Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 855
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 13 035
  • Пловдив
В онкохематологията кой го гледа на ехограф...ако е д-р Бурнусузов бих препоръчала и друго мнение.
С голямото дете сме живяли 3 месеца в детска клиника, професор Иванов обяснява добре.
За някои неща няма как без упойка...под две годишна възраст 4 упойки претърпя детето, ако мъжът ми не беше против на едното предложение на д-р Бурнусузов щяха да са 5.
При ЯМР анестезията е от "леките", както те го водят и наистина детето ми нито при петскенера, нито при ЯМР е буйствало или имало странични реакции, след дренажа например буйстваше и беше "отвеян" повече време.

# 13 036
  • Пловдив
Д-р Спасов
В краен случай ще го минем ЯМР, няма какво.Нямам опит никакъв.С големия (на 2.10)  като беше бебе бяхме веднъж за 3-4 дни в УНГ отделението на Хирургиите, че имаше ларингит и изобщо не знам кое как що.Много ми е ново всичко.

# 13 037
  • Пловдив
Д-р Неофит Спасов е разкошен.
Бъдете максимално спокойна, при поставяне на анестезията сте до детето - нещата се случват пред вас. После излизате отпред след няколко минути ви викат. При петскенера стояхме около 20-30 минути да се види реакцията на детето и да се осефери, после си ни предвижиха към болницата. При ЯМР, защото се прави след изписването, стояхме няколко часа в болницата и ни пуснаха.
Анестезиологът /забравих му името/ мисля е един и същ за децата при образната диагностика. Разговорлив, спокоен човек е, питайте всичко, което ви притеснява - обяснява подробно.

# 13 038
Изключително съм недоволна от ДКЦ тракия. Преди месец записах час при Якова за мамография. Вчера само ме снимаха и казаха:резултати в понеделник. Надявам се втория път да има преглед и среща с Якова, но се съмнявам.
Винаги ли така протичат прегледите?

# 13 039
  • Пловдив
Аз съм правила при нея ехография на млечни жлези - доволна съм. Лично тя проведе прегледа.
Когато се прави мамография знам, че рентгенолог снима, тя коментира снимката, ако има нещо специфично и допълнително вече назначава.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:57 от Десиссслава

# 13 040
Само една мамография имам при д-р Якова. Не се виждаше добре и ми направи ехография. От тогава само ехо ми прави, на 2 години. Каза, че гърдите ми са плътни и само ехо трябва.

# 13 041
И аз съм ходила при нея в МЦ Тримонциум и бях доволна, но в Тракия е много странна организацията.
Не трябва ли да се редуват ехо и мамография през година?
И аз имам мастеопатия, но не са ми казвали да правя само ехография.

# 13 042
  • Пловдив
Мамографията се препоръчва на пациентки над 45 годишна възраст.
Профилактичната ехография по НЗОК е през две години.

# 13 043
Така е. Но, за малки и плътни гърди ехографията е достатъчно ясна.

# 13 044
  • София
В момента също се дават направления за мамография, които важат 2 месеца

# 13 045
  • Пловдив
Invisible,
В понеделник като си взимаш резултат от мамографията,ако Якова е преценила,рентгеноложката ще ти каже да изчакаш за ехограф. Ако не ти каже да останеш за допълнителен преглед,значи всичко ти е наред. Не се притеснявай!
Аз така съм била при Якова. С направление за мамография,при взимане на резултатите -ме гледа мнооого подробно и на ехограф. И така и при двете ми ходения при нея. Не зная каква е организацията при мамографския преглед в МЦ Тримонциум,но организацията в Тракия по- ми харесва от тази във второ ДКЦ.

# 13 046
Благодаря момичета. Значи да се радвам, ако не ме повикат Confused
ДКЦ 2 е много чакане, но иначе съм доволна от прегледите там.

# 13 047
Да, тя ще иска ехография при нужда. Ако всичко е наред, не.

# 13 048
Моля да ми препоръчате невролог в Пловдив. Става въпрос за силни болки в кръста и изтриване на краката. Много ми се иска да ми назначи изследвания.

# 13 049
Моля да ми препоръчате невролог в Пловдив. Става въпрос за силни болки в кръста и изтриване на краката. Много ми се иска да ми назначи изследвания.
Д-р Вълчо Найденов, Каспела и частен кабинет на бул. Христо Ботев след Военна болница.

Общи условия

Активация на акаунт