Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 673
  • 13 790
  •   2
Отговори
# 12 540
Владимир Иванов също е много добър кардиолог. Работил е в Германия и има защитена дисертация там. Внимателно преглежда, прави ЕКГ и ехокардиография. Не изписва излишни лекарства.

# 12 541
Може ли препоръка за ехограф при мамолог? Благодаря

# 12 542
С ММ, заради сърцебиене при него, ходихме при д-р Илчо Илчев.Хареса ни.Обясни му, че сърцето му е здраво, разпитва го с какво се занимава, какъв начин на живот води и т.н.
Направи му кардиограма, мери му кръвното...Каза му да пие магнезий, мента, глог, валериан, валидол ..
А ни го препоръча комшийка, която има кръвно и ходи периодично при доктора.
Меджу другото взехме да пием магнезий и сърцебиенето му много рядко се обажда вече, да не кажа, че спря.

Още един положителен отзив за Илчев! Много внимателен и изчерпателен. И определено има холистичен подход към състоянието на пациента, нещо, което все по-рядко забелязвам като подход при лекарите, които масово бързат да изпишат нещо без да се съобразят с останалите заболявания на пациента.

# 12 543
Здравейте. Има ли някъде в Пловдив, където дерматолог,  да преглежда всичките бенки по тялото? Една по една, да оглежда с лупа? Търся тази услуга, която предлагат в Англия, казва се “mole mapping”. За съжаление, дерматоложката ми в Англия се пенсионира, и не знам, на къде да се насоча. Благодаря
Това го прави д-р Тодор Йорданов в София, ако не ви е далеч. Има инстаграм профил, може да го потърсите там и да видите работата му.

# 12 544
  • Пловдив
Д-р Ирина Якова - ДКЦ 5 в Тракия.

# 12 545
Д-р Румен Христов, но не работи със Здравна каса. Бях при него в края на октомври 2024 и ми направи много обстоен преглед.

# 12 546
Д-р Румен Христов, но не работи със Здравна каса. Бях при него в края на октомври 2024 и ми направи много обстоен преглед.
Къде преглежда д-р Румен Христов? Това е този който работеше във Второ ДКЦ ли?

# 12 547
  • Пловдив
Моля за препоръка за алерголог за възрастен.

# 12 548
Къде преглежда д-р Румен Христов? Това е този който работеше във Второ ДКЦ ли?
Да, същият е. Преглежда в Гранда.

# 12 549
Здравейте, може ли препоръки за детски уролог? Благодаря предварително

# 12 550
Здравейте, може ли препоръки за детски уролог? Благодаря предварително
Петър Антонов (ДКЦ Св. Георги) преглежда и деца. Докато чаках пред кабинета му имаше майки с деца. Едната коментираше, че имал невероятен подход към малките пациенти.

# 12 551
Здравейте,
Налага се да ми правят гастро- и колоноскопия. Може ли препоръки за болница и гастроентеролог?

# 12 552
Д-р Иван Атанасов, УМБАЛ "Каспела", отделение"Гастроентерология".

# 12 553
Д-р Апостол Георгиев, болница Медлайн, гастроентеролог.

# 12 554
Днес минахме преглед при доц. Петър Антонов. Наистина много внимателен, спокоен и отзивчив. Ще помоля за отзиви, ако някой има опит с фюжън биопсия на проста при него. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт