Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 403
  • 13 790
  •   5
Отговори
# 12 510
  • IC 1101,Abell 2029
Здравейте!Може ли да препоръчате добър отоларинголог.

# 12 511
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър психиатър? Става въпрос за тревожно разстройство, паник атаки и хипохондрия. До колкото знам психолози и психотерапевти НЕ МОГАТ да изписват лекарства, за това търся добър прихиатър който ако прецени че се налагат, може да изпише нужните лекарства. Благодаря!

Доктор Антоанета Тричкова.

Благодаря за предложението!

Други мнение има ли някой да сподели моля?

# 12 512
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добър психиатър? Става въпрос за тревожно разстройство, паник атаки и хипохондрия. До колкото знам психолози и психотерапевти НЕ МОГАТ да изписват лекарства, за това търся добър прихиатър който ако прецени че се налагат, може да изпише нужните лекарства. Благодаря!

Доктор Антоанета Тричкова.

Благодаря за предложението!

Други мнение има ли някой да сподели моля?
Д-р Никола Марков

# 12 513
Здравейте!Може ли да препоръчате добър отоларинголог.
Алексче, д-р Елмония Арнаудова.

# 12 514
Clo, дано не прозвучи заядливо, но при предишно завихряне на темата покрай УНГ беше споменала, че не сте я посещавали от много време(години?). Научих за нея от тук, но за мен лично, като човек обиколил доста УНГ специалисти, тя не е добър такъв. Посещавали сме я цялото семейство и то нееднократно. Пак от темата научих за Д-р Божидар Митев, аз останах доволна от него, а малко след това и съпругът ми го закъса много с абсцес на сливица и също получи доста адекватна реакция, лечение и отношение от д-р Митев.

# 12 515
  • София / Пловдив
Само НЕ и Никола Марков!

Цитат
Д-р Никола Марков

# 12 516
Само НЕ и Никола Марков!

Цитат
Д-р Никола Марков
Защо? Той е много препоръчван във фейсбук и има репутацията като един от най-добрите в Пловдив.

# 12 517
Миналата година ми се наложи да я посетя, Г-жа Шантал, послед лято си бях докарала отит. Явно с годините се променят нещата, получих адекватно лечение, за мен това е важно.

# 12 518
  • София / Пловдив
Само НЕ и Никола Марков!

Цитат
Д-р Никола Марков
Защо? Той е много препоръчван във фейсбук и има репутацията като един от най-добрите в Пловдив.

Репутация във фейса е едно, реални способности съвсем друго. Човекът умее да се презентира, да. Умее и да изписва ненужни и тежки лекарства, дори на сина си в ранните ученически години, само това ще кажа.

# 12 519
За УНГ препоръчвам д-р Елмония Арнаудова и д-р Божидар Митев. Адекватно мнение и лечение досега с дете на 5 години, което в Пълмед взеха за опитно зайче.

# 12 520

Д-р Илия Делев

# 12 521
Здравейте. Има ли някъде в Пловдив, където дерматолог,  да преглежда всичките бенки по тялото? Една по една, да оглежда с лупа? Търся тази услуга, която предлагат в Англия, казва се “mole mapping”. За съжаление, дерматоложката ми в Англия се пенсионира, и не знам, на къде да се насоча. Благодаря

# 12 522
  • София
Д-р Шери Шефкед го е правила това с мен, но в град София. Знам обаче, че преглежда и в Пловдив.

# 12 523
Следвам д-р Шефкед в Инстаграм.Към момента е в майчинство,отвори собствен кабинет в София,в който работи с изключително редуцирано работно време.Т.е.,смятам,че към момента е приключила с прегледите в Пловдив.

# 12 524
  • София
И аз я следвам, но не мога да говоря от нейно име какво и как да си разпредели работата. Добре е дамата да се свържи с нея и да разбере, ако разбира се избере нея.

Общи условия

Активация на акаунт