Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 973
  • 13 437
  •   5
Отговори
# 12 810
Искам да изразя мнението си за д-р Мариела Димитрова от кабинети финес. Имах болезнен зъб под мост. На друго място свалиха моста и се опитаха да го излекуват, но не стана. За няколко посещения тя успя. Но най- хубавото е , че винаги отговаря дори извън работно време, винаги е позитивна, работи внимателно и с грижа. Човек просто е спокоен

# 12 811
Бихте ли споделили добър офталмолог?
Насочиха ме съм Луксор, но може и на друго място да работи, стига да си разбира от работата!

# 12 812
  • пловдив
Насочиха ме съм Луксор, но може и на друго място да работи, стига да си разбира от работата!
Д–р Мария  Минчева –изключителен човек и лекар, откри ми заболяване, което други трима офталмолози не видяха,а последствията щяха  да са фатални, работи в Луксор

# 12 813
Д-р Димитрова, работи в Луксор и в ДКЦ 1.

# 12 814
Д–р Мария  Минчева –изключителен човек и лекар, откри ми заболяване, което други трима офталмолози не видяха,а последствията щяха  да са фатални, работи в Луксор
Благодаря!
А знаете ли как става записването на часовете, защото в супердок няма лекари от Луксор?

# 12 815
Д–р Мария  Минчева –изключителен човек и лекар, откри ми заболяване, което други трима офталмолози не видяха,а последствията щяха  да са фатални, работи в Луксор
Благодаря!
А знаете ли как става записването на часовете, защото в супердок няма лекари от Луксор?
https://www.luxorclinic.com/contacts/

# 12 816
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате добър хирург за операция на коремна (пъпна) херния получена след операция тежък перитонит?
Благодаря предварително!

# 12 817
Здравейте можете ли да ми препоръчате добър дерматолог. Става въпрос за акне с което се борим вече 2 години,но без успех. Синът ми е абитуриент сега и проблема с кожата му доста го притеснява

# 12 818
Здравейте, може ли да ми препоръчате проктолог?

# 12 819
д-р Антон Тодоров
Здравейте, може ли да ми препоръчате проктолог?

# 12 820
Много благодаря

# 12 821
Здравейте, имам венечен джоб, с който двама зъболекари не успяха да се справят и отново имам силни болки.
Може ли някой да препоръча зъболекар или дентална клиника, където успешно лекуват такива възпаления? Благодаря предварително.

# 12 822
Нужен ти е парадонтатолог. Д-р Стаменов евентуално. През супердок се запазват часове.

# 12 823
Здравейте можете ли да ми препоръчате добър дерматолог. Става въпрос за акне с което се борим вече 2 години,но без успех. Синът ми е абитуриент сега и проблема с кожата му доста го притеснява

Преди години д-р Боян Костов много ми помогна

# 12 824
  • Пловдив

Преди години д-р Боян Костов много ми помогна
как?
Преди години и сега е мн.различно...

Общи условия

Активация на акаунт