Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 317
  • 13 492
  •   3
Отговори
# 1 515
Следя темата и не мога да разбера защо е необходимо да се препирате както се казва.Форума нали е за това да се споделят мнения, а всеки сам носи отговорност за решенията които е взел.казват че в спора се ражда истината , но тук това не важи.по- скоро е нещо като вечния спор кое е първо - кокошката или яйцето.Хората искат имена на хомеопати.Ами дайте им, споделете дали сте доволни или не пък ги оставете те да си решат дали да им вярват и дали да ги посетят.
Няма препирня, уточняваме какво е лекарствен продукт, защо го наричаме продукт, какво е европейска норма и реагираме напълно добронамерено на възможности за "бъркане на илачи вкъщи", от хора, които не са квалифицирани. И човек за да взима що годе правилни решения, е нормално да проучи по-сериозно нещата. Хората, когато не са подготвени, се хващат на ефектни и рекламни трикове, разбира се, че при отделни случаи, било поради калпава здравна система, не винаги добър достъп до лекар и прочие, наслоени отношения, не на последно място постоянно унижаване на това съсловие от телевизионния екран, се случва да се обръщат към кой ли не. Възможно е да бъдат подведени. За мен е странно дори някакви внушения то рода кое е лекарствен продут или ХЛ, това са щуротии извън стандартите. Това лято бях свидетел на един доста хронифициран случай, само от прекаляване в тази посока и накрая се наложи мощен антибиотик, вместо да се мине от една страна по-леко и бързо, от друга-по-изгодно като финанси.

# 1 516
  • Пловдив
Следя темата и не мога да разбера защо е необходимо да се препирате както се казва.Форума нали е за това да се споделят мнения, а всеки сам носи отговорност за решенията които е взел.казват че в спора се ражда истината , но тук това не важи.по- скоро е нещо като вечния спор кое е първо - кокошката или яйцето.Хората искат имена на хомеопати.Ами дайте им, споделете дали сте доволни или не пък ги оставете те да си решат дали да им вярват и дали да ги посетят.

Ами нали това се опитвам...ама не!Спорят и това е!

И казах сто пъти,че си има отделна тема за който се интересува! Peace

# 1 517
Може би не са сто пъти, но не споря, а уточнявам. А както е видно и вие ползувате тази тема.

# 1 518
Момичета, моля ви за съвет. Трябва да си избера лекар за ЖК. Препоръчаха ми д-р Мария Николова, но прочетох много противоречиви мнения за нея. Моля и за други имена, имат ли те договор със здравна каса... Първа бременност ми е и не знам накъде да с насоча. Благодаря предварително!

# 1 519
Момичета, моля ви за съвет. Трябва да си избера лекар за ЖК. Препоръчаха ми д-р Мария Николова, но прочетох много противоречиви мнения за нея. Моля и за други имена, имат ли те договор със здравна каса... Първа бременност ми е и не знам накъде да с насоча. Благодаря предварително!
Мен ме следи Гинка Стоянова, но тя после стана административен на Окръжна.Не знам дали работи с пациенти някъде но горещо я препоръчвам.Друга при която съм ходила и съм доволна е Благомила Христодулова.Има кабинет в мед.център Евромед до поликлиниката срещу бившия ресторант Стадиона.Преглежда там понеделник и сряда и работи със здравната каса.Ето телефони ако решиш да отидеш 032 648 681; 0899 996 914; 0899 996 911.Последната преглежда още и в мед.център Хипократ, но за там не знам инфо.И все пак мнението ми не е миродавно.Сигурна съм че ще има хора които ще ги оплюят.Ти ще си решиш.

# 1 520
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Здравейте момичета!
Има  ли мами оперирали носната сливица на детето си при унг  д-р.Христо Петров?Ако има такива нека да ми пишат своите мнения, може и на лични!
Благодаря Ви предварително!
Приятен ден!  bouquet

# 1 521
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам къде е кабинета на д-р Георгиев ендокринолог - видях че има отзиви за него преди няколко страници, но не открих координатите му. Личната ми докторка каза, че бил около Военна болница, а в нета намерих инфо за някакъв кабинет на 6-ти семптември.
Моля някой който ходи при него да ми даде по-точна информация.

# 1 522
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам къде е кабинета на д-р Георгиев ендокринолог - видях че има отзиви за него преди няколко страници, но не открих координатите му. Личната ми докторка каза, че бил около Военна болница, а в нета намерих инфо за някакъв кабинет на 6-ти семптември.

Точно на булеварда почти срещу Военна болница има една сграда със зелени стъкла и в нея се намира кабинетът му, но за жалост изхвърлих точния адрес.

# 1 523
  • Пловдив
БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЗИ ЖЕНА!В напреднала бременност ми направи нечовешкоболезнен преглед, след който 10 дена бях с кръвотечение.С нея буквално се борих на стола - тя натискаше, а аз пищях. Часове наред след прегледа, ми идеше да вия от болка. Николова ме предупреди, че било нормално да прокървя и аз си мълчах, докато майка ми не влезе случайно в банята седмица след прегледа и като видя кървищата, които течаха от мен, изпадна в паника. Лекарите във Св.Георги /където отидох по спешност по настояване на мйка ми/  бяха сащисани как е разкъсала шийката на матката ми.

# 1 524
Бул. "Хр. Ботев" 116 . На входната врата на сградата има надпис и не може да сбъркаш. Утре ще работи до обяд и после заминава в чужбина / случайно днес бях на преглед при него/.
Другият кабинет в който работи е в поликлиниката на понеделник пазара- 3 етаж, кабинет 54./след вторник/.
Успех! Stop

# 1 525
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!

# 1 526
Здравейте ,имам този номер 0888351435 на д-р Крумов ,но никои не ми се обажда - само свободно дава.Знаете ли да не би да си е сменил номера? Става въпрос за частния му кабинет в ТЦ Гранд.

# 1 527
Здравейте ,имам този номер 0888351435 на д-р Крумов ,но никои не ми се обажда - само свободно дава.Знаете ли да не би да си е сменил номера? Става въпрос за частния му кабинет в ТЦ Гранд.
Това е номерът, на който отговаря сътрудничка на Д-р Крумов, би трябвало да ти вдигне, тя записва часове за прегледите, иначе самият той отговаря на друг номер.

# 1 528
Благодаря !Днес най - сетне се свързах...  Simple Smile

# 1 529
Моля спешно за телефон на Д-р Милчев  работи в МЦ Св.Св.Козма и Дамян Пловдив

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 08:30 от Nin

Общи условия

Активация на акаунт