Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 711
  • 13 777
  •   7
Отговори
# 2 640
  • Пловдив
Някой слагал ли е ваксина ротарикс във МЦ Вела да ме насоки към определен доктор,който има опит с тази ваксина?

# 2 641
  • Пловдив
Балли, какво те притеснява във ваксината? Аз я сложих на моя малчо и си я сложи педиатърката. Нямаше никакъв проблем.

# 2 642
Балли, ротарикс съм слагала и на двамата. Ваксината се дава през устата, не се бие и при нас нямаше никакви странични действия. Доволна съм от избора да я сложа.
Даде им я педиатърката.

# 2 643
Момичета колко струва БХС във ВМИ?В Писанец е 40 лв.,но само 3 аномалии се следят,а си мисля че са повече?

# 2 644
  • Пловдив
Балли, ротарикс съм слагала и на двамата. Ваксината се дава през устата, не се бие и при нас нямаше никакви странични действия. Доволна съм от избора да я сложа.
Даде им я педиатърката.
vera,благодаря за мнението.Много се чудих с тази ваксина,дали да я слагам,кога,кой да я даде. - newsm78.Колкото повече информация чета за ваксините толкова по-сложно ми става.В крайна сметка реших,че нямам куража да я пропусна.Купих я от аптека Марешки и д-р Янчева ни я даде във Вела.

# 2 645
  • Пловдив
Здравейте! Скоро ми предстои раждане, а още не съм избрала педиатър. Моля спешно да ми препоръчате добър педиатър, предпочитам да е в Кичук париж (по удобно ще ми бъде), да подкрепя кърменето, да е съвестен и да отговаря на телефонните ми обаждания, ако се налага и да работи със ЗК.
Благодаря ви предварително!

# 2 646
  • Пловдив
момичета,някакви препоръки за нефролог в Пловдив.Ще съм благодарна ако някой се отзове бързо!

Аз съм доволна от д-р Марудов, работеше в полинкиниката на ВМИ. Работеше с направление по каса. Имах остър пиелонефрит и много бързо реагира, а джи пи то ме беше мотало че били песъчинки, повече течности и т.н. Бях пет дни с 40 градуса и се наложи сериозен курс антибиотици, но съм му безкрайно благодарна. Данните ми обаче са от преди 4-5 години. Не съм проследявала къде работи сега.
благодаря за отговора - понеже ми беше спешно,отидох в Каспела и там ме прегледа д-р Прокопова.Проведох и лечение,засега съм добре,но аз и преди ден свърших антибиотиците - ще видя при вторичните изследвания какви ще са резултатите...........

# 2 647
Момичета,благодаря Ви за отговорите за кардиолога,страшно много ми помогнахте  Peace
Сега майка ми има нужда от добър ендокринолог /по възможност да работи със ЗК/, може и да сте коментирали по назад в темата,но ми е невъзможно да прочета всички страници,ако някоя от Вас е ходила при такъв специалист и е останала доволна, моля да ми пише,може и на ЛС  Peace  Peace

P.S. Назад  в темата прочетох за д-р Ботушанов,но ми се иска да чуя и други мнения  Grinning

# 2 648
Д-р Копаранова-приема в МЦ"Хипократ" и в кабинета си до билковата аптека,от северната страна на Тунела.Не мога да коментирам доколко е компетентна/още повече че не е ясно за какъв точно проблем/,но аз лично останах доволна от отношението й,от това че ми пусна всички възможни изследвания и определено се опитваше да намери проблема/който впоследствие се оказа,че изобщо не е бил за нея/...Работи по ЗК.

# 2 649
Баща ми е диабетик и се следи при Копаранова и доц.Владева.
Не сме говорили скоро по тази тема, но мисля че смени д-р Копаранова, защото му беше забавила документи за хоспитализация и точно заради нейното забавяне му изтече направлението за нея като специалист. След това го върнала. Беше ужасно огорчен, защото й е пациент сигурно над десет години. И все пак да разтакаваш възрастен мъж и да се караш... много му беше мъчно.
Иначе като терапия мисля, че беше доволен.
Доц.Владева е в Каспела новата сграда, не знам как стои въпроса с приема.

# 2 650
Баща ми е диабетик и се следи при Копаранова и доц.Владева.
Не сме говорили скоро по тази тема, но мисля че смени д-р Копаранова, защото му беше забавила документи за хоспитализация и точно заради нейното забавяне му изтече направлението за нея като специалист. След това го върнала. Беше ужасно огорчен, защото й е пациент сигурно над десет години. И все пак да разтакаваш възрастен мъж и да се караш... много му беше мъчно.
Иначе като терапия мисля, че беше доволен.
Доц.Владева е в Каспела новата сграда, не знам как стои въпроса с приема.

Благодаря ти,ще се позаинтерисувам за доц.Владева,да видя дали работи със ЗК /за д-р Копаранова и аз чух противоречиви мнения и мисля,че няма да заведа майка ми при нея/  Rolling Eyes

# 2 651
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добър ортопед (за възрастен).

# 2 652
  • Пловдив
Момичета, моля ви, насочете ме кой педиатър да избера. Четох добри отзиви за Д-р Дипчикова и Д-р Шопова, някой има ли лични наблюдения, коя от двете да избера или предложете ми друг добър педиатър в Кичук париж. Благодаря ви предварително!

# 2 653
Д-р Шопова ми беше/и на съпруга ми/ личен лекар,но след като си записах децата при Дипчикова,се прехвърлих/ме/ при нея.Не,че бях недоволна/мога само с хубаво да я споменувам/,но бях очарована от втората и реших,че я предпочитам.Но,само да уточня,че д-р Шопова не е педиатър/навремето ,преди да стане джи пи,работеше във вътрешно отделение и ми е лекувала бъбречно заболяване,...възможно е да е минала някаква специализация впоследствие,но аз поне докато бях нейна пациентка,не беше/.

# 2 654
  • ...живея на последния етаж...
По въпроса за добър ортопед бих препоръчала екипа от трима лекари : д-р Генов, д-р Белев и д-р Яков в МБАЛ КАСПЕЛА. Невероятни специалисти са. Не съм от Пловдив, но след дълго проучване през януари тази година избрах да се оперирам в тази болница и не сбърках. Лекуващ лекар ми беше д-р Генов, на когото сърдечно БЛАГОДАРЯ!!! Да не забравя и за анестезиолога д-р Стефанов  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт