Бял списък за гр. Пловдив

• 2 812 560
  • 13 615
  •   4
Отговори
# 315
За мнението за Торакс не съм съгласна. Хората ми спасиха бебчето. И смея да кажа че сумата която заплатих за услугите им си заслужава,изобщо не съжалявам.И обслужването е на ниво,не се държат с теб все едно си им задължен. При следващо раждане пак съм там живот и здраве

# 316
  • о`майна лунна нощ е
д-р Велевски води първото ми раждане - 2006 г. Тогава все още работеше в Окръжна болница. Отидох там без уговорка с лекар и той беше на смяна. Нямам никакви оплаквания от него. Тази година моя позната ходеше на консултация при него и той присъства на раждането в Торакс. Момичето е много доволно от Велевски и престоят в това АГ.

# 317
Включвам д-р Стоян Марков - УНГ, МЦ"Св.св.Козма и Дамян"

# 318
пиша ви за д-р димитър йончев.мисля че той е невероятен специалист и много коректен човек.отидох при него съвсем случайно когато разбрах че съм бременна.още след първия преглед разбрах че това е моят лекар.от там насетне му се доверих напълно и не сгреших.бременността ми бе сравнително лека но мисля че се дължи на грижите които доктор йончев полагаше за мен.родих с планово секцио,което д-р йончев ми направи и да чукна на дърво не съм имала абсолютно никакви проблеми.препоръчвам го горещо на всички бъдещи мами.хиляди благодарности на човека и лекаря Димитър Йончев! Simple Smile

# 319
Здравейте!Реших отново да ви пиша,защото е глупаво да съм регистирана,а да не споделя моето мнение.Та на въпроса-искам да включа в белия списък педиатърката на дъщеря ми д-р Анна Миронова.И ви уверявам,че сега няма да се сипят пресилени хвалебствия,а само ще споделя впечатление.Моят съпруг избра случайно тази лекарка.Много любезна и отговорна,винаги е отворена за диалог с майките,да изслуша тяхните мнения и уважава решенията на родителите.Отзивчива,грижовна и не спираща да чете жена-тя е точно човекът на когото решихме да поверим здравето на детето си.Освен това никога не изписва на децата ненужни и прекалено скъпи лекарства.Антибиотици-само в краен случай,а не като други-за всеки случай.Тя е истински специалист,който познава и обича децата ни.Имам 4 приятелки,на чиито деца е педиатър и всички са доволни.Жената работи в 6-то ДКЦ на "Любен Каравелов"5  bouquet

# 320
  • Луната
Бих включила в белия списък и д-р Стефанова - ръководител на Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ" Св Георги", която ако не се лъжа е вече и доцент. Невороятен човек и специалист.  Усмихната, лъчезарна. Всеки докоснал се до нея знае за какво говоря  bouquet

# 321
момичта,може ли да ми помогнете-търся добър кожен лекар в пловдив.такъв,който работи с касата Rolling Eyes

# 322
момичта,може ли да ми помогнете-търся добър кожен лекар в пловдив.такъв,който работи с касата Rolling Eyes
Д-р Боян Костов, тел.0887726426

# 323
някой може ли да ми даде мобилен телефон на д-р Румяна Христова(Патрикова) АГ защото на този никой не отговаря

# 324
  • Пловдив

Кожния диспансер д-р Влахова!

# 325
Момичета, търся добър гастро-ентеролог - терапевт или хирург.
Не е за дете. Моля ви, помагайте с информация.
Мерси   bouquet

# 326
за кожен лекар препоръчвам ФИЛИП НУХОВ от кожния.от личен опит.

# 327
Момичета, за втори път ви моля за помощ  Praynig Накой знае ли координати на добър кардиолог/жка за възрастен човек? Баща ми е със забавен пулс и му става зле за не знам кой път. Пие лекарства, но явно не му помагат и трябва изследвания при добър специалист. Ако някой знае за такъм, моля да ми пише. Благодаря ви предварително   bouquet

# 328
Преди около 3 години имах много добри отзиви за Киров - кабинета му е някъде около Джумаята. Само частен прием. Цените са резачка. Отвратително отношение, но отличен специалист. Сори, но това е всичко, което мога да кажа... Успех от мен   bouquet

# 329
  • Варна
Здравейте искам да попитам някой чувал ли е за Д-р Анастас Левов и може ли да ми даде кординати ? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт