Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 697
  • 13 777
  •   5
Отговори
# 2 745
  • Пловдив
Момичета, детски хирург да ми препоръчате? Докторът ни днес ни препоръча д-р Митковски от детската хирургия, но съм доста неориентирана и се притеснявам.

# 2 746
Момичета, детски хирург да ми препоръчате? Докторът ни днес ни препоръча д-р Митковски от детската хирургия, но съм доста неориентирана и се притеснявам.
Вещи, и ние сме се ориентирали към д-р Митковски, защото много ни го препоръчаха, но не ни е спешно и чакаме по-хладното...  Nature Sunny

# 2 747
  • Пловдив
Приси ще е първи клас и ми се иска ако трябва да се предприема нещо до първия учебен ден да се справим Simple Smile
Между другото днес лекарят ни извика Митковски и той дойде до "Пълмед" да я прегледа. Добро впечатление ми направи и тя го прие доста добре. Ще ни приеме в понеделник в хирургиите.

# 2 748
Моля за отзиви за въпросната докторка д-р Димитрия Йотова Груева-Гарабедян

# 2 749
А при Стратев бил ли е някой? В частния кабинет с направление мога ли да отида?

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 14:02 от Захир

# 2 750
Приси ще е първи клас и ми се иска ако трябва да се предприема нещо до първия учебен ден да се справим Simple Smile
Между другото днес лекарят ни извика Митковски и той дойде до "Пълмед" да я прегледа. Добро впечатление ми направи и тя го прие доста добре. Ще ни приеме в понеделник в хирургиите.
Моля те, пиши ми на лични като мине всичко. Успех!

# 2 751
Пак да ви питам момичета-добър кожен лекар в Пловдив.От Боян Костов не останах очарована Tired

# 2 752
  • Пловдив
Пак да ви питам момичета-добър кожен лекар в Пловдив.От Боян Костов не останах очарована Tired
Този Костов от кожния в Кичука ли е? Аз като ходих там имаше доста хора за него. Аз бях при д-р Марияна Влашева и съм доволна.

# 2 753
Този Костов от кожния в Кичука ли е? Аз като ходих там имаше доста хора за него. Аз бях при д-р Марияна Влашева и съм доволна.

Да същия,а тази лекарка къде преглежда?

# 2 754
  • Пловдив
Пак там, кабинет 2  Simple Smile

# 2 755
  • Пловдив

И аз съм доволна от доктор Влашева-лекувала е мен и детето  Peace

# 2 756
Точно заради детето искам да отида.Ще я потърся,благодаря момичета Hug

# 2 757
Искрено препоръчвам д-р Георги Крумов от Пловдив,работи в "Гранд" ,но само на частно.Изключителен специалист с много модерна техника.

# 2 758
  • Пловдив
Искрено препоръчвам д-р Георги Крумов от Пловдив,работи в "Гранд" ,но само на частно.Изключителен специалист с много модерна техника.

eleonora21, моля те сподели дали др. Крумов преглежда в Медлайн с направление? А там може ли да се запише час при него? А в Гранда кои дни преглежда?

# 2 759

eleonora21, моля те сподели дали др. Крумов преглежда в Медлайн с направление? А там може ли да се запише час при него? А в Гранда кои дни преглежда?

Ами не знам,но едва ли в Медлайн работят с направления,но по-добре питай,не съм сигурна.А в "Гранд" работи вторник и четвъртък следобяд,но трябва да имаш час,иначе се чака много.Ако искаш мога да ти дам телефон за записване на часове.

Общи условия

Активация на акаунт