Бял списък за гр. Пловдив

• 2 794 371
  • 13 520
  •   5
Отговори
# 13 020
Моля за препоръка за добър дерматолог за много сериозно и упорито акне. В чудо сме се видяли вече с дъщеря ми. На 15 години е.

# 13 021
Здравейте!
В издирване сме на добър личен лекар/педиатър за бебе на 7 седмици.
Моля за вашите препоръки.

# 13 022
Доктор Маткунска в 4 ДКЦ

# 13 023
Може ли препоръка за детски пулмолог?
Др Беатрис Саваджиян  в Пълмед

# 13 024
  • Пловдив
Здравейте!
Имаше 202 нови мнения, но не мога да ги прочета сега.Дано точно в тях няма писано за хемангиоми.
Кажете ми къде да заведем бебето да видят един хемангиом.Казват ми отивайте в София, тук специалисти няма.Едни недоволни от остарелите методи на проф.Стефанова, други пък са доволни, трети пращат при д-р Андасорова и д-р Чочкова, да сме кандидатствали за сиропа по здравна каса..
Проф.Стефанова вкарва лекарство с игли около червеното петно, пък анестезия се ползвала.Някак не ми се ще да го подлагам това малко хайванче на такива ужаси.😖
Хемангиома е колкото 5ст, между рамото и вратлето на бебето.Май расте много бавно, не мога да преценя 🤦‍♀️
Препоръчаха ми и в детска хематология на ВМИ да идем на преглед.Мисля първо натам да се насоча с надеждата да изпишат само мехлем.
Мерси!

# 13 025
Не мога да Ви помогна по зададения въпрос, защото моето дете имаше малко хемангиомче и само се сви без външна намеса. Детето на приятелка имаше голям и много изпъкнал, релефен хемангиом и посещаваха Стефанова, прилагаха точно тази терапия. Да, беше неудобство, защото се налагаше няколко дни болничен престой, но
в крайна сметка беше ефективно. А за Андасорова досега не съм срещнала нито един положителен коментар, за какъвто и да е разрешен проблем.

# 13 026
И аз не мога да Ви препоръчам лекар за успешно лечение на хемангиом, но добавям към лошите отзиви за дерматолога д-р Андасорова. Не бих й се доверила за нищо, била съм й пациент веднъж и няма да повторя никога. Особено пък ако става дума за малко дете - абсурд.

# 13 027
  • Пловдив
Няма нужда от лечение ,най-вероятно ще си отшуми сам.  И няма да остане белег при толкова малко дете. Все пак потърсете хематолог и/или имунолог който да назначи изследвания които да отхвърлят наличието на генетична мутация и изменения в кръвотворителната с-ма и имунната с-ма.

# 13 028
Здравейте,
Бихте ли препоръчали педиатър?
И кога трябва да се планува бебето, преди раждането или след него?
Сега започвам 8м.

# 13 029
Преди раждането на детето трябва да сте си избрала педиатър, да сте говорила с него, и съответно той да се е съгласил да приеме за пациент бебето.

# 13 030
А бихте ли препоръчали добър педиатър?

# 13 031
В кой район на града?

Не е едно и също ако сте в Тракия, а ви предложат в Смирненски. Особено за консултации.

# 13 032
В кой район на града?

Не е едно и също ако сте в Тракия, а ви предложат в Смирненски. Особено за консултации.
Ние сме извън града, живеем в съседните села. Така че ни е еднакво в зависимост от къде влизаме в града.

# 13 033
Моето преложение
https://superdoc.bg/lekar/vaska-krasteva

С дългогодишен опит, добър диагностик, със специалност педиатър. Има и недостатък естествено, много пациенти.
Хубавото е, че ден вторник е за консултации, тогава не приема болни пациенти. Договор със 6-150 за случаите в извън работно време.

Не чакайте последния момент, за да говорите с лекарката. Когато ни изписаха от родилното, първото ѝ посещение беше на следващия ден, в къщи. След това оформихме документи, избор и т.н.

# 13 034
  • Пловдив
Няма нужда от лечение ,най-вероятно ще си отшуми сам.  И няма да остане белег при толкова малко дете. Все пак потърсете хематолог и/или имунолог който да назначи изследвания които да отхвърлят наличието на генетична мутация и изменения в кръвотворителната с-ма и имунната с-ма.
Бяхме днес в детска онкохематология, видяха го на ехограф и док.каза, че е стандартен хемангиом.Но има и много малък на черния дроб 😑 Дадоха ми рецепта за прахчета, които да давам с млякото.Записаха ми час за ЯМР на глава и рамене, но тази пълна упойка ме притеснява много.Иска ми се първо една трансфонтанелна ехография и чак тогава да се вкускаме в "приключението". Близка ми препоръча проф.Иванов, ще звъня в понеделник за час, дано има преди часа ни за ЯМР.
Чудех ако не предприема нищо и оставя нещата така, какво би станало.Много тежка артилерия ми се вижда всичко. 😒

Общи условия

Активация на акаунт