Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 643
  • 13 790
  •   2
Отговори
# 12 525
Вчера бях на вторичен преглед при доц. д-р Петър Антонов уролог в ДКЦ Св. Георги и отново си затвърдих мнението, че е отличен специалист и много отговорен човек. Още от вратата започна да ме преглежда, да ме разпитва как съм, каза че е нямал търпение да се видим отново и да разбере как върви лечението. Носех документацията от първичния преглед, но той всичко помнеше до най-малък детайл. Нямаше нужда да чете амбулаторния лист и да си припомня. За пореден път направи много обстоен и внимателен преглед. Умее да успокоява и предразполага. Знае много в своята област. Казах, че имам леко ускорен пулс вероятно вследствие на стресова ситуация и той веднага взе да преглежда надбъбречните жлези. Каза, че произвеждат адреналин и при възможен проблем със секрецията на този хормон може да се стигне до висок пулс. Просто съм възхитена от този човек.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 15:41 от Margarita1976

# 12 526
Скрит текст:
Само НЕ и Никола Марков!
Скрит текст:

Цитат
Д-р Никола Марков
Защо? Той е много препоръчван във фейсбук и има репутацията като един от най-добрите в Пловдив.

Репутация във фейса е едно, реални способности съвсем друго. Човекът умее да се презентира, да. Умее и да изписва ненужни и тежки лекарства, дори на сина си в ранните ученически години, само това ще кажа.
А защо ги изписва, че и на детето си даже? И в Супердок има много положителни коментари за него. Много хора казват, че само той е успял да им помогне, че е човечен, сърцат. Часовете му са пълни с месеци напред.
Аз бях при него миналата година на мен не ми е изписвал никакви силни хапчета. Даже ме почна със леки, каза ми изписвам ти медикаменти, които са в групата на антидепресантите, но не са точно такива. Съобрази се и с желанието ми, че не искам да пия хапчета от които ще напълнея. Каза ми да не чета листовките за страничните ефекти, естествено аз не го послушах. Прочетох всичко шашнах се и 5 дена се чудих да ги пия ли? Накрая ги почнах, но ефект не видях, след 2 месеца някъде на следващия преглед ми предписа други. За тях нямам обективна преценка, защото забравях да ги пия, не можех и да отида на контролния преглед след 2 месеца и спрях да ги пия. Нямаше свободни часове за декември, а секретарката му ми каза, че от януари до юни тази година няма да работи и повече не съм го търсила.
То зависи и от състоянието на пациента, но на мен силни хапчета не е предписвал. Прегледите при мен бяха по 10-15 мин и струват 80 лв, това не ми харесваше, че малко ми се виждаше като поточна линия😆.
Не мога да го препоръчам, но не мога и да го оплюя.
Та и аз си търся читав психиатър, но вече  искам да пуска изследвания преди да предписва хапчета.
Д-р Марков само на база мои тревоги ми изписа хапчета без никакви изследвания, но те май всички били такива. Нямам опит с тях, но все си мисля, че преди хапчета е хубаво и да видят и някакви изследвания на пациента.
На части от проблемите ми обаче тези хапчета подействаха.

# 12 527
  • Пловдив
Имам спомен, че Супердок не допуска кофти коментари.

За бенките и лупата - мога да дам на д-р Радица Соколова телефона да я попитате, с лупа преглежда сина ми /не бенки, а петно/, но прегледа цялото тяло въпреки, чу симптома беше на бузата му.

# 12 528
  • София / Пловдив
Имам спомен, че Супердок не допуска кофти коментари.

Точно така е, да. Там негативни коментари просто няма.

# 12 529
Не съм запозната наистина. Потърсих го този човек, защото във фейсбук страшно много хора го препоръчваха и имаше само суперлативи за него и за жена му. В супердок нямаше свободни часове за два месеца напред, но от фейсбук хора ми дадоха номера му и ме посъветваха да му пиша. Така и направих и ми даде час за след  седмица май не помня с точност, но беше бързо не съм чакала много. Бях решила, че ако не мога си взема час при него ще търся жена му. Аз бях с нагласата, че отивам при супер добър доктор.
С добри впечатления останах от него, на последната ни среща ми даде и една книга да чета, но не мога да го препоръчам със сигурност. Ако бях продължила да го посещавам тогава можеше, но само от две срещи не се наемам да казвам ходете при него.

# 12 530
  • Пловдив
... за последната АГ, която гледах, в Супердок имаше и отрицателен коментар.
Имам спомен, че и за други съм чела - за проблем с изчакването, неспазването на часове и претупването.
Така че, това не е съвсем вярно - че Супердок не допуска негативни коментари.
ето пример

# 12 531
Има и негативни коментари в Супердок. Помня, че една гинеколожка я разкостваха пациентки, че се държи грубо, пляска ги по краката и е мърлява, тъй като работи без ръкавици. За съжаление не помня името на докторката, но имаше доста лоши оценки и коментари.

# 12 532
Да не е Ели Илиева? За нея има много лоши коментари тук, аз съм с лични лоши впечатления.

# 12 533
Аз залагам на Дионисиева( имам кошмарни спомени от преглед при нея).
Иначе има и негативни коментари в Супердок( аз лично съм писала, но естествено трябва да са написани с разумни доводи и грамотно). Но, като цяло през платформата е много лесно и удобно да се вземе час и да се намери читав доктор.
Скрит текст:
Преди години чаках месец, за платен преглед при един прехвален невролог...накрая чаках час и нещо и бях приета от жена му, която в рамките на 10 минутния преглед, поне 7 минути се обясняваше с детето си, което по незнайни причини присъстваше в кабинета. И тогава много ме доядя, че няма къде да им напиша оценка( че и в Гугъл нямаше как). А, понякога е добре да има къде да прочетеш коментари, на повече от един човек..
За УНГ- препоръчвам и доктор Иван Делчев-  за съжеление не работи с ЗК, но е много добър специалист и има страхотен подход към децата. Работи в Окръжна и има кабинет в Южен Полъх на Стамболийски.

# 12 534
Може ли препоръка за добър кардиолог?
Имате ли мнения за др Касабов?

# 12 535
Досега ходих веднъж при Делчев, много е внимателен и обяснителен, но не бих се върнала в Окръжна повече. Тясно, шумно, всякакви пациенти и лекари минават по време на прегледа, сестри приготвят разтвори, инжекции, системи и ти се чудиш как и къде да застанеш, че да не пречиш, липсват стерилизирани инструменти(логично-някой лекар ги е взел преди това за нечий преглед). Виждаше се, че и на него не му е удобно, но явно нямаше алтернатива в този момент. В частния му кабинет обаче бих го посетила, дано скоро да има възможност и за преглед по каса.

# 12 536

Д-р Секуловска

# 12 537
Моля, дайте препоръка за добър пулмолог за възрастен.

Принципно посещавам др Драганова, но тя отсъства много често, не връща обаждания, затваря телефона и това прави много сложни нещата.

# 12 538
Илчо Илчев и Илия Янев - много добри специалисти.

# 12 539
  • Пловдив
С ММ, заради сърцебиене при него, ходихме при д-р Илчо Илчев.Хареса ни.Обясни му, че сърцето му е здраво, разпитва го с какво се занимава, какъв начин на живот води и т.н.
Направи му кардиограма, мери му кръвното...Каза му да пие магнезий, мента, глог, валериан, валидол ..
А ни го препоръча комшийка, която има кръвно и ходи периодично при доктора.
Меджу другото взехме да пием магнезий и сърцебиенето му много рядко се обажда вече, да не кажа, че спря.

Общи условия

Активация на акаунт