Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 550
  • 13 507
  •   6
Отговори
# 13 110
Не, не е на отворен корем само. Коремна хирургия обхваща черва, стомах, черен дроб/жлъчка, панкреас, далак. За другите органи има други хирурзи - уролози, нефролози, гинеколози.

Нефрологията няма кой знае какво общо с хирургията.

Иначе най-различни хирурзи има. И се разделят специалностите по това кои органи оперират, а не по това какъв е достъпа, лапароскопски или отворен.

# 13 111
Да, нефрологията не е хирургична специалност. Всъщност това била една от основните разлики между нея и урологията, където оперират. Разбрах го наскоро, понеже винаги съм я възприемала като клон на урологията.

# 13 112
Нефрологията е конкретно за бъбреците. Урологията е за пикочните пътища и мехура. И в двете специалности има хирурзи.

# 13 113
Нефрологията е конкретно за бъбреците. Урологията е за пикочните пътища и мехура. И в двете специалности има хирурзи.
Урологията е и за бъбреците. Като съм била на уролог винаги с ехограф и бъбреците преглежда, освен това уролози разбиват камъни в бъбреците.

# 13 114
Не знам. Аз съм ходила на уролог за цистит. Не съм била за операция. Гледал ми е бъбреците, нямам проблеми с тях, инфекция на мехура беше.

# 13 115
Нефролозите преглеждат как функционират бъбреците,а уролозите са по операциите на пикочните пътища.
Аз съм бъбречно болна -страдам от камъни в бъбреците -първо минавам през нефролог,който изследва функциите на бъбреците и оттам ме насочват към уролог за по-нататъшно лечение -обикновено оперативно!

# 13 116
  • малкия йеросалим
Мнение за др Котева - АГ.

# 13 117
Аз не препоръчвам. Ако искате пишете ми на лични.

# 13 118
  • Пловдив
Раждах при нея, тя беше дежурна на работа. Доволна съм от отношението ѝ.

# 13 119
И аз съм от доволните. Следи ми втората бременност. Натрупала е още опит с годините, предвид къде работи и работеше преди.

# 13 120
Котева следеше бременността ми и съм доволна от нея.

# 13 121
Здравейте !
Не съм от Пловдив, но от нашия град ме насочиха натам. Търся онкогинеколог, ендокринолог и мамолог.
Благодаря ! 🌷

# 13 122
  • София
За ендокринолог - Д-р Христо Георгиев
За мамолог - Д-р Даниела Манолова

# 13 123
  • Пловдив
За мамолог препоръчмам д-р Ирина Якова.

# 13 124
И аз препоръчвам Ирина Якова. Тя е със специалност рентгенолог, много добре вижда всичко. И за други органи ми е разчитала снимки.

Общи условия

Активация на акаунт