Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 302
  • 13 507
  •   2
Отговори
# 12 630
Мога от личен опит да направя тези препоръки:

Алерголог - Д-р Десислава Белчева
Дерматолог - Д-р Радица Соколова
Ревматолог - Никола Тепелиев

И тримата са страхотни лекари които ти обръщат достатъчно време за въпроси и преглед.

Някой може ли да ми даде мнение за офталмолог Д-р Боряна Томова?

# 12 631
Препоръчвам!
Здравейте, търся мнение за орален хирург, проф. д-р Печалова.
Ортодонта на дъщеря ми ни праща при нея за вадене на ретинирани мъдреци.

# 12 632
Здравейте, имате ли отзиви за д-р Николай Гечев - детски нефролог? И също така, знаете ли дали има паркинг на МЦ Фама, където той работи?

# 12 633
Здравейте, имате ли отзиви за д-р Николай Гечев - детски нефролог? И също така, знаете ли дали има паркинг на МЦ Фама, където той работи?
Препоръчван, добър специалист е.
Пред МЦ Фама няма място за паркиране, всичко е синя зона. Водила съм сина си, карала съм и приятелки, без автомобил. Въртяла съм, докато си намеря място за паркиране, паркирала съм на Денталния факултет, намирала съм си място и от раз.

# 12 634
  • Пловдив
И такъв МЦ ли има??? То вече станаха на всеки ъгъл...

Въпрос...да има някой добри резултати при дерматолог за заличаване на белези от акне?

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 16:35 от mystic woman

# 12 635
  • Пловдив
Водила съм детето птеди 5 г. и останах много доволна.

# 12 636
Аз не го препоръчвам. С много добро мнение съм за д-р Петя Маркова.

# 12 637
Благодаря за мненията за кардиолог.
А за д-р Илия Янев имате ли мнение? В супердок е с много добри отзиви.
доктор Янев е най добрия кардиолог!!

# 12 638
Чак пък най-добрият? За какво по-точно?

# 12 639
Има ли медицинско заведение в Пловдив където правят рентгенова терапия, с която се лекуват шипове?

# 12 640
Здравейте, водих дъщеря си за пръв преглед при него, нямаше проблеми, просто рутинен. Впечатленията ми са страхотни, много внимателен, обяснява подробно, не бърза. Определено Ви го препоръчвам. Паркинг няма.

# 12 641
  • Пловдив
Чак пък най-добрият? За какво по-точно?

Е, нов потребител, с едно мнение, точно за него. Естествено, че ще е най-добрият Grinning

# 12 642
Добър лекар е, но чак пък най-добрия. Той работи е кардиохирургията на хирургиите.

# 12 643
Чувала съм и аз добри отзиви за Илия Янев (доколкото знам е македонец, който е учил тук медицина и е останал да практикува).
Дали е най-добрият не бих се наемала да твърдя. Зависи за какво ви трябва. Предполагам, че кардиолозите специализират още по-тясно и са по-добри в едни сфери на кардиологията отколкото в други.

# 12 644
От д-р Гечев не съм доволна. Щом чу, че идваме от преглед при д-р Черпокова, а детето беше болно и тя като педиатър си свърши перфектно работата, въпросния доктор тупа - лупа.
Много непрофесионално се отнесе като лекар към пациент, като колега към бившите му колеги от Пълмед
Много си е повярвал вече. Може да омайва таргета  - майки на 6 месечни кърмачета заради въпросния преглед по ЗК и всички навред от областта на опашка, там го зачислявам
Това от преди три месеца

Общи условия

Активация на акаунт