Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 386
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 865
Николов и Предарска са добър избор.. Simple Smile

# 11 866
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми добър нефролог за Пловдив. Ориентирала съм се към доц. Николов,д-р Николов син и д-р   Филипова.
Благодаря!
https://superdoc.bg/lekar/aleksandar-mihaylov
Работи и в Пловдив, но вече съм изгубила диря къде.

Не сте ме разбрали! Търся нефролог, а не невролог! Не фрологът се занимава със бъбречни заболявания,а неврологът със неврологични!
О, извинявайте грешно съм прочела. Иначе знам с какво се занимава нефролога!

# 11 867
  • Пловдив
Подкрепям за Николов - баща.

# 11 868
За нефролог - др. Йотовска. Невероятен лекар, педантична, изпипва нещата, контролира лечението стриктно. Мога да кажа, че ме спаси - буквално.

# 11 869
Здравейте, за Таня Васева-Дипчикова, преди бях при нея, а сега като се върнах в България осъзнах, че не знам какъв ѝ е графикът и си нямам на идея кога да отида. Случайно някои да разполага с графика ѝ?

# 11 870
  • Пловдив
Здравейте!
Някой правил ли е консултация със проф. Елена Пиперкова. Началник е на нуклеарна клиника при УМБАЛ Иван Черноземски София. Във нета не намирам никакви отзиви нито за нея нито за болницата. Благодаря ви
Точно пък за нея да не намерите никакви отзиви.Тя е най-добрия специалист по нуклеарна медицина в БГ.
В УСБАЛО ,в линиката по нуклеарна медицина ,целия екип са добри, с много добро отношение към пациентите и отлична организация на процесите при нуклеарните изследвания ,които правят. Плюс факта ,че там са в момента най-модерния PET/CT скенер и SPECT/CT такъв в БГ.

# 11 871
  • София
Не е важно къде са най-добрите ПЕТ скенери и подобна техника, а кой може да работи с тях.

# 11 872
  • Пловдив
Явно много отгоре-отгоре четете. Това скенерите беше последното изречение в целия ми пост .

# 11 873
  • София
Прочела съм го цялото и затова казвам, че най-добрата в областта не винаги означава и другото.

# 11 874
  • Пловдив
В темите за рак (въпреки че нуклеарни изследвания не се ползват само за онкологични заболявания) се въртят точно 2 имена - проф.Пиперкова и доц.Бочев.Така че си направете изводите.

Редакция:
3-тото име в топ 3 - проф.Цоневска. Не казвам ,че и другаде няма добри ,но тези са  топ 3.
А и дамата питаше за отзви конкретно за проф. Пиперкова. С две ръце + за нея. Напоследък след очната и операция ,отнема доста дълго за консултация с нея - 3-4 седмици ,но не мисля че е снижила качеството на разчитането на комбинираните образи - нуклеасртни(PET)+ CT(морфологични).

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 21:55 от whitefang

# 11 875
  • София
Работила съм в тия среди и знам за какво става въпрос, благодаря. Вероятно са добри лекари няма как да знам.

# 11 876
Здравейте!
Някой правил ли е консултация със проф. Елена Пиперкова. Началник е на нуклеарна клиника при УМБАЛ Иван Черноземски София. Във нета не намирам никакви отзиви нито за нея нито за болницата. Благодаря ви
Точно пък за нея да не намерите никакви отзиви.Тя е най-добрия специалист по нуклеарна медицина в БГ.
В УСБАЛО ,в линиката по нуклеарна медицина ,целия екип са добри, с много добро отношение към пациентите и отлична организация на процесите при нуклеарните изследвания ,които правят. Плюс факта ,че там са в момента най-модерния PET/CT скенер и SPECT/CT такъв в БГ.

Благодаря за отговора! Съжалявам да го кажа,но останах разочарована от нея! Търговец като всички останали! И да е най добрата във света,не можах да го видя! Ендокринологът ми настояваше да направя консултация със нея. Изпратих и каквито образни изследвания имам,като си мислех че въз основа на тях,тя ще ми назначи някакви други,за да стигнем до дъното на проблема. Най напред беше много възмутена,че документите били много,след това е преписала каквото пише във тях като резюме и това е! Каза че са стари и нищо не може да каже. Но 160 лв хонорар не го отказа!
По телефона ми каза,че тя не назначава изследвания,а консултира само по документи! Аман от светила които си купуват титли и след това обират хората без да им помагат!
Както казах,съжалявам да го кажа,но не останах впечатлена от нея!

А за доц. Бочев пък изобщо не искам да коментирам! Преди две години направих пет скенер и той ми го разчете че нищо не секретира тумора който имах. Във Турция ми го разчетоха повторно и излезна че тумора секретира. Това се доказа от хистологията след операцията която направих тук в БГ.

# 11 877
Здравейте, някой да в ходил при доц. Нончев-ендокринолог на преглед?
Бихте ли го препоръчали, става въпрос за поставяне на диагноза и лечение.
Интересува ме частния кабинет, как да се свържа, че не отговаря никой на телефона в Гугъл, звънях няколко пъти в работно време .

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:27 от hintt

# 11 878
Моля Ви бихте ли ми препоръчали наистина добър детски психолог в Пловдив ( за 10 годишно дете)?

# 11 879
  • Пловдив
hintt, пробвай от 14 до 16ч да звъннеш.В кабинета е тогава.По принцип знам, че връща обаждане, да не би да е в отпуск...🤔
Майка ми скоро ходи, но тя си ходи периодично при него и е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт