Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 234
  • 13 437
  •   10
Отговори
# 1 335
  • Пловдив
Здравейте, не знам да ли въпроса ми е за тук,но искам да ви попитам д-р Крумов дали работи с ЗК?

# 1 336
Относно добър гастроентеролог - аз съм за Саватинова, и против Джурков. Миналата година бях в Еврохоспитал и прегледът продължи не повече от 5 минути, изписа ми няколко лекарства, от които имаше временен ефект. Добре, че отидох при Саватинова, тя веднага ме прегледа на екограф, пусна ми нужните изследвания и се оказа, че проблемът ми идва от бактерия, която излекувах и бях Ок.

# 1 337
Добавям д-р Андасорова - кожен лекар!

# 1 338
може ли да кажете нещо за Д-р Иванка Пейчинова акушер-гинеколог в МЦ Аврора, работи и в Селена. Става дума за проследяване на бременност.

# 1 339
  • Fort Worth, TX
Д-р Мошеков-блестящ детски хирург, д-р Дачев-специализант детска хирургия  и целия персонал на детска хирургия.

# 1 340
Изборът за секцио във "Весела" е д-р Кунчев. Същият работи и в "Торакс". Сестра ми роди при него там със секцио и е възхитена. Аз съм сега бременна в 24 г.с. и съм при него на консултация в ДКЦ "Св. Георги". Също искам да родя със секцио, но още не мога да реша дали в Торакс или Весела, но ще е при него. Сестра ми направо го е позлатила.

# 1 341
Препоръчайте, моля, добър детски ехографист! Ако е уролог или нефролог най-добре. Друг, освен Миленков? Става дума за 5-месечно бебе.

И друго - този д-р Чолаков, ортопеда, във Вела ли работи или в Аврора? С търсачката ми излезе това "във Вела на 032641919"

Мерси предварително!

# 1 342
  • Пловдив
newwoman 777 пълна ти е кутията

# 1 343
Препоръчайте, моля, добър детски ехографист! Ако е уролог или нефролог най-добре. Друг, освен Миленков? Става дума за 5-месечно бебе.

И друго - този д-р Чолаков, ортопеда, във Вела ли работи или в Аврора? С търсачката ми излезе това "във Вела на 032641919"

Мерси предварително!
Ако не искаш Миленков, мисля че друг добър избор е д-р Алтай Косев в 2-ро ДКЦ - Женския център на последния етаж. Аз съм водила малката точно заради ехография на бъбреци.
Чолаков работи всеки следобед /без четвъртък/ до 19 часа в Аврора. За Вела - не знам дали ходи и там  Peace Аврора си имат сайт...

# 1 344
Дрози, мерси!
Миленков не, че не го искам, а искам и второ мнение, освен неговото  Wink

# 1 345
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Търся добър алерголог, става въпрос за изследване алергия към антибиотици.
Благодаря ви предварителноЧ

# 1 346
искам да си изкажа мнението относно доктор Георги Ставракев е няма такъв лекар просто...какво ми се случи първо на мен.Оперирана съм от киста на яйчника и след време реших да отида при него на преглед каза ми че трябва да започна да приемам противозачатъчни и ми изписа ясмин нито ми направи цялостен преглед нито ме прати на хормонални изследвания просто еи така ми ги изписа вземах ги в продължение на 1 седмица и имах чувството че ще умра просто отидох пак при него а човека реши че нямало смисъл тогава да пия изобщо каквито и да е противозачатъчни щом не съм понасяла тези.Втория случеи е с баба ми която ходеше при него на преглед на всеки 3 месеца тъй като е оперирана от рак на гърдата, в този случеи трябваше да бъде изчистена и матката и яйчниците но доктор  каза че нямало смисъл от такава операция и че всичко било наред.При всяко ходене при него жената се успокояваше че е добре докато един ден 20 дни след преглед при него и добри резултати не и откриха рак на матката.Това вече трябва или да си сляп за да го пропуснеш или изобщо изследванията които правиш да са фалшиви .това не е доктор това е един надут и алчен човек които е дал клетва да помага на хората а не прави нищо по въпроса просто се подиграва с пациентите си.да не говоря за кабинета му ужас...

# 1 347
Здравейте момичета!
Търся добър алерголог, става въпрос за изследване алергия към антибиотици.
Благодаря ви предварителноЧ
Здравей аз лично ходя а и цялото ми семейство при доктор Вичева- Доц. д-р ДИЛЯНА ВИЧЕВА, дм, 0888 223675, Пловдив, бул."Христо Ботев" 111, ет. 1
това е адреса с телефонния номер,дано помогне

# 1 348
Здравейте! Да ми препоръчате някой добър дерматолог за лицето, става въпрос за бременна, ако има значение?

# 1 349
искам да си изкажа мнението относно доктор Георги Ставракев е няма такъв лекар просто...какво ми се случи първо на мен.Оперирана съм от киста на яйчника и след време реших да отида при него на преглед каза ми че трябва да започна да приемам противозачатъчни и ми изписа ясмин нито ми направи цялостен преглед нито ме прати на хормонални изследвания просто еи така ми ги изписа вземах ги в продължение на 1 седмица и имах чувството че ще умра просто отидох пак при него а човека реши че нямало смисъл тогава да пия изобщо каквито и да е противозачатъчни щом не съм понасяла тези.Втория случеи е с баба ми която ходеше при него на преглед на всеки 3 месеца тъй като е оперирана от рак на гърдата, в този случеи трябваше да бъде изчистена и матката и яйчниците но доктор  каза че нямало смисъл от такава операция и че всичко било наред.При всяко ходене при него жената се успокояваше че е добре докато един ден 20 дни след преглед при него и добри резултати не и откриха рак на матката.Това вече трябва или да си сляп за да го пропуснеш или изобщо изследванията които правиш да са фалшиви .това не е доктор това е един надут и алчен човек които е дал клетва да помага на хората а не прави нищо по въпроса просто се подиграва с пациентите си.да не говоря за кабинета му ужас...

Абсолютно подкрепям мнението ти за Георги Ставракев, но трябва да го публикуваш в темата "Черен списък за гр. Пловдив"

Общи условия

Активация на акаунт