Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 950
  • 13 508
  •   3
Отговори
# 12 615
  • София
Как мога да си запиша час за проф. Марияна Мурджиева?  Къде преглежда и работи ли с пациенти изобщо?

# 12 616
Здравейте, препоръчайте ми моля добър алерголог. С алергичен ринит съм (целогодишен) и искам добър професионалист.

# 12 617
Има ценоразпис в повечето клиники, погледни.

# 12 618
Как мога да си запиша час за проф. Марияна Мурджиева?  Къде преглежда и работи ли с пациенти изобщо?
Най-добре опитайте да се свържете с нея по е-mail: mariana.murdzheva@mu-plovdiv.bg

# 12 619
Момичета,
като отидеш с направление при кардиолог, предполага ли се, че ехография на сърце ще трябва да си я платя отделно?
И ако да, каква сума да очаквам?
Мисля,че се заплаща.До преди няколко месеца беше 50 лв

# 12 620
Работи с пациенти. Тук може да видите тел и мейл за контакт https://nimu.mu-plovdiv.bg/nimu_root/kontakti/.
Работи в сградата, където е микробиологичната и имунологичната лаборатория (ВМИ на Васил Априлов).

# 12 621
Здравейте, препоръчайте ми моля добър алерголог. С алергичен ринит съм (целогодишен) и искам добър професионалист.

Някой да има идеи за добър алерголог за този целогодишен ринит?

# 12 622
  • IC 1101,Abell 2029
Д-р Нина Маркова в Окръжна болница.

# 12 623
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър ортопед, който се занимава с меки тъкани!?

# 12 624
Момичета,
като отидеш с направление при кардиолог, предполага ли се, че ехография на сърце ще трябва да си я платя отделно?
И ако да, каква сума да очаквам?
Мисля,че се заплаща.До преди няколко месеца беше 50 лв
Самия кардиолог може да издаде направление за ехокардиографията, която да направи. И се заплаща от касата отделно.

# 12 625
Може ли някой да ми даде мнение за Д-р Боряна Томова?
https://www.visionclinic.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%8A%D0%BD-%D1%8 … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 12 626
Здравейте. Опитвам се да намеря актуален телефон на доц. Боян Владимиров. Налага ми се да вадя два ретинирани мъдреца и да слагам имплант с изграждане на кост. Пробвах неколкократно да се свържа на посочения в интернет телефон, но никой не вдига.

# 12 627
  • Пловдив
Здравейте. Опитвам се да намеря актуален телефон на доц. Боян Владимиров. Налага ми се да вадя два ретинирани мъдреца и да слагам имплант с изграждане на кост. Пробвах неколкократно да се свържа на посочения в интернет телефон, но никой не вдига.

Здравейте, пишете ми на лично съобщение, мисля, че мога да Ви помогна.

# 12 628
  • Пловдив
Здравейте, търся мнение за орален хирург, проф. д-р Печалова.
Ортодонта на дъщеря ми ни праща при нея за вадене на ретинирани мъдреци.

# 12 629
Здравейте, препоръка за добър дерматолог? Става въпрос за петна от пъпки , а не искам да отида при поредния дерматолог, който ще ми предпише дадена марка с която работи..

Общи условия

Активация на акаунт