Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 299
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 13 050
  • Пловдив
Ваня, много звучи на дискова херния.

# 13 051
Здравейте, препоръчайте ми добър стоматолог за дете на година и десет месеца. По възможност в района на Тракия, но приемам и други предложения, само да си разбира от работата и да има подход към децата, че малката е страшно срамежлива и не знам как точно ще протече прегледа, ако успеем да направим такъв въобще.

# 13 052
Влизам да оставя много, ама много положителен отзив за ендокринолог, доктор Каменарова. Много отзивчива, приветлива, спокойна и нямаше, нещо за което да я попитахме и да не ни отговори от до. И то така обяснява, че докато не разбереш не спира. Посетихме я заради ММ и наднормено тегло. Силно препоръчвам изключителен специалист.

# 13 053
Здравейте! Търся препоръка за детски гинеколог или поне за такъв, който няма против да работи и с деца.

# 13 054
  • София
Д-р Димитър Кичеков
Скрит текст:
, ако разбира се госпожицата няма да я е срам.

# 13 055
Препоръчайте педиатър в Пловдив независимо къде! При който не се чака много, държим са спазва часове, поне минимално, не да чакаме по 3,4 часа с новородено

# 13 056
  • Пловдив
Здравейте! Търся препоръка за детски гинеколог или поне за такъв, който няма против да работи и с деца.

Аз водих дъщеря ми при д-р Видева, доволни сме.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-radka-videva-6611

# 13 057

Аз водих дъщеря ми при д-р Видева, доволни сме.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-radka-videva-6611
Присъединявам се към мнението, от години ходя при нея - страхотен лекар е! Моя приятелка скоро води дъщеричката си при нея - на 5 г.

# 13 058
д-р Деница Краевска също преглежда деца

# 13 059
Здравейте, търся личен лекар, при когото да може да се записват часове предварително, по възможност в ж.к. Тракия. До сега съм била при д-р Таня Дипчикова – много добър специалист. Не исках да я сменям, защото откакто съм се родила, съм при нея, но чакането там е някакъв ужас. Препоръчаха ми д-р Цветан Русковски в 5-то ДКЦ, но онлайн не намирам опция за записване на час. Ако някой е при него или е бил, ще се радвам да даде обратна връзка. Simple Smile

# 13 060
Здравейте група имам камъни в жлъчката не функционирала моля да ми препоръчате добър хирург за Пловдив или София

# 13 061
  • Пловдив
На един познат на майка му махаха жлъчката преди повече от 10 години в Каспела, за съжаление не помня при кого.

# 13 062
Може ли да ми препоръчате добър кардиолог? Някой правул ли е ЕФИ и много ли е неприятно

# 13 063
Препоръчайте ми добър зъболекар за бондинг, който издържа дълго. Последно ,където го направих, ходя през две седмици на поправки и се изнервям.

# 13 064
Здравейте група имам камъни в жлъчката не функционирала моля да ми препоръчате добър хирург за Пловдив или София
В Пълмед-др Горанов -хирург- Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт