Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 897
  • 13 773
  •   6
Отговори
# 2 760
  • Пловдив
eleonora21, моля те напиши телефона за записване. Колко по-рано трябва да се запише час?

# 2 761
eleonora21, моля те напиши телефона за записване. Колко по-рано трябва да се запише час?
08888 351435-tova e telefona za zapisvane na 4asove,pone sedmica po-rano se obadi,no dori i da ide6 bez 4as,nqma da te varne,prosto 6te 4aka6 pove4ko.No povqrvai mi struva si.Ako go poseti6,spodeli sled tova kak e minalo Simple Smile

# 2 762
  • Пловдив
Благодаря за тел. номер, eleonora21!
Аз съм ходила преди време за второ мнение при др. Крумов и останах доволна от отношението му.
Затова и сега желая пак да го посетя, но нямах номер. Междувременно чух, че работи в Медлайн и затова попитах и за там,но явно там трябва да се отиде по направление в болницата, за да се достигне до него.

# 2 763
  • Пловдив
eleonora21, сигурна ли си, че др. Крумов работи с Гранда във вторник и четвъртък? Сега се обадих да си запазя час и жената на телефона ми каза, че там преглежда само понеделник и сряда  newsm78

# 2 764
eleonora21, сигурна ли си, че др. Крумов работи с Гранда във вторник и четвъртък? Сега се обадих да си запазя час и жената на телефона ми каза, че там преглежда само понеделник и сряда  newsm78

Извинявай,грешката е моя- аз бях в понеделник,не вторник,объркала съм се ...

# 2 765
Пак да ви питам момичета-добър кожен лекар в Пловдив.От Боян Костов не останах очарована Tired
Аз имах сериозен кожен проблем доста време и не можехме да разберем от какво се обостря.След хилядите мазила,които както знаете не са никак евтини и хилядите доктори които смених,една стара кожна лекарка ме оправи точно за 8 дни,а проблема беше от повече от година и половина.Ако се интересуваш,мога да ти дам координати.

# 2 766
Можеш ли да ми кажеш, телефон и адрес, че ми трябва наистина много добър кожен лекар, който веднъж завинаги да ме отърве от акнето. Ходила съм при какви ли не лекари и уж ми изписват качествени неща, които би трябвало да помогнат, а май само става по-зле.  Embarassed

# 2 767
  • Пловдив
Акнето не е само дерматологичен проблем и затова лечението е комплексно. Ходила ли си на ендокринолог. Има значение начина на живот, навиците на хранене, прием на противозачатъчни таблетки, фамилна обремененост.......Само кожен лекар едва ли ще ти помогне. Иначе мазила, които рекламират чудотворен ефект колкото искаш.  Peace

# 2 768
Можеш ли да ми кажеш, телефон и адрес, че ми трябва наистина много добър кожен лекар, който веднъж завинаги да ме отърве от акнето. Ходила съм при какви ли не лекари и уж ми изписват качествени неща, които би трябвало да помогнат, а май само става по-зле.  Embarassed
Само че не знам името на докторката,записала съм я в телефона като "Кожен лекар" 0887940006.Но акнето е доста комплексен проблем,не знам дали само с посещение на кожен ще мине...Иначе тази докторка е старичка,работи само на частно,мисля че преглада беше 18-20 лева.На пръв поглед изглежда малко  #Crazy   ,но пък на мен само тя ми помогна.

# 2 769

Кожен лекар няма да ти помогне, момичетата са ти писали, ама и аз да кажа, години наред обикаляне заради акне, абсурдни схеми на лечения /като антибиотик месеци наред/ и др.такива. Кожния проблем е само външно проявление на нещо по-дълбоко, а кожните не търсят реалния причинител.  Моя проблем го откри гинеколог, т.к. беше свързан и с нередовен цикъл; изследва няколко хормона, при мен пролактина беше двойно завишен, пих разни препарати + противозачатъчни и така .... не става бързо обаче. Ендокринолог също би ти помогнал..... Успех

# 2 770
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте, момичета!
Не съм сигурна, че въпроса ми е за тук...
Някой има ли отзиви от Д-р Тулев ?  newsm78
И за махане на киста от гърдата, чрез здравна каса плаща ли се нещо и колко?   bouquet

# 2 771
  • Пловдив
Един съвет в Онкологията я махни. Д-р Тулев работи там, всичко минава по ЗК.

# 2 772
  • тук-там
Много моля, някой да препоръча онколог-уролог. Искам да имам възможност и за второ мнение, освен това на лекарите от онкологията.

# 2 773
Искам да препоръчам новия ни личен лекар-Ангел Понев.С недоверие се записахме при него след като ни отказаха доста педиатри,но не съжалявам нито за секунда.Лекува предимно с хомеопатия  Peace

# 2 774
Здравейте ! След около месец ми предстои да раждам. Бих искала, ако е възможно да ми препоръчате добър детски педиатър в района на Кичук Париж. Благодаря Ви предварително за отделеното време !

Общи условия

Активация на акаунт