Бял списък за гр. Пловдив

• 2 782 281
  • 13 434
  •   2
Отговори
# 2 655
Ааааааа,забравих одеве да препоръчам като ортопед д-р Генов.Златен е тоя човек Peace.

# 2 656
Момичета,някой ако е ходил при ендокринолога д-р Албена Станджикова,моля да сподели мнение???
Колебая се за прегледа на майка ми между нея и доц. Владева???

# 2 657
  • Пловдив
miss_74, нямам впечатления от лекарите за които питаш, но мога да препоръчам също моя ендокринолог - д-р Мечкаров. Той ми откри аденом на хипофизата и тиреоидит, пращал ме е вече 3 пъти на ЯМР по каса, ходя при него от 6 години и съм много доволна, работи със ЗК.

# 2 658
miss_74, нямам впечатления от лекарите за които питаш, но мога да препоръчам също моя ендокринолог - д-р Мечкаров. Той ми откри аденом на хипофизата и тиреоидит, пращал ме е вече 3 пъти на ЯМР по каса, ходя при него от 6 години и съм много доволна, работи със ЗК.

Къде работи той,дай ми координати на ЛС, благодаря  Peace

# 2 659
  • Пловдив
Люба, благодаря за отговора!

# 2 660

Къде работи той,дай ми координати на ЛС, благодаря  Peace

Може ли и на мене координатите на д-р Мечкаров     bouquet

# 2 661
Здравейте!
Предстои ми избор на педиатър и съм се спряла на Еми Менчева.
Моля, да споделите мнения, защото засега попаднах само на три и въпреки, че бяха положителни, може и да има нещо, което пропускам. Благодаря, предварително!

# 2 662
Здравейте!
Предстои ми избор на педиатър и съм се спряла на Еми Менчева.
Моля, да споделите мнения, защото засега попаднах само на три и въпреки, че бяха положителни, може и да има нещо, което пропускам. Благодаря, предварително!
това е нашата педиатърка-защо няма бутон-"препоръчвам горещо" Peace

# 2 663
me4koni, благодаря ти, че се включи, защото прочетох две мнения на майки, които казват, че не си вдигала телефона и че е добра само, когато става въпрос за консултация, иначе когато трябва да се поставят диагнози не я бива Sad може ли малко повече впечатления да споделиш.

# 2 664
me4koni, благодаря ти, че се включи, защото прочетох две мнения на майки, които казват, че не си вдигала телефона и че е добра само, когато става въпрос за консултация, иначе когато трябва да се поставят диагнози не я бива Sad може ли малко повече впечатления да споделиш.
-абсолютно винаги си вдига телефона/звъняла съм в събота и неделя,след 20,00ч,беше е в чужбина/,ако не може винаги връща обаждане,абсолютно подробно обяснява за всичко,което я питаш
-взима своевременно мерки/в смисъл имахме Т ,която се поддържаше определено време и която ме притесни/назначи адекватни изследвания,за да изолираме възможни причинители Peace
-и не на последно място-наистина обича децата Peace

п.с-принципно винаги ще има доволни и недоволни пациенти

Успех и леко раждане от мен! Praynig Peace

# 2 665
И ние сме пациенти на д-р Еми Менчева. Страхотна е. А в диагнозите няма грешка. Винаги изписва много точно лечение. Не ми се е налагало да я търся в извън работно време. Но с чисто сърце казвам, че е страхотен човек и професионалист.

# 2 666
Здравейте,някой може ли да ме насочи към добър лекар за преглед и операция на шоколадова киста,без значение дали работи или не със здравната каса?

# 2 667
  • Пловдив
Търся координати на д-р Ваня Балева - онкохирург. Работи в онкологията, но има частен прием. Преди е преглеждала на ул. Костаки Пеев зад ПУ, но на тела там никой не вдига, така че явно се е изнесла! Моля, ако някой има инфо да помага  Praynig

# 2 668
  • Пловдив
0887 943 756 - д-р Ваня Балева.

# 2 669
Момичета,пак се нуждая от Вашата помощ,трябва ми добър пулмолог /незнам дали правилно го пиша/,но моля ако някой от Вас е ходил на такъв лекар да ми пише  Peace  Peace

Общи условия

Активация на акаунт