Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 521
  • 13 493
  •   8
Отговори
# 1 530
  • Пловдив
А някой има ли информация на д-р Ангел Ангелов - АГ, работел в "Свети Врач" /Военна болница/?

# 1 531
  • Пловдив
Моля спешно за телефон на Д-р Милчев  работи в МЦ Св.Св.Козма и Дамян Пловдив
За кой д-р Милчев питаш? Какъв специалист е, това имам предвид?

# 1 532
# 1 533

Уши нос гърло

# 1 534
А някой има ли информация на д-р Ангел Ангелов - АГ, работел в "Свети Врач" /Военна болница/?
АГ със специалност онкогинекология е.Приема във вторник и четвъртък следобед.Не се записва час предварително,отиваш и чакаш......Ако още нещо те интересува-питай.

# 1 535
  • Пловдив
АГ със специалност онкогинекология е.Приема във вторник и четвъртък следобед.Не се записва час предварително,отиваш и чакаш......Ако още нещо те интересува-питай.
Интересува ме доволна ли си от него, работи ли с касата и добър специалист ли е, сподели от личен опит..

# 1 536
Искам да разкажа , че на Гергьовден ми се наложи да търся денонощно детско болнично заведение. Моя приятерка ми каза , че скоро са открили нова денонощена детска поликилиника в сградата на Транспортна болница и имат дежурен телефон 080015060. Обадих се и в 22 часа отидох. Детенцето ми беше с висока температура , запушен нос и кашлица. Прегледа ни д-р Шабанова, много добър специалист , поне с такова впечатление останах и искам да и благодаря за обстойния преглед и подробното обяснение. Предписа ми лечение и детенцето ми вече няма температура , чувства се по- добре. Много се изплаших защото досега не бяхме вдигали температура и не знаех какво да правя. На следващия ден ме поканиха на контролен преглед за които не платих , а иначе първият преглед беше 25 лв. Обястиха ми , че предлагат и абонамент , още мисля защото не сме боледували до сега , но ми се струва , че ще е добре да зная , че мога да отида някъде и в 2 часа през нощта.Много се радвам , че има такова място в Пловдив и още веднъж благодаря на д-р Шабанова. Grinning Grinning Joy Joy

# 1 537
Забравих да Ви кажа , че детската поликлиника се казва " Пловдимед", много е чистичко и хубаво , не прилича на болница. Детенцето ви въобще не се стресна , че сме в лекарски кабинет.

# 1 538
  • Пловдив
Искам да разкажа , че на Гергьовден ми се наложи да търся денонощно детско болнично заведение. Моя приятерка ми каза , че скоро са открили нова денонощена детска поликилиника в сградата на Транспортна болница и имат дежурен телефон 080015060. Обадих се и в 22 часа отидох. Детенцето ми беше с висока температура , запушен нос и кашлица. Прегледа ни д-р Шабанова, много добър специалист , поне с такова впечатление останах и искам да и благодаря за обстойния преглед и подробното обяснение. Предписа ми лечение и детенцето ми вече няма температура , чувства се по- добре. Много се изплаших защото досега не бяхме вдигали температура и не знаех какво да правя. На следващия ден ме поканиха на контролен преглед за които не платих , а иначе първият преглед беше 25 лв. Обястиха ми , че предлагат и абонамент , още мисля защото не сме боледували до сега , но ми се струва , че ще е добре да зная , че мога да отида някъде и в 2 часа през нощта.Много се радвам , че има такова място в Пловдив и още веднъж благодаря на д-р Шабанова. Grinning Grinning Joy Joy
Още един глас за новата клиника и по-конкретно за д-р Драгнева. Peace

# 1 539
Много благодаря за споделеното, относно новата детска поликлиника, много се радвам, че са направили такова нещо!!! Ако някой знае повече информация относно лекарите, които ще работят там, ще се радвам да сподели!
А условията как са? В смисъл - разполагат ли с апаратура някаква, за спешни случаи стават ли...?

# 1 540
  • Пловдив
Стеф, ние съвсем отскоро сме абонати, но поне засега съм изключително доволна. Лекарката, която ни "грабна" с отношение - д-р Драгнева, работи и в интензивен сектор на детската клиника във ВМИ. Т.е.  има далеч по-сериозен опит от това, да лекува хрема и пъпки. За апаратура не знам.

Аз да използвам и да впиша тук и още двама лекари от ВМИ - д-р Чочкова /детски кардиолог/ и доц.Иванов /невролог/. И двамата работят в детската клиника към ВМИ. Благодаря им за отношението и вниманието към малката ми дъщеричка!  bouquet

# 1 541

Уши нос гърло
Praynig Praynig Praynig

# 1 542
Авиа - чудесно е това, което казваш Grinning надявах се именно такива практикуващи лекари да са ангажирани ви новата клиника.
Пожелавам ви, все пак, да не я посещавате често, даже хич Hug

# 1 543
Интересува ме доволна ли си от него, работи ли с касата и добър специалист ли е, сподели от личен опит..
Все още ми е рано да споделя личен опит,защото съм ходила при него само веднъж.....но ще ми се налага да го посещавам пак и тогава ще мога вече да го направя...Иначе работи и с касата,но аз бях на платен прием/струва 25лв/.Ако ти се наложат изследвания-те препраща към цитологичната лаборатория на ВМИ.На мен ми го препоръча негова колежка,както и  ми беше похвален от лекували се при него пациентки.Доколкото разбрах,освен в поликлиниката на "Св.Врач",работи и в "Селена" и в Пазарджишката клиника"Ескулап"/дано да не бъркам името/.

# 1 544
ne sam saglasna za predlojenieto za ,,d-r '' Koteva. Ne zaslujava tazi titla d-r. az li4no dosta izpatih ot neq.

Общи условия

Активация на акаунт