Бял списък за гр. Пловдив

• 2 782 223
  • 13 434
  •   2
Отговори
# 2 670
  • Пловдив
0887 943 756 - д-р Ваня Балева.

Благодаря много!   bouquet

# 2 671
  • Пловдив
Можете ли да ме насочите към ортопед,който работи по ЗК в събота.Става въпрос за сваляне на шина от изкълчения глезен на дъщеричката ми-на 5 год.Искам и по възможност да разбира,за да прецени дали е време за сваляне или да остане още няколко дни.Незнам дали трябва да е детски ортопед или като е глезен не е задължително.

# 2 672
Можете ли да ме насочите към ортопед,който работи по ЗК в събота.Става въпрос за сваляне на шина от изкълчения глезен на дъщеричката ми-на 5 год.Искам и по възможност да разбира,за да прецени дали е време за сваляне или да остане още няколко дни.Незнам дали трябва да е детски ортопед или като е глезен не е задължително.
Препоръчвам ти д-р Генов - той е ортопед-хирург /работи и в Каспела/ - за съжаление не знам дали работи в събота, но пък в петък следобед приема по ЗК в Гранда отстрани. Водила съм детето си при него и съм много доволна  Peace 0888239277

# 2 673
От същата клиника "Каспела" препоръчвам Анастас Белев. Там работят с касата със сигурност!
Моя колежка беше миналата седмица при него за сваляне на гипс точно на малко дете (на 1 год. и 8 месеца) и за проследяване на състоянието. Изключително доволна беше, защото с толкова малко дете и беше трудно да го укроти, камо ли да влезе в лекарски кабинет Simple Smile

# 2 674
  • Пловдив
За съжаление се оказва,че в Каспела е отпускарски период и няма ортопед в събота.В Еврохоспитал ще можеда ни прегледа д-р Димитриос Марулас-някой да има отзиви за него?

# 2 675
  • Пловдив
miss_74, нямам впечатления от лекарите за които питаш, но мога да препоръчам също моя ендокринолог - д-р Мечкаров. Той ми откри аденом на хипофизата и тиреоидит, пращал ме е вече 3 пъти на ЯМР по каса, ходя при него от 6 години и съм много доволна, работи със ЗК.

Къде работи той,дай ми координати на ЛС, благодаря  Peace

Може ли и на мене координатите на д-р Мечкаров     bouquet

0888945187
032960480

п.с. Извинявам се за късния отговор, но бях извън града и не съм следила темата.

# 2 676
Здравейте,момичета.Вероятно не съм за тази тема,но имам нужда от малко помощ.Може ли някой да ми даде актуални координати на д-р Мариела Даскалова(или къде да ги открия).Благодаря предварително   Simple Smile Blush

# 2 677
Заповядай: 0898 99 55 32
Изкарах го от сайта на клиниката им - http://www.invitro-plovdiv.com/

# 2 678
Момичета, трябват ми актуални координати на д-р Хр.Петров - УНГ.По-скоро точен адрес с малко обяснение как най-лесно да го намеря.Благодаря!

# 2 679
Заповядай: http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=4673&LANG=bg

На Сточна гара, на колелото точно, сещаш ли се къде е Бюро Байкал - където издават карти за градския транспорт? Там, точно от неговата страна има табела с надпис и стрелка. Много е лесно, няма как да го пропуснеш Simple Smile

# 2 680

На Сточна гара, на колелото точно, сещаш ли се къде е Бюро Байкал - където издават карти за градския транспорт? Там, точно от неговата страна има табела с надпис и стрелка. Много е лесно, няма как да го пропуснеш Simple Smile
Много благодаря     bouquet Питах , защото някой ми каза, че работел в МЦ Тримонциум, а като сравних координатите не съвпадаха и се притесних да не объркам нещо.

# 2 681

Много благодаря     bouquet Питах , защото някой ми каза, че работел в МЦ Тримонциум, а като сравних координатите не съвпадаха и се притесних да не объркам нещо.
И там да, там оперира  Peace

# 2 682
  • Пловдив
Искам да попитам за д-р Иванов и д-р Стоянов-ортопеди,имам записан час за утре моля ви кажете мнение

# 2 683
Здравейте пак!
Сега търся добър дерматолог!Моля за мнения и препоръки.

# 2 684
  • Пловдив
Здравейте пак!
Сега търся добър дерматолог!Моля за мнения и препоръки.
Д-р Мариана Влашева, кожния диспансер в Кичука. Много мила, внимателна и лекува адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт