Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 983
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 295
Къде може да ми сложат инжекция в събота и неделя?
В торак също слагат, но с рецепта ако са. Simple Smile
Но е 12 лв или 15 доста е...

# 11 296
Не знам честно казано, но беше доста закъсала, направи няколко курса с тези и се оправи. Ако искаш да разпитам, ми пиши лс да не спасим.

# 11 297
Къде ще ми препоръчате да махна брадавички с течен азот без Кожния, защото направлението ми е друго?

Много зависи какъв вид са самите брадавички.С течен азот доколкото знам махат папиломите.
Ако направлението ти е за онколог виж в КОЦ ; Държавна болница (ул. Васил Априлов).

Иначе плоски брадавички в Кожния с изгаряне махат.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 15:56 от Zhani

# 11 298
Моля за препоръка за офталмолог, става въпрос за бебе на 10 месеца.
Благодаря  предварително.
И слагам д-р Георгиев- ендокринолог в белия списък.
С добри впечатления от професионализъм и отношение към пациента.
Моята дъщеря е недоносена и от бебе на няколко седмици е следена от д-р Матушка Лесенска. Доволни сме от нея. Работи в Окръжна болница и следи недоносените в отделението по Неонатология и в частен кабинет в пресечка на бул. Шести септември, специалист е за ретинопатия на недоносените. В кабинета си приема и с направления по ЗК вкл. в събота, работи и с възрастни, но предимно деца сме виждали в кабинета, в окръжна болница е ясно. Ходили сме и при д-р Васил Маринов (в здравния център срещу задния вход на панаира) за второ мнение, но единственото, което той ни каза тогава беше, колежката е определила всичко безпогрешно и аз няма какво да допълня, т.е. само си дадохме парите.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:36 от AsitaNew

# 11 299
Здравейте, търся препоръки за ортодонт (или клиника). Благодаря!

# 11 300
Здравейте, момичета! Закъсала съм с разширени вени. За красота няма да говоря. Боли много, посинява и ме плаши заради тромб. Към какъв лекар да се насоча? Може ли препоръка?

# 11 301
Съдов хирург ти трябва. За съжаление не мога да дам актуална препоръка за конкретен лекар.

# 11 302
Препоръчвам д-р Весела Йовчева съдов хирург. Видях ,че в супер док я има и може да запазите час.

# 11 303
# 11 304
Вакрилов е много добър съдов хирург, преди 2-3 години работеше в хирургиите, сега не знам.

# 11 305
Здравейте , тъй като не съм от Пловдив да Ви помоля да ми препоръчате добър Нефролог спешно е става въпрос за пикаенее на кръв.

# 11 306
  • Пловдив
За нефрологията на Каспела, съм чувала добри отзиви и то от лекари.Иначе на мен не ми се е налагало да ги търся.

# 11 307
Здравейте , тъй като не съм от Пловдив да Ви помоля да ми препоръчате добър Нефролог спешно е става въпрос за пикаенее на кръв.

Д-р Димитър Николов. Работи в Медицински център "Хипократ-Н"

# 11 308

Първо си пуснете една стерилна урина, защото може да е бактериална инфекция. Че мен така ме засилиха за цистоскопия, която беше напълно излишна.

# 11 309
Вакрилов е много добър съдов хирург, преди 2-3 години работеше в хирургиите, сега не знам.
Още работи там 👍

Общи условия

Активация на акаунт