Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 683
  • 13 814
  •   4
Отговори
# 12 225
ilik123, радвайте се, че сте имали хубави раждания. Аз например родих първото си дете в Окръжна болница без избор на екип и т.н , отношението беше критично, условията също. Няколко години по-късно ме беше страх да помисля за държавна болница и избрах да родя в Селена при лекаря, който ме е следил.
Така че не се чудете толкова, всеки гони собственото си спокойствие.

# 12 226
  • Пловдив
Нямам никакви оплаквания и от отношението. Както каза преди мен една дама, влязох да раждам, не за някакво вип отношение. И да, родих без усложнения и ни изписаха живи и здрави, без никакви проблеми. А за близнаците ми беше задължително да съм в Св.Георги, заради по-големия риск за бебетата.

# 12 227
На много близка приятелка ѝ правиха лапароскопска операция на миома в Торакс. С упойка е била и нищо не знае. После се оказа, че миомата е непокътната и ходи в Плевен да я оперира Горчев. Безобразие е това за мен. Не е нужно да кажа, че е платила в Торакс.

# 12 228
ilik123, радвайте се, че сте имали хубави раждания. Аз например родих първото си дете в Окръжна болница без избор на екип и т.н , отношението беше критично, условията също. Няколко години по-късно ме беше страх да помисля за държавна болница и избрах да родя в Селена при лекаря, който ме е следил.
Така че не се чудете толкова, всеки гони собственото си спокойствие.
Миомите рецидивират. Ако не е премахната матката, тя е склонна към миоми и след операцията може отново да е получила друга миома.

# 12 229
  • Пловдив
И аз плюя по отношението на едната в Окръжна, но въпреки това не съм си помисляла за Селена или Торакс. Условията в Окръжна трябва да са по-добри след мен /2020/, че тогава стартираше ремонта на отделението.
В Хирургиите условията са си супер.
Селена от както се смениха собствениците доста им отиде реномето. В гугъл има страховити мнения и снимки. За тия пари трябва на всяка стая отделен персонал да има.

# 12 230
Изказвам се като скоро раждала в Селена. Не мога въобще да се оплача от АГ-тата, акушерите и санитарите - отношението им към мен беше много добро, винаги бяха много отзивчиви. Бях със спешно секцио, с по-особени обстоятелства.

Единствено не съм доволна от детска стая в Селена - там са твърде малко педиатри за всичките бебета. Рядко консултират родилките и са изнервят, ако им задаваш въпроси.

Относно голямото чакане, въпреки раздадените часове - то е предимно при д-р Ставрев, на когото бях пациентка. При всички останали лекари в болницата часовете се спазват, така че не мисля, че за абсолютно всички се чака извънредно много.

Нямам мнение за другите болници, коментирани последните няколко страници, затова няма и да казвам нищо. Селена си има недостатъци, определено, но не мисля, че е чак толкова зле, за колкото го изкарват някои.  Бях се подготвила за някакъв неистов ужас преди да постъпя в болницата, а то всъщност си беше добре.

# 12 231
  • София
На много близка приятелка ѝ правиха лапароскопска операция на миома в Торакс. С упойка е била и нищо не знае. После се оказа, че миомата е непокътната и ходи в Плевен да я оперира Горчев. Безобразие е това за мен. Не е нужно да кажа, че е платила в Торакс.
Аа той Горчев пък е светец🤣Моля Ви се, че цяла тема има за него! Аз избягах от него с 200 и отидох в Торакс. Всъщност не специално в Торакс просто гинеколога ми на времето преглеждаше там и ми предложи или там или в Селена да си направя операцията. Така, че всеки може да плюе дадена болница, но пак си остава лекарят важен.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 19:23 от I.R.

# 12 232
Не правя реклама на Горчев. Даже мога да кажа лоши неща за него, но сме в Белия списък.
Миомата не е рецидивирала, за същата става дума. Момичето не беше раждало и не е можело да се премахне матката, но явно само лапароскопия са правили в Торакс.
Аз съм против частните болници по принцип. За Пълмед мога роман да напиша. Такси, излишни пари и никакво сериозно отношение. За манипулиране на неграмотни хора е рай, отиват при хотелски условия, даже не навсякъде са добри условията, лъжат ги със страшни диагнози, ужас....

# 12 233
Навсякъде е така.

# 12 234
  • София
Те болниците с диагнози не плашат има си лекари дето работят в тия болници.Всеки е доволен и недоволен от въпросната болница. Аз бях меко казано като на хотел в Торакс и грижите си бяха страхотни за мен. Аз лично съм доволна и си споделих мнението за болницата и персонала. Както казах лекарят ми обаче вече не работи там тъй като стана някакъв скандал с лицензите (по спомен).
Предполагам всеки ще иде там където е лекарят му в край на сметка тъй като хората се доверяват на лекарите си, които ще извършат дадена операция или манипулация, а гледат колко са им хубави леглата в болниците.

# 12 235
...Както каза преди мен една дама, влязох да раждам, не за някакво вип отношение.
Личи си, че не знаете за какво говоря и пак казвам-радвайте се.
Винаги съм се чудела на подобни коментари-нито ме познавате, нито знаете какво съм преживяла, че да се изказвате по този начин.

# 12 236
Шантал, подкрепям те напълно. Преди 22 години в родилното на Окръжна също течеше ремонт. Такъв кошмар изживях там, че ми трябваха още 9 години, да събера кураж за второ.

# 12 237
Бъф, явно съм родила след ремонта в Окръжна (преди 18г). Всичко си беше наред, нямам забележки към персонал/условия.

# 12 238
  • Пловдив
...Както каза преди мен една дама, влязох да раждам, не за някакво вип отношение.
Личи си, че не знаете за какво говоря и пак казвам-радвайте се.
Винаги съм се чудела на подобни коментари-нито ме познавате, нито знаете какво съм преживяла, че да се изказвате по този начин.
Не съм визирала никого, не съм коментирала ничие мнение. Изказах собственото си мнение и най-вече чуденето, защо се дават "грешни" пари, за нещо което е безплатно и то на професионално ниво. Да, не е вип условия, но прилично. Споделих и своя опит. 2 раждания-нормално и секцио с близнаци в Хирургиите. Живи и здрави се прибрахме, без усложнения. И пресен пример на близки приятели, дъщеря им, с усложнение от раждане в Селена, от което още има проблеми. Детето ще направи годинка след дни. Мнението ми продължава да е учудване. Но всеки сам си носи кръста!

# 12 239
Не всичко е свързано в избора само с удобство и любезност, много лекари, които пациента предпочита и са нужни в неговия случай са избрали да работят в частни болници.
Тук се визира хаоса, ценоразписа, чакането в Селена, навсякъде е така.
Достатъчно дълго съм била пациент на Надежда в София преди да избягам - от времето на катакомбите на Даме Груев до модерната лъскава болница, разликата с пловдивската, е че вложиха много във високо специализиран човешки капитал, което върви с оборудване с модерна апаратура. И там съм чакала по два, три, пет часа, плащането си върви....

Селена уж голяма, обещаваща болница, а забуксуваха с ражданията общо взето, прехвърчане на доктори от кабинета им извън болницата до родилна зала
Обслужващия персонал се старае.
Имат неонатология на добро ниво

Общи условия

Активация на акаунт