Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 386
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 850
Inmortal, сигурна ли сте, че клиниката е собственост на Боян Костов, че в регистрите собственик излиза Владимир Бранков Костов.

Аз лично не съм доволна от Боян Костов /водих сина си при него...Биодермичка, кортикостероидче, ама диагноза нЕма/, така на тази схема обиколихме няколко "светила" в града.

Но пък мъжът ми прави рехабилитация и лазер в центъра, след операция на дискова херния и е очарован.
Владимир е брат му, до колкото знам е на двамата. Ходила съм и при двамата, както и на лазерна епилация там и съм много доволна.

# 11 851
Inmortal, сигурна ли сте, че клиниката е собственост на Боян Костов, че в регистрите собственик излиза Владимир Бранков Костов.

Аз лично не съм доволна от Боян Костов /водих сина си при него...Биодермичка, кортикостероидче, ама диагноза нЕма/, така на тази схема обиколихме няколко "светила" в града.

Но пък мъжът ми прави рехабилитация и лазер в центъра, след операция на дискова херния и е очарован.

И ние водихме нашето дете при него есента и по същия начин беше.
Вие водихте ли сина си при друг дерматолог и доволни ли сте ч, че все още обикаляме и се въртим в омагьосан кръг и за съжаление няма решение на проблема за сега от доста време.

# 11 852
  • Пловдив
hintt, водих го след това при Тодор Желязков - същите неща предписа, а колко разсеян беше по време на прегледа...по три пъти ми задаваше едни и същи въпроси.
Последно го водих при д-р Мариана Влашева, след поздравяването лекар-пациент директно ѝ казах, че желая диагноза и нещо различно от кортикостероиди и медицинска козметика.
При нея имаше предположение, което за мен не е много вярно, но пък поне ми предписа крем различен от кортикостероид и козметика на Ла рош /не съм я ползвала нея/. И предположение, че с възрастта ще се реши проблема.

При синът ми се появяват едни петна, не са лишеи, не сърбят, не се предават. И с третиране и без третиране за около 10 дни отшумяват. Не са свързани с храна, не са от слънцето, не са от смяна на козметика или перилни препарати 🤷 сама не стигнах за какви други неща да следя.

# 11 853
Аз малко встрани от темата, тъй като споменахте д-р Тодор Желязков - действително е вече доста нефокусиран, разбираемо предвид възрастта, силна, много силна страна са му директните микроскопии, тоест жени с вагинални инфекции и неизяснени състояния могат да разчитат на него за абсолютна прецизност в диагностиката на микроскопския материал. Масово по лабораториите пишат простотии в резултатите на директната микроскопия, на човек лошо да му стане как се бърка лактобацил с левкоцит... Та, струва си дори само заради това да се посещава. Доста пациенти при него са с кожни образувания, лекува ги много добре също.
Абсолютен офф топик беше това, но пък може да е полезно Purple Heart

# 11 854
Здравейте, някой с препоръка за гинеколог, който успешно се справя с инфекции, за съжаление две години се боря със стрептококова инфекция и ми се иска да пробвам при друг, вече двама смених.
Също в коя лаборатория ще препоръчате да се пусне микробиология и антибиограма. До момента съм носила в Писанец, Бодимед, Св. Георги на В. Априлов и Медлайн, но не знам на коя да се доверя.

# 11 855
На лабораторията на Св. Георги имам пълно доверие.

# 11 856
Може ли да ми препоръчате добър онкодерматолог, става въпрос за разкървена бенка и се чудя между д-р Шаламанова и д-р Йорданова. Може ли да препоръчате ?

# 11 857
  • Пловдив
Здравейте, някой с препоръка за гинеколог, който успешно се справя с инфекции, за съжаление две години се боря със стрептококова инфекция и ми се иска да пробвам при друг, вече двама смених.
Също в коя лаборатория ще препоръчате да се пусне микробиология и антибиограма. До момента съм носила в Писанец, Бодимед, Св. Георги на В. Априлов и Медлайн, но не знам на коя да се доверя.
Ако не се лекува и партньора ще го влачите още неясно колко години. Мъжете нямат оплаквания, макар да са носители на същата инфекция, при гях трудно се изолира нещо, чак на 50 години ще започне да ги алармира простатата. Ако, обаче, водите полов живот с презерватив и продължавате да имате инфекция, тогава лошо. Не знам кой може да помогне.
П.П. Всички партньори замесени в половия живот трябва да се лекуват едновременно. 🤪

# 11 858
Лаборатории препоръчвам Лина и Геника.
За лекар за конкретния проблем - нещата са комплексни, когато става въпрос за бактерии във влагалището, не опира само да прием на антибиотици. Кои лекари сте посещавала до момента?
Подкрепям също горното мнение, много често това е ключът към успешното лечение.

# 11 859
Здравейте!

Можете ли да ми препоръчате къде - при кой специалист - да заведа 4 годишно момче за обрязване по медицински причини? 🫤

# 11 860
  • Пловдив
Lusisita, препоръчвам детска хирургия в Хирургиите. Професор Стефанова е много приятна жена, може да проведете с нея разговор. Ползвала съм медиците по друг повод. Отделението е обновено, чистичко. Само на терасата по тъмно не излизайте.

# 11 861
При племенниците ми това извърши д-р Васил Ташев в хирургиите, родителите бяха доволни. Беше преди 4-5 години.

# 11 862
Здравейте! Препоръчайте ми добър нефролог за Пловдив. Ориентирала съм се към доц. Николов,д-р Николов син и д-р   Филипова.
Благодаря!

# 11 863
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми добър нефролог за Пловдив. Ориентирала съм се към доц. Николов,д-р Николов син и д-р   Филипова.
Благодаря!
https://superdoc.bg/lekar/aleksandar-mihaylov
Работи и в Пловдив, но вече съм изгубила диря къде.

# 11 864
Благодаря!
https://superdoc.bg/lekar/aleksandar-mihaylov
Работи и в Пловдив, но вече съм изгубила диря къде.

Не сте ме разбрали! Търся нефролог, а не невролог! Не фрологът се занимава със бъбречни заболявания,а неврологът със неврологични!

Общи условия

Активация на акаунт