На мен ми бяха писали уголемена простата, а аз съм жена и простата нямам.

# 11 319
Здравейте, моето момче на 11г напоследък все го боли корем. Препоръки за детски гастроентеролог

# 11 320
  • Plovdiv
Къде е най-добре да се направи ЯМР за дискова херния. Един неврохирург  каза Каспела,а другия Пълмед и сега незнам  къде е най-добре.Ще съм Ви благодарна, ако някой ми даде съвет!

Аз съм доволна от Медикус Алфа

# 11 321
Здравейте, моето момче на 11г напоследък все го боли корем. Препоръки за детски гастроентеролог
Др Лазарова в Токуда,София!

# 11 322
Иван Янков - детски гастроентеролог и педиатър. Работи обаче и в София, и в Пловдив и часовете за Пловдив бяха доста натоварени, но обръща внимание. Последно работеше на този адрес  ул. "Радецки" 43, Пловдив. Телефонът му е (и на който се звъни за часове) 0889582886.

# 11 323
+1 за д-р Янков. Лятото приемаше на адрес ул. Ангиста 3.

# 11 324
Много благодаря, ще търся д-р Янков

Общи условия

Активация на акаунт